آریا بانو

آخرين مطالب

آغاز فرآیند آموزش هوش مصنوعی به یک میلیون دانش‌آموز اقتصادی

آغاز فرآیند آموزش هوش مصنوعی به یک میلیون دانش‌آموز
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایسنا / دستیار معاون علمی رئیس‌جمهور از آغاز رسمی طرح آموزش هوش مصنوعی به یک میلیون دانش‌آموز ایرانی خبر داد.
مجتبی علیزاده با اشاره به آغاز فرآیند آموزش هوش مصنوعی به تمام علاقه‌مندان این حوزه فناوری، اظهار کرد: تمامی اقشار جامعه به ویژه دانش‌آموزان و سایر علاقه‌مندان می‌توانند از ظرفیت‌های این پلتفرم آموزشی به صورت رایگان استفاده کنند و مهم‌ترین موضوعات مرتبط با حوزه فناوری هوش مصنوعی را فرابگیرند.
علیزاده با اشاره به آغاز برنامه هوش مصنوعی برای ارتقای توانمندی دانش‌آموزان، معلمان و والدین آنان، خاطرنشان کرد: گام نخست این برنامه، از اردیبهشت‌ماه 1404 آغاز می‌شود و به صورت همزمان، زمینه‌ آموزش یکصد هزار معلم نیز فراهم خواهد شد. در این برنامه، ارتقای سطح آگاهی معلمان و والدین، به منظور آشنایی با فناوری هوش مصنوعی و تعامل بهتر با فرزندان مهیا شده است.
دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، ارتقای آگاهی عمومی و سطح توانمندی جامعه در حوزه هوش مصنوعی را مهم‌ترین هدف از اجرای این برنامه عنوان کرد و افزود: گام نخست این برنامه اکنون از سوی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری با همکاری وزارت آموزش و پرورش آغاز شده است.
علیزاده در ادامه خاطرنشان کرد: این برنامه به شکلی هوشمندانه و جذاب، برای یادگیری یک میلیون دانش‌آموز در سنین 7 تا 15 سالگی به صورت تئوری و عملی طراحی و برنامه‌ریزی شده است.
این مقام مسئول، ارتقای یادگیری و تربیت نیروی انسانی متخصص را از اولویت‌های معاونت علمی، به منظور پیشرفت کشور در حوزه‌های راهبردی و اقتدارآفرین، همچون فناوری هوش مصنوعی دانست و افزود: از اولویت‌های اصلی معاونت علمی، تربیت نیروی انسانی به عنوان اصلی‌ترین رکن در مسیر توسعه فناوری‌های نوظهور است؛ به همین منظور، علاوه بر حوزه هوش مصنوعی، ارتقای مهارت و تخصص‌های نیروی انسانی در دیگر حوزه‌های اولویت‌دار همچون کوانتوم نیز در دستور کار معاونت علمی قرار دارد.
دستیار معاون علمی رئیس‌ جمهور، همچنین اظهار کرد: علاقمندان با مراجعه به وبگاه ثبت‌نام می‌توانند در طرح آموزش هوش مصنوعی شرکت کنند.
به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، علیزاده در پایان تصریح کرد: با اجرای این طرح، ایران گام بزرگی به سمت توسعه فناوری و نوآوری در حوزه راهبردی هوش مصنوعی، بر می‌دارد که می‌تواند زمینه‌ساز تحولی چشمگیر در عرصه آموزش دیجیتال و فناوری‌های هوشمند باشد.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1393214/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چهره ها/ استوری معنادار سحر دولتشاهی حاشیه‌ساز شد

چهره ها/ نانسی و خانواده در کنار برج ایفل

اجرای زنده آهنگ «بزن باران» از گروه ایهام

گلچینی از بهترین آثار اجرا شده توسط همایون شجریان با شور و حال بهاری

تخریب منزل مسکونی بر اثر انفجار گاز؛ 2 نفر مصدوم شدند

شاخص ایران در مرگ و میر مادران بهتر از میانگین جهانی است

جزئیات حادثه فروریختن سقف مدرسه روی سر دانش‌آموزان

مرد گمشده به خاطر بدهی 200 میلیونی به قتل رسید

انتقام مرگبار از خانواده شوهر با شکلات تخم‌مرغی

راز پنهان در قلب پارک جنگلی سراوان

بزرگترین گوزن اسکاتلند

پل سه بلوطک بزرگترین پل کابلی ایران

روایتی از دوگانگی که برای امامان (ع) به وجود آمده بود

پاسخ امیرالمومنین (ع) به افرادی که ایشان را در بین  پارادایم دو گانه گذاشته بودند

فیلمی از غواصی زیر آب برای قلمه زدن مرجان‌ها

مرجان‌ها در خلیج فارس در حال از بین رفتن هستند!

دریاچه آتشفشانی و مرموز Averno در ایتالیا

تو خونه این دنت خوشمزه رو درست کنید

سالاد سیب زمینی یونانی؛ یک سالاد خوشمزه و آسان

شیوه زندگی صحیح، بیماری های گوارشی

تفاوت میان دلبستگی و وابستگی فرزند به والدین

آشپزخانه‌ای مرتب و کارآمد با چند قدم ساده

پدر فناوری هسته‌ای ایران، در دیار الوند آرام گرفت

وقتی طرفدارانش سهراب سپهری را نمی‌شناختند!

گل سوم استقلال به هوادار توسط روزبه چشمی که به دلیل افساید رد شد

گل شگفت انگیز فوتبال ایران به ثمر رسید

گزینه غیرمنتظره نیمکت رئال از انگلیس می‌آید

درخواست رسمی بارسا؛ این ساعت بازی نمی‌‌‌کنیم!

برنامه بازی‌های معوقه سری A اعلام شد

تساوی آبی‌ها مقابل هوادار قعرجدولی؛ بوژوویچ قصد بردن ندارد

نشست مدیرعامل سپاهان با کارترون 3 روز پس از برد بزرگ

قرارداد ابراهیمی با الشمال قطر تمدید شد

بررسی صحنه‌های جنجالی داوری دیدار استقلال - هوادار

دیدار سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با تشکل‌های شاهد و ایثارگر

زندگی خصوصی احمدشاه قاجار؛ روایتی از یک شاه جوان در روزگار پرآشوب / درس‌هایی که معلم روس به آخرین شاه قاجار داد

حسین سلیمانی داور جشنواره ایتالیایی شد

واکنش سیروس مقدم به دستمزد بالای بازیگران پایتخت

ولی هما، تنها برد زندگی نقی بود!

رحمان و رحیم پایتخت: فقط یکبار از دوقلو بودن مان سواستفاده کردیم!

بدمستی دو نفر، فاجعه آفرید؛ پسر جوان سلاخی شد

انفجار کپسول اکسیژن، جان مرد 28 ساله را گرفت

توقیف خودروی پژو 405 به دلیل حرکات خطرناک

آتش‌سوزی مجتمع تجاری‌-مسکونی 5 مصدوم بر جا گذاشت

بابون ها از طریق حرکات فیزیکی احساسات خود را بیان می کنند

نمیخواهم خودش را اذیت کند!

ناز کردن جوجه تیغی دم پیشین

شکوفه های بهاری روستای سنگان

5 نکته مهم برای درست کردن جوجه کباب ماهی‌تابه‌ای

طرز تهیه کیک لوتوس؛ خوشمزه‌ترین کیکی که تابه‌حال خورده‌اید

انواع بیماری ها گوارشی را بشناسید