وضعیت بحرانی سلامتروان شاغلان در جهان
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - خراسان /بر اساس نتایج یک مطالعه جدید، چالشهای سلامتروان در میان جمعیت شاغل در جهان رو به افزایش است. این تحقیق نشان میدهد که کارکنان مشاغل گوناگون سطح بالایی از استرس را به نسبت گذشته تجربه میکنند، مرخصی استعلاجی بیشتری میگیرند و انتظار حمایت بیشتر از سوی کارفرمایان خود دارند. به گزارش «یورونیوز»، نظرسنجیهایی که توسط موسسات آکسا AXA و ایپسوس IPSOS در 16 کشور مختلف جهان میان افراد 18 تا 75 سال انجام شده، تصویر نگرانکنندهای از وضعیت رو به وخامت سلامت روان به ویژه در محیطهای کاری را ارائه میکند.
عوامل اصلی استرس شغلی
شرکتکنندگان در این نظرسنجی از کشورهایی مانند بلژیک، چین، فرانسه، آلمان، هنگکنگ، ایرلند، ایتالیا، ژاپن، مکزیک، فیلیپین، اسپانیا، سوئیس، تایلند، ترکیه، بریتانیا و ایالات متحده، عوامل متعدد موثر بر سلامت روان خود را برشمردهاند. این عوامل عمدتا مواردی چون بیثباتی مالی، ناامنی شغلی و مواجهه مداوم با اخبار منفی در رسانهها را شامل میشود. بر اساس این مطالعه، از هر سه شرکت کننده در نظرسنجی، یک نفر گفته است از حداقل یک مشکل سلامت روان رنج میبرد که افسردگی و اضطراب شایعترین آن هاست؛ این افراد یادآور شدهاند که بیماری آن ها نسبت به سالهای قبل رو به بهبود نبوده است.
افزایش مرخصیهای استعلاجی به خاطر اختلالات روانی
این مطالعه نشان میدهد که مرخصیهای استعلاجی به دلیل مشکلات سلامت روان در حال افزایش است و در سال 2024 میلادی حدود 27 درصد از کل مرخصیهای استعلاجی را به خود اختصاص داده است؛ این میزان چهار درصد بیشتر از سال 2023 گزارش شده است. از جمله مهمترین پیامدهای استرس شغلی که در این مطالعه برجسته شدهاند میتوان به مشکلات خواب، اختلال در تمرکز یا تصمیمگیری و علائم جسمی مانند سردرد و تنش عضلانی اشاره کرد. تخمین زده میشود که افسردگی و اضطراب، سالانه منجر به از دست رفتن حدود 12 میلیارد روز کاری در سراسر جهان شود.
جوانان، قربانیان اصلی
بازار 
وضعیت در میان جوانان 18 تا 24 ساله بحرانیتر است. به موجب نتایج این تحقیق، 85 درصد از جوانان به طور بالقوه تحت تأثیر اضطراب، استرس یا افسردگی قرار داشتهاند. کوهن در این خصوص خاطرنشان کرد: «این آمار واقعاً تکاندهنده است و شاهدیم که شکاف نسلی بسیار نگرانکنندهای در سلامت روان وجود دارد و بزرگسالان جوان بسیار بیشتر تحت تأثیر قرار میگیرند.» این مطالعه همچنین نشان میدهد که جوانان به طور ویژه تحت تأثیر دو عامل «استفاده بیش از حد از شبکههای اجتماعی» و «احساس تنهایی و انزوا» قرار دارند.
-
دوشنبه ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۷:۰۰
-
۱۶ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1384255/