شیشلیک شاندیز مشهد؛ لذیذ و بی مانند
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
1 دونه راسته گوسفندی
2 تا پیاز رنده شده
1 ق.چ نمک
1/2 ق.چ فلفل سیاه
1/2 ق.چ یکم بیشتر فلفل قرمز
بازار 
نصف نوشابه فانتا شیشه ای
کره تاب شیشلیک:
20 گرم کره
آب نصف لیمو ترش
1 ق.غ زعفران
-گوشت جوانِ نر بخر(از قصابی اشنا).
-24 تا 48 ساعت بزار تو یخچال بیات شه.
-قبل از سیخ گرفتن پیاز ها رو از گوشت جدا کن که نسوزه.
-زغال سرخ سرخ باشه و موقع پختن شیشلیک باد نزن.
-
شنبه ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۱:۴۷
-
۱۹ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1387014/