سه شنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
خانه داری

عطرو طعم این جوجه ها متفاوت تر از هر جوجه دیگه است

عطرو طعم این جوجه ها متفاوت تر از هر جوجه دیگه است
آریا بانو - آخرین خبر / جوجه ماستی: مواد لوازم سینه مرغ ۳ عدد زعفرون دم آوری ۶ ق غ پیاز ۱ عدد دلمه سبز ۱ عدد بازار ماست ۱ پیمانه نمک ۲ ق چ فلفل سیاه ۱/۲ ق چ فلفل قرمز ۱/۲ ق ...
  بزرگنمايي:

آریا بانو - آخرین خبر / جوجه ماستی:
مواد لوازم
سینه مرغ 3 عدد
زعفرون دم آوری 6 ق غ
پیاز 1 عدد
دلمه سبز 1 عدد
بازار
ماست 1 پیمانه 
نمک 2 ق چ
فلفل سیاه 1/2 ق چ
فلفل قرمز 1/2 ق چ
پودر سیر 1 ق چ
لیمو ترش 1 عدد
سس خردل 2 ق غ
روغن زیتون 4 ق غ
سینه مرغ رو برش میزنیم و زعفرون دم شده اضافه میکنیم 
داخل یه کاسه پیاز و فلفل دلمه خلالی رو بهمراه نمک فلفل سیاه فلفل قرمز و پودر سیرو ماست و سس خردل و آب لیمو ترش رو اضافه میکنیم و ترکیب میکنیم و مرغای زعفرون خورده رو بهش اضافه میکنیم و روغن زیتون میریزیم و داخل کیسه یا ظرف درب دار میریزیم و بعد از 8 ساعت آمادست برای سیخ گرفتن و پختن
جوجه زرشکی
مواد لازم:
سینه مرغ 3 عدد
زرشک 150 گرم
آب زرشک 150 گرم
رب انار 5 ق غ
نمک 2 ق چ
سماغ 1 ق چ
پودر سیر 1 ق چ
پودر پیاز 1 ق چ
زرشک رو بهمراه آب زرشک و ادویه ها داخل میکسر ریخته و خوب ترکیب میکنیم مواد ترکیب شده رو روی مرغا میریزیم و بهش 8 ساعت زمان میدیم تا مزه ها بخورد هم برن
جوجه دودی با سبزیجات کبابی
مواد لازم:
سینه مرغ 3 عدد
گوجه فرنگی 4 عدد
سیر 3 حبه
دلمه قرمز 1 عدد
پیاز سفید کوچک 1 عدد
نمک 2 ق چ
فلفل سیاه 1/2 ق چ
فلفل قرمز 1/2 ق چ
پاپریکا دودی 1/2 ق غ
تخم گشنیز 1/2 ق چ
آویشن 1/2 ق چ
پودر زنجبیل 1/2 ق چ
لیمو ترش 1 عدد
روغن زیتون 4 ق غ
سبزیجات رو بمدت نیمساعت داخل فر 200 درجه قرار میدیم و بعد از پخت پوست سبزیجات رو‌میگیریم و با گوشتکوب برقی بهمراه ادویه ها و لیمو ترش و روغن زیتون میریزیم و خوب میکس میکنیم و بعد مواد رو روی مرغای برش خورده میریزیم و بمدت 8 ساعت داخل یخچال میزاریم تا خوب مزه دار بشن
جوجه معطر:
مواد لازم:
سینه مرغ 3 عدد
جعفری 1 دسته
نعنا 1 دسته
گشنیز 1 دسته
ریحون 1 دسته
سیر 2 حبه
زنجبیل 1 حبه
نمک 1 ق چ
فلفل سیاه 1 ق چ
ماست 4 ق غ
روغن زیتون 6 ق غ
لیمو ترش 1/2
داخل میکسر جعفری،نعنا،گشنیز،ریحون،سیر،زنجبیل،نمک و فلفل،ماست،آب لیمو ترش و روغن زیتون میریزیم و خوب میکس میکنیم تا سس بدست بیاد و روی مرغای برش خورده میریزیم و داخل ظرف دبدار و داخل یخچال تا مزه ها خوب بخورد هم برن قرار میدیم.


نظرات شما