پسلرزههای واژگونی مرگبار اتوبوس؛ مسئول پاسگاه پلیسراه «چترود» برکنار شد
اجتماعی
بزرگنمايي:
آریا بانو - ایرنا / رئیس پلیس راه راهور فراجا، از برکناری مسئول پاسگاه پلیس راه چترود کرمان در پی حادثه واژگونی اتوبوس مسافربری در محور کرمان- مشهد خبر داد.
سرهنگ احمد کرمی اسد روز دوشنبه با اعلام این خبر، افزود: بررسیهای اولیه حاکی از ضعف در نظارت بر تردد ناوگان حملونقل عمومی در این محور بوده و در راستای برخورد با هرگونه قصور، اقدام فوری در مجموعه پلیس راه انجام شده است.
به گفته این مقام انتظامی، تحقیقات برای تعیین علت اصلی حادثه و مشخص شدن میزان مسئولیت سایر سازمانهای مرتبط همچنان ادامه دارد.
سرهنگ کرمی اسد از تشکیل تیم ویژهای متشکل از کارشناسان مجرب برای بررسی ابعاد حادثه خبر داد و تاکید کرد: پلیس با جدیت، با هر فرد یا نهادی که مرتکب ترک فعل شده و در انجام وظایف نظارتی خود کوتاهی کرده باشد، برخورد خواهد کرد.
وی افزود: بازبینی دوربینهