بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
چرخ کرده مغز رون مرغ بدون استخون 500 گرم (میتونین فیله مرغ چرخ کرده هم استفاده کنید و یا ترکیب سینه مرغ و ران مرغ)
4 حبه سیر
1/4 پیمانه جعفری تازه
1 عدد فلفل دلمه قرمز کوچیک و یا نصف فلفل دلمه
1 عدد پیاز ریز رنده شده
بازار 
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، زردچوبه، پودر سیر (پودر انبه به دلخواه)
2 ق غ خ آرد سوخاری
1 ق غ خ روغن
زعفران دم شده
کره و ذوب شده و زعفران برای رومال کباب ها
مواد لازم برای سس:
2 ق غ خ روغن
1 ق غ خ رب گوجه
1/3 پیمانه آب جوش
1/2 پیمانه رب انار
1/3 پیمانه گردوی خورد شده
1 ق غ خ زرشک
نمک
طرز تهیه:
سیر جعفری و فلفل دلمه رو خورد کنید. توی یه کاسه گوشت مرغ چرخ کرده، پیاز چرخ شده، و ترکیب سیر و فلفل و جعفری، ادویه ها، روغن و زعفران دم شده رو ریخته و به خوبی تمامی مواد رو با هم ورز میدیم تا یکدست بشه. بعد توی دستمون طبق ویدیو شکل میدیم به کمک یک عدد سیخ چوبی که خیس کرده و روی کبابامون خط میندازیم طبق ویدیو و اونارو توی سینی فر میچینیم و روش ترکیب کره ذوب شده و زعفران دم شده رو فرچه میکنیم و دیگه توی فری که از قبل با دمای 180 درجه گرم کردیم میذاریم به مدت 20 الی 30 دقیقه بپزه (میتونین توی تابه هم سرخ کنید)حواستون باید باشه زمانی که طلایی شد از فر دربیارید.
دیگه اگه خواستین به دلخواه توی یدونه زغال روشن رو توی کاسه بذارین روش روغن بریزین و درشو ببندین تا کبابا دودی بشه.
برای سس هم رب گوحه رو توی تابه تفت بدین اب رو اضافه کرده و درآخر هم نمک، رب انار و گردو رو اضافه کنید و اجازه بدین سس بپزه و غلیظ بشه.
موقع سرو توی دیس اول از سس بریزین و روشم کبابارو بچینین و کنار یه پلوی خوشمزه سرو کنید.
-
جمعه ۲۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۹:۲۴
-
۱۱ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1391437/