طرز تهیه خوراک دل آذربایجانی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - سرآشپز پاپیون / مواد لازم خوراک دل آذربایجانی برای 4 نفر:
دل گوسفند
3 عدد
پیاز
3 عدد
فلفل دلمه ای
بازار 
1 عدد
گوجه فرنگی
3 عدد
پودر آویشن
به مقدار لازم
فلفل سیاه
به مقدار لازم
نمک و زردچوبه
به مقدار لازم
کره یا روغن
به مقدار لازم
طرز تهیه خوراک دل آذربایجانی:
زمان تهیه 20دقیقه
زمان پخت 25دقیقه
1
دلها را شسته و خرد میکنیم (در صورت تمایل میتوان از قلوه و جگر نیز استفاده کرد).
2
در یک قابلمه مناسب مقداری کره یا روغن میریزیم تا داغ شود. پیازها را شسته و به صورت خلالی خرد میکنیم و در روغن داغ کمی تفت میدهیم
3
پس از اینکه آب پیاز جمع شد و طلائی رنگ شد قلبها را به آن اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم
4
فلفل دلمه را نگینی خرد میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و تفت میدهیم
5
گوجه فرنگیها را خرد کرده و به همراه ادویهها به مواد داخل قابلمه اضافه میکنیم و با مواد کمی تفت میدهیم
6
پس از آن یک پیمانه آب داخل قابلمه میریزیم و حرارت را ملایم میکنیم و می گذاریم تا همه مواد کاملا بپزد (حدود 15 دقیقه).
-
شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۸:۴۸
-
۶ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1391909/