آریا بانو

آخرين مطالب

کباب تابه‌ای گوشت و بادمجان؛ تجربه‌ای خوشمزه و بی‌نظیر خانه داري

کباب تابه‌ای گوشت و بادمجان؛ تجربه‌ای خوشمزه و بی‌نظیر
  بزرگنمايي:

آریا بانو - فرارو / کباب تابه‌ای گوشت و بادمجان نوعی روش برای درست کردن کباب تابه‌ای است که با سسی خوشمزه از رب انار تهیه می‌شود.
 کباب یکی از غذا‌های سنتی و محبوب کشور ماست که با انواع گوشت و یا مرغ تهیه می‌شود. کباب‌ها بسیار متنوع هستند که از میان آنها می‌توان به کباب کوبیده، شیشلیک، برگ، سلطانی، چنجه، دنده کباب، جوجه کباب و... اشاره کرد. کباب تابه‌ای نوعی کباب کوبیده است که با گوشت تهیه می‌شود و به جای پختن با آتش و زغال و کباب شدن، داخل ماهی تابه و روی اجاق گاز پخته می‌شود. کباب تابه‌ای یک غذای بسیار پر طرفدار و خوشمزه است که طعم متفاوتی از کباب کوبیده دارد. کباب تابه‌ای معمولا همراه با گوجه طبخ می‌شود، اما همراه با بادمجان طعم و مزه بی‌نظیری دارد که پیشنهاد می‌کنیم این ورژن از کباب تابه‌ای را حتما یکبار امتحان کنید. اگر به دنبال درست کردن غذا‌های جدید و خوشمزه برای اعضای خانواده هستید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه کباب تابه‌ای با گوشت و بادمجان همراه ما باشید.
مواد لازم
بادمجان دلمه‌ای: 2 عدد
گوشت چرخ کرده: 250 گرم
بازار
تخم مرغ: 2 عدد
پیاز: 1 عدد
گوجه فرنگی: 2 عدد
شوید خشک: 2 قاش غذاخوری
رب انار: 1 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، سماق، پودر سیر و پاپریکا: به میزان لازم
زرشک: نصف پیمانه
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه
برای درست کردن این کباب تابه‌ای خوشمزه ابتدا بادمجان‌ها را بشویید و بدون اینکه پوست بگیرید به صورت ورقه‌ای گرد برش بزنید. گوشت را داخل یک کاسه مناسب بریزید و پیاز رنده شده، نمک، فلفل، سماق، پودر سیر و پاپریکا را اضافه کنید و در آخر شوید خشک بریزید. گوشت را خوب ورز بدهید تا مزه‌ها به خورد هم بروند. حالا از مایه گوشت به اندازه یک قاشق غذاخوری بردارید و روی یکی از حلقه‌های بادمجان بگذارید. یک حلقه دیگر روی گوشت بگذارید و فشار بدهید به طوری که گوشت وسط دو حلقه بادمجان باشد. همه حلقه‌های بادمجان را به این شکل درست کنید. تخم مرغ‌ها را داخل یک کاسه مناسب بشکنید و 1 قاشق رب گوجه فرنگی، کمی نمک و سماق اضافه کنید و خوب هم بزنید. حالا حلقه‌های بادمجان و گوشت آماده را داخل تخم مرغ بزنید، طوری که هر دو طرفش به تخم مرغ آغشته شود. مقداری روغن داخل یک ماهی تابه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار بدهید تا داغ شود.
حالا حلقه‌های بادمجان را داخل ماهی تابه قرار بدهید و صبر کنید یک طرف بادمجان سرخ شود و بعد آرام برگردانید تا سمت دیگرش هم سرخ شود. برای درست کردن سس ابتدا گوجه فرنگی را پوره کنید و داخل ماهی تابه بریزید. کمی نمک اضافه کنید و صبر کنید به جوش بیاید، سپس دو قاشق رب گوجه فرنگی، کمی نمک، پاپریکا، پودر سیر و سماق اضافه کنید و هم بزنید. در این مرحله حلقه‌های گوشت و بادمجان سرخ شده را داخل سس بچینید و درب ماهی تابه را ببندید تا با حرارت کم بجوشد. نیم ساعت بعد درب ماهی‌تابه را باز کنید و رب انار و زرشک را اضافه کنید و دوباره اجازه بدهید نیم ساعت دیگر مواد با هم بپزند تا سس به غلظت برسد. حالا کباب تابه‌ای بادمجان و گوشت خوشمزه ما آماده سرو است، نوش جان.
نکات مهم
ـ کباب تابه‌ای را می‌توانید با گوشت گوسفند یا گوساله تهیه کنید؛ اما به این نکته توجه داشته باشید که اگر کباب تابه‌ای را با گوشت گوسفند درست می‌کنید، گوشت گوسفند در فرآیند پخت آب می‌شود؛ بنابراین سایز آن کوچک می‌شود و باید کباب‌ها را کمی بزرگ‌تر درست کنید؛ اما گوشت گوساله آب نمی‌شود. برای تهیه کباب تابه‌ای بهتر است از ترکیب گوشت گوسفند و گوساله استفاده کنید.
ـ نیازی نیست پیاز را کاملا فشار بدهید تا هرچه آب دارد، پس بدهد. فقط همان آبی را که بعد از رنده کردن پیاز ته کاسه جمع می‌شود، دور بریزید. اگر پیاز را فشرده کنید و همه آبش را بگیرید، کباب تابه‌ای شما بعد از پخت خشک می‌شود.
ـ رب انار نوعی رب گرفته شده از دانه‌های انار است که به دو صورت ترش و ملس در بازار موجود است. رب انار معمولا رنگ تیره‌ای دارد؛ ولی نباید بیش از حد سیاه باشد که نشانه سوختگی رب هنگام پخت است. رب انار مرغوب نباید بیش از حد سفت باشد؛ همچنین نباید بوی ترشیدگی بدهد. برای تهیه این غذا سعی کنید رب انار را از فروشگاه‌های معتبر و یا از کسانی که به صورت خانگی و تمیز رب انار را درست می‌کنند، تهیه کنید. اگر رب انار شما رقیق نبود، با سرکه آن را رقیق کنید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1386986/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ستاره النصر مقابل استقلال حالا گل خالی نمی‌زند! ‏

