خورش کنگر، یک غذای ایرانی خوشمزه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
پیاز: 1 عدد
آب غوره: 1/3 پیمانه
نمک و فلفل: به مقدار لازم
زعفران: 2 قاشق سوپخوری
زرد چوبه: 1 قاشق چایخوری
بازار ![]()
ساقه کنگر پاک شده: 500 گرم
مغز ران گوسفند یا گوساله: 400 گرم
سبزی پاک شده: جعفری 280 گرم و نعناع 70 گرم جمعا 350 گرم
استاک گوشت: 1500 میلی لیتر یا یک عدد قرص گوشت به همراه آب
-
شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۰:۵۵
-
۷ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1391751/