با مربای گل محمدی، صبحانه ای جذاب بخورید
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
دو لیوانِ پُر و فشرده گلبرگ گل محمدی خشک
سه لیوان آب
پنج لیوان شکر
نصف قاشق چایخوری جوهر لیمو و کمی آب
یک عدد سفیده تخم مرغ
بازار 
طرز تهیه:
گلبرگها رو داخل تابه بریزید و 5 دقیقه تفت بدید، آب و شکر رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بذارید، وقتی شروع به جوشیدن کرد، سفیده تخم مرغ رو اضافه کنید و اجازه بدید 5 دقیقه بجوشه، شربت رو صاف کنید تا ناخالصی ها گرفته بشه، دوباره روی حرارت ببرید، کف روشو جمع کنید تا مرباتون شفاف بشه، جوهر لیمو و آب رو مخلوط و به شربت اضافه کنید، حالا گلبرگها رو بریزید و هم بزنید، روی حرارت کم با دم کنی بذارید 2 ساعت دم بکشه، اگه حرارت زیاد باشه و شربت بجوشه گل ها خشک میشن، بعد از سرد شدن داخل شیشه بریزید، با گردو تزئین و سرو کنید
-
شنبه ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۶:۵۰
-
۱۴ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1386833/