آریا بانو

آخرين مطالب

عالمی: مدعی نیستیم اما باز هم داوری علیه استقلال است ورزشي

عالمی: مدعی نیستیم اما باز هم داوری علیه استقلال است
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایرنا /مدیر تیم فوتبال استقلال با اشاره به اینکه در هفته‌های اخیر داوران با اشتباهات تاثیرگذار خود چندین امتیاز حیاتی را از ما گرفته‌اند، گفت: به نظر می‌رسد برخی با با خود تیم استقلال دارند.
ایمان عالمی مدیر تیم فوتبال استقلال در گفت‌وگویی به انتقاد از داوری‌ها و عملکرد کمیته انضباطی در هفته‌های اخیر پرداخت.
وی با انتقاد از داوری‌های بازی‌های لیگ برتر گفت: استقلال در هفته‌های اخیر به واسطه تصمیمات اشتباه داوری متحمل خسارت شده و نتیجه بازی‌ها با سوت‌های اشتباه به ضرر ما شده است. در بازی هفته قبل مقابل فولاد، داور به اشتباه به سود تیم فولاد اعلام ضربه پنالتی کرد که این تصمیم توسط اکثریت کارشناسان داوری رد شد و با همین اشتباه یک شکست تحمیلی دیگر را تجربه کردیم.
عالمی افزود: متاسفانه بعد از اشتباهات هفته قبل، در هفته جدید نیز دوباره شاهد اشتباهات بحث برانگیز داور مسابقه و اتاق VAR بودیم. در جریان این بازی خطای بازیکن گل‌گهر روی اسلامی از سوی داور بازی نادیده گرفته شد. در حالی که اگر قرار به اجرای عدالت بود، باید به علت این خطا داور مسابقه به سود استقلال اعلام پنالتی می‌کرد. اما این اتفاق رخ نداد و حتی در اتاق VAR هم این خطا دیده نشد! و داور به سادگی از کنار این اتفاق مهم عبور کرد. اتفاق عجیب آنجا بود که مشابه این صحنه در دقایق پایانی بازی توسط ماشاریپوف انجام شد که داور آن را خطا تشخیص داد و گل دوم استقلال مردود اعلام شد. البته آقای کاظمی از داوران خوب کشور هستند ولی انتظار دقت بالاتری را از ایشان داریم.
مدیر تیم فوتبال استقلال در ادامه با بیان اینکه کمیته داوران علاقه‌ای به پذیرش اشتباهات داورانش در بازی‌های استقلال ندارد، تصریح کرد: داوران لیگ در هفته‌های اخیر با اشتباهات تاثیرگذار خود چندین امتیاز حیاتی را از استقلال گرفته‌اند که این مسئله به هیچ عنوان مورد قبول هواداران ما نیست. شاید از نظر مسئولان کمیته داوران اتفاق خاصی رخ نداده اما اشتباهات سریالی داوران، استقلال را به سمت بحران سوق داده است.
وی خاطرنشان کرد: هواداران استقلال چه گناهی مرتکب شده‌اند که چنین اتفاقاتی برای آنها در هر بازی باید تکرار شود. چطور داور بازی اراک در هفته 25 به خاطر اعلام پنالتی اشتباه محروم شد اما داور بازی استقلال و فولاد که پنالتی اشتباه اعلام کرد، نه! این رفتار دوگانه برای هواداران استقلال نه تنها قابل هضم نیست بلکه این پرسش را ایجاد می‌کند که انگار کمیته داوران علاقه‌ای به پذیرش اشتباهات داورانش در بازی‌های استقلال ندارد.
بازار
مدیر تیم فوتبال استقلال ادامه داد: تا به امروز استقلال به صورت رسمی مکاتباتی را با فدراسیون داشته و موضوع عدم استفاده از برخی داوران بواسطه اشتباهات تاثیرگذار آنها و حساسیت هواداران نسبت به حضور آنها در بازی‌های استقلال را به مسئولین فدراسیون گوش زد کرده است اما در کمال ناباوری نه تنها این درخواست‌ها بررسی و ترتیب اثر داده نشده بلکه رئیس دپارتمان داوری مدعی شده استقلال اصلا درخواستی نداده است! در حالی که اسناد و مدارک مرتبط با آن در اتوماسیون سازمان لیگ موجود است.
عالمی با ادعای اینکه به مدیر و سرپرست یک باشگاه خاص مجوز داده شده که درخصوص بازیکن تیم حریف اظهار نظر کند، ادامه داد: کجای دنیا به مدیر و سرپرست یک باشگاه خاص مجوز داده شده که درخصوص بازیکن تیم حریف اظهار نظر کند؟ طبق ماده 23 آیین نامه انضباطی فدراسیون، هیچیک از مسئولان تحت قرارداد یک باشگاه مجوز اظهارنظر درخصوص کادرفنی و بازیکنان سایر تیم‌ها را ندارند. حالا مشخص نیست مدیران یک تیم خاص با چه مجوزی به خود اجازه دادند درباره بازیکنان استقلال اظهار نظر کنند؟ اگر ارکان قضایی بدنبال اجرای قانون هستند قطعا مدیران متخلف برخی تیم‌ها، باید به استناد این بند بلافاصله جریمه و توبیخ شوند. اما انگار مدیران آن تیم ترسی از محرومیت ندارند. به همین دلیل به رفتار فراقانونی خود ادامه می‌دهند.
مدیر تیم استقلال یادآور شد: چرا کمیته انضباطی درخصوص رفتارهای غیرقانونی و تنش‌زای مدیران این باشگاه هیچ واکنشی ندارند؟ برای هواداران ما این پرسش مطرح است که آیا این مدیران متخلف دارای مصونیت برابر قانون هستند که هیچگاه با آنها برخورد نمی‌شود؟ محرومیت تعلیقی و جریمه مالی، بیشتر برای پاک کردن صورت مساله است نه جریمه متخلفین. اگر قرار به اجرای قانون بود، باید آنها به استناد ماده 23 آیین نامه انضباطی با مجازات سنگین روبرو می‌شدند. رای محرومیت تعلیقی، صلابت و اقتدار کمیته محترم انضباطی را نزد افکار عمومی زیر سوال می‌برد. حتی امسال هم که در کورس قهرمانی نیستیم، باز هم این اشتباهات داوری برای استقلال تکرار می‌شود تا این شائبه نزد هواداران ما بیشتر شود که گویا مشکل با خود تیم استقلال است. ما هم کم کم داریم باور می‌کنیم که بعضی‌ها با خود استقلال مشکل دارند و این تیم را نمی‌خواهند.
وی افزود: با شناختی که از آقای حسن‌زاده رئیس کمیته انضباطی دارم، مطمئنم مثل سال‌های گذشته در قبال تخلفات به سادگی رفتار نخواهد کرد.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1391432/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

افزایش آمار ازدواج؛ آمار طلاق کاهشی شد

این محصولات خوراکی غیرمجاز را نخرید

زمان سفر به هر سیاره منظومه شمسی

فرود «فلامینگوها» در فرودگاه بجنورد

سارای سارماسی یک دسر ترکیه‌ای خوشمزه

هر سردرد چند نشانه!

قاتل پنهان؛ سی‌تی‌اسکن‌ها منجر به 100 هزار سرطان جدید می‌شوند

تعیین سقف مهریه تا 14 سکه؛ نجات اقتصاد خانواده یا نقض حقوق زنان؟

کودکان از چه سنی احساسات مختلف را نشان می‌دهند؟

نقاشی فضاپیمای ناسا از سیاره مشتری

میدان مغناطیسی زمین یکبار فروپاشیده و انسان‌ها جان سالم به در برده‌اند؛ اما چگونه؟

بخشی از کتاب/ جدا شدن از تلخی زندگی

انتقاد تند خلیلی: بازیکنان گوش نمی‌دهند!

عطایی: تیم قدرتمندی بودیم که از عملکردمان دفاع کردیم

برترین بازیکنان هفته بیست و سوم لیگ برتر ایران

سیدصالحی: بعضی از بازیکنان در حد نام استقلال هم بازی نکردند!

یحیی تعیین‌کننده سرنوشت لیگ برتر!

قهرمانی زود هنگام تنیس روی میز دختران ایران در آسیای میانه

پیش‌بینی قهرمان لیگ ایران توسط هوش مصنوعی

چهره ها/ تیپ بهاری «ژیلا صادقی» با پیراهن ایتالیایی

پدر شهیدان «ماشاالله و محسن عرب زاده مرقی» به فرزندان شهیدش پیوست

چرا سریال پایتخت اینجوری تمام شد؟

حمید حامی: با صدای همایون شجریان دریا رو دیدم!

دبیر شورای عالی فضای مجازی: حجم حملات سایبری به کشور 8 برابر شده است!

انتقال متجاوز سریالی به انفرادی/ شاکی: جلوی چشم فرزندم به من تعرض کرد

کشف شهاب‌سنگ این‌بار در اصفهان!

نجات جان دخترچه فلسطینی از زیر آوار

خوشمزه‌ترین رسپی شیرینی قندی؛ اقتصادی و به صرفه

یک دسر فوق العاده؛ موچی دنت

تمرینات ورزشی آخر شب موجب بدخوابی می شود

فوت و فن زیبایی؛ 15 اشتباه آرایشی که شما را پیرتر نشان دهد

اولین رآکتور هسته‌ای نمک مذاب توریم جهان در چین شروع به کار کرد

درس‌های زندگی از منظر امام رضا(ع)

برنامه مبارزات جودوکاران ایران در مسابقات قهرمانی آسیا مشخص شد

آنچلوتی باز هم پیشنهاد برزیل را رد کرد

اینتر آماده پیشنهادها برای طارمی

محمد رهبری: جذب مربی خارجی شمشیربازی پیشنهاد من بود

بیانیه باشگاه سانتوس درباره مصدومیت نیمار

کارتال از سرمربی اخراجی پرسپولیس جا ماند!

نحوه محاسبه درآمد چند هزار میلیاردی صداوسیما از «پایتخت 7»

آهنگ جدید/ «کی می دونه» با صدای مجید رضوی

تشویق رحمت و شری سریال «پایتخت» در کنسرت علیرضا طلیسچی

انتقال 199 زندانی افغانستانی به کشورشان

حیات عالمانه به بیان آیت الله جوادی آملی

دردسرهای همیشگی افراد عینکی

آماده سازی گران‌ترین غذای دنیا از دریای خزر

حرکات نمایشی و خطرناک یک کوئیک در خیابان‌های زاهدان!

کوفته کباب سنتی؛ طعم قشنگ زندگی

سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی غیرمجاز را اعلام کرد

چطور جلوی کک و مکی شدن پوست صورتم را بگیرم؟