علیرضا منصوریان : به نظرم تراکتور قهرمان می‌شود اما در فوتبال هیچ چیزی بعید نیست

دفاعیه یحیی درباره وقت‌کُشی: بلد نیستیم

علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال: موسیمانه واقعا من را سورپرایز کرد

علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال: اصلا قبول ندارم که می‌گویند برخی بازیکنان در حد تیم نیستند

علیرضا منصوریان: 700 هزار دلار در زمان سعادتمند طلبکار بودم، که به باشگاه بخشیدم

علیرضا منصوریان: مجتبی جباری را به عنوان یک سرمایه بزرگ نباید الان بسوزانیم

کارتال: یک پرسپولیس جدید می‌سازم

گل‌محمدی: از حالا به فکر تراکتور هستم

پاستورلو: مطمئنم طارمی خیلی به اینتر کمک می‌کند!

شادی بازیکنان و کادر فنی فولاد با هواداران پس از برتری مقابل شمس آذر

حمایت علیرضا منصوریان از بازیکنان استقلال و کاپیتان های تیم

یعقوب لیث صفاری؛ آهنگری که شاه شد / وقتی عیاران، علیه خلفای عباسی بسیج شدند

علیرضا منصوریان: موسیمانه خیلی خوشحال بود که با این قرارداد وارد فوتبال ما شد

تغییرات پرتعداد و عجیب استقلال از زبان علیرضا منصوریان پیشکسوت باشگاه

ماجرای دیر رسیدن علیرضا منصوریان به جلسه پیشکسوتان استقلال

حمایت علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال از سیدحسین حسینی

شوخی علیرضا منصوریان با مهدی توتونچی؛ چرا شما چایی می‌خورید ؟ برای من هم بریزید!

کل‌کل جالب رئال و بارسلونا علیرضا منصوریان با مهدی توتونچی

گل اول النصر به القادسیه توسط مانه

گل دوم القادسیه به النصر توسط اوبامیانگ

خاطره جالب علیرضا منصوریان از دعوای شدید و قهر با برادر پرسپولیسی‌اش

مدیرعامل تراکتور و یک پیام فرهنگی بعد از صدرنشینی!

احساس یک زن هیچوقت دروغ نمی‌گوید

تصنیف دل انگیز «شب» از استاد غلامحسین بنان

مدارس این شهرها فردا تعطیل شد

زن ذلیل جاش تو بهشته!

با خدا رفیق بشیم!

لحظات دلهره‌آور دوچرخه سواری روی باله توربین بادی

تا حالا درون ناقوس ساعت را دیده بودید!

حرکت جالب هم محله ای ها در میشیگان ؛ خودتان ببینید!

طرز تهیه یک غذای خوشمزه از امپراطوری عثمانی

علائم کمبود مواد مغذی در کودکان

یه آموزش عالی برای بچه ها، گوش گیر زمستونی

سفر به هر کدام از سیارات منظومه شمسی چقدر طول می‌کشد؟

سحابی rim با فاصله‌ی 4 هزار سال نوری از زمین

جملاتی دردناک از کتاب های داستایوفسکی

شعر ترکی استاد شهریار

باز هم جنجال خشم کونته؛ این چه وضع مدیریت است!

کارتال تمرینات را تعطیل کرد و رفت!

واکنش تند اسدی؛ سوال‌ها خیلی مسخره است!

هجدهمین قهرمانی السد در لیگ ستارگان قطر

محبی: ناراحت نشوید، خوشحالی من مثل استفن کری است

دو مدال برنز بوکسورهای ایران در ارمنستان

علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال: ما در بدترین دوران فوتبال استقلال قهرمان جام حذفی شدیم

علیرضا منصوریان: استقلال و پرسپولیس هستند که پیشکسوتان را بزرگ می‌کنند

علیرضا منصوریان: ما باید در این یک و ماه نیم باقی مانده سپاهان را در جام حذفی شکست دهیم

ساکت به نساجی برگشت!

50 سالگی جنایت در تپه‌های اوین/ تیرباران بیژن جزنی و 8 زندانی دیگر با ادعای دروغ فرار از زندان

چهره ها/ مریم کاویانی در استایلی شیک و زیبا