تجلیل از خانواده شهدا در اولین جلسه شورای اداری استان با حضور استاندار و مدیر کل بنیاد سمنان
بنیاد شهید و امور ایثارگران
بزرگنمايي:
آریا بانو - استاندار سمنان در اولین جلسه شورای اداری استان در سال جدید که با حضور نماینده ولی فقیه و امام جمعه سمنان، نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی و مدیران و مسئولان ارشد اجرائی برگزار شد از همسر معظم شهید "محمد باقر جمال" با اهداء لوح یادبود تجلیل و سپاسگزاری کرد.
به گزارش ایثار ، اولین جلسه شورای اداری استان در سال جدید با حضور حجت الاسلام و المسلمین مطیعی، نماینده ولی فقیه و امام جمعه سمنان، محمد جواد کولیوند، استاندار سمنان، نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، فرمانداران، مشاوران استاندار و مدیران ارشد ستادی و اجرائی روز یکشنبه 17 فروردین 1404 در سالن یادگار امام (ره) استانداری برگزار شد.
در این نشست همچون روال سابق شورای اداری ابتدا استاندار سمنان با اهداء لوح یادبود از مقام و منزلت والای همسر معظم شهید "محمد باقر جمال" تجلیل و سپاسگزاری کرد و طی سخنانی اظهار داشت: خانواده های معزز شهدا و ایثارگران مایه عزت و آرامش و سرافرازی ایران عزیز اسلامی هستند و ما هرچه داریم از برکت وجود آنان است.
وی ادامه داد: انتظار می رود در سال جاری تمامی دستگاه های اجرائی در راستای برگزاری دومین کنگره شهدای استان اهتمام ویژه و هم افزائی حداکثری خود را معمول داشته و خصوصا با بنیاد شهید و امور ایثارگران استان در زمینه اجرای هرچه شایسته تر دیدار های طرح سپاس، ارتقاء سطح خدمت رسانی و حل و فصل مشکلات ایثارگران همراهی و هماهنگی لازم را داشته باشند.
-
دوشنبه ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۳:۰۲
-
۱۳ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1384241/