آریا بانو

آخرين مطالب

گواردیولا به ساحل آرامش رسید؛ پپ و همسرش رجوع کردند ورزشي

گواردیولا به ساحل آرامش رسید؛ پپ و همسرش رجوع کردند
  بزرگنمايي:

آریا بانو - تسنیم /سرمربی اسپانیایی منچسترسیتی و همسرش که اخیراً از هم جدا شده بودند، تصمیم گرفتند تا فرصتی دیگر به هم بدهند.
پپ گواردیولا و همسرش کریستینا سِرا که اخیراً (ماه دسامبر 2024 جدا شده بودند و پیش از رسانه‌ای شدن این موضوع تنها نزدیکان‌شان از این تصمیم مطلع بودند) تصمیم گرفتند به زندگی مشترک‌شان پایان دهند، حالا خبر می‌رسد که سرمربی منچسترسیتی و همسرش پس از اینکه در عید پاک سه روز را با هم در شهر بارسلونا گذراند، در تلاش برای شکل دادن دوباره زندگی مشترک خود هستند.
خبر جدایی شوکه‌ کننده آنها در ماه ژانویه منتشر شد و در ماه فوریه هم گزارش‌هایی مبنی بر شروع مراحل طلاق این زوج منتشر شد اما حالا روزنامه کاتالونایی «ال‌ناسیونال» خبر می‌دهد که گواردیولا و سِرا تصمیم گرفته‌اند به یکدیگر فرصتی دیگر بدهند. پیش از این برخی رسانه‌ها مدعی شده بودند که تصمیم غیرمنتظره گواردیولا در ماه نوامبر 2024 برای تمدید قراردادش با باشگاه منچسترسیتی برای دو سال دیگر، عامل اصلی جدایی او و همسرش بوده است. 
گواردیولا و سِرا (یک کارآفرین مُد است) در سال 1994 با هم آشنا شدند و در نهایت در سال 2014 هم با یکدیگر ازدواج کردند. سِرا در سال 2019 به همراه کوچکترین فرزندشان به بارسلونا بازگشت تا روی کارهای تجاری خود تمرکز کند و بنا بر گزارش‌ها، پس از اطلاع از تصمیم گواردیولا برای ماندن در بریتانیا تا سال 2027، تصمیم به جدایی از این مربی اسپانیایی گرفت.
«ال‌ناسیونال» مدعی شده که گواردیولا متعهد شده است که هفته‌ای یک بار به بارسلونا سفر و زمانی را با خانواده‌اش سپری کند. طبق این گزارش؛ این زوج حتی پس از جدایی‌شان حلقه‌های ازدواج‌شان را از دست خارج نکرده بودند که این نشان می‌داد به دنبال آشتی کردن با هم هستند.
افت وحشتناک منچسترسیتی در پی رسمی شدن جدایی پپ و همسرش نشان می‌داد که آسیب روانی و ذهنی این موضوع چه بسا بر عملکرد او به عنوان سرمربی و مغز متفکر سیتی‌زن‌ها تاثیر گذاشته است. بعدتر و با ملاقات‌هایی که بین این دو شکل گرفت و حتی سفر کوتاه گواردیولا به بارسلونا، اوضاع سیتی نیز بهبود نسبی پیدا کرد؛ حالا و با رجوع (اصطلاح فقهی-حقوقی مصداق زوج‌هایی که که بعد از جدایی، زندگی مشترک را از سر می‌گیرند) این دو نفر می‌توان گفت که پپ به ساحل آرامش رسیده و چه بسا منچسترسیتی نیز به روزهای درخشان قبل بازگردد.
بازار
این زوج بیش از پنج سال، پس از بازگشت سِرا به بارسلونا به همراه یکی از سه دخترشان (والنتینا 17 ساله) جدا از هم زندگی می‌کردند. آنها دو فرزند دیگر هم به نام ماریای 24 ساله و ماریوس 22 ساله دارند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1395133/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اجرای آواز استاد شهرام ناظری با شعری از استاد شفیعی کدکنی

محموله بزرگ قاچاق سوخت توقیف شد

مسجد گوهرشاد؛ پر بازدیدترین مسجد ایران

شگفتی های جذاب جزیره گرم یا ام‌ الکرم

خانه‌نشینی چند هفته‌ای دالو

حمله رئال پس از گریه داور؛ در سطح جهانی نیستی!

خداحافظی بوژوویچ با هواداران استقلال

بزرگ‌ترین فینال والیبال دنیا با حضور یک ایرانی

پایان کار پدیده والیبال ایران در شهداب

کامبک استثنایی؛ اینجا ژاپن، یکی‌ از بهترین‌ لیگ‌های دنیا

دلارهای فولادی‌ها به بیرانوند نشان داده نشد!

دفاع اشمایکل از اونانا؛ همه بد هستند، نه او!

حذف نوشاد عالمیان با شکست مقابل گربه سیاه سوئدی

بیانی: جباری بهترین گزینه برای سرمربیگری استقلال بود

رونمایی از اولین تصویر «زن و بچه» برای کن 2025

ایرانِ جان در رسانه ملی

برخورد نیسان و پراید، 3 فوتی برجای گذاشت

طبیعت دیدنی جنگل‌های سه هزار تنکابن

لحظات حیرت انگیز لحظه فرود یک هواپیمای ایرانی

حمام تاریخی نیاوران

طرز تهیه خورشت کدوی عربی

بهبود سیستم ایمنی بدن با مصرف این مواد غذایی

مادر بودن یک ودیعۀ الهی‌ست

کیتوسان؛ پلیمر طبیعی با کاربردهای نوین در صنعت زیبایی

سخنان دلنشین دکتر قمشه ای

تلاش نافرجام برای بازسازی ویرانه‌ای به نام استقلال!

مارسکا: هدف چلسی فقط لیگ قهرمانان است

هدف بزرگ ربیعی کوچک؛ شگفتی‌سازی در حذفی!

غم‌انگیزترین آثار سینما که با قلبتان بازی می‌کنند

اولین همکاری خوانندگی مهران مدیری با سجاد افشاریان

موزیک ویدئوی «داغ ترین تشنگی» اثری از میلاد درخشانی

تفریح با قایق پارویی، فاجعه آفرید

سقوط مرگبار یک جوان به دره‌ای با عمق 120 متر

حکمت/ زندگانی انسان حسود

شهر گل رز صورتی در عربستان

نان خانگی با عطر انرژی بخش مرکبات

کاهش دریافت نمک برای کسانی که مشکلات کلیوی دارند

شینیون و بافتن مو برای مراسم عقد در خانه

18 میلیون یورو برای شکار CO₂ و تولید نانولوله‌کربنی

شعرخوانی زیبای امیرحسین ماحوزی

وقتی فوتبال و گلف یکی می‌شوند!

در چنین روزی در سال 2007 کاکا یکی از ماندگارترین گل‌های لیگ قهرمانان اروپا را به ثمر رساند

نگرانی ناپولی؛ وسوسه بزرگ برای جدایی کونته

حرکت تکنیکی یامال در تمرینات بارسلونا

پدیده‌های 19 ساله، بنزین سبز یحیی برابر تراکتور

یک استقلالی در سودای گلزنی دوباره به تراکتور

پاسخ جالب جباری به خطرات شغل ترسناک در استقلال

داور ال‌کلاسیکو از ترس هواداران به قرنطینه رفت!

هدف اول استقلال و محکومیت با لباس پرسپولیس!

مسی هواداران حریف را تهدید کرد؛ می‌بینم‌تون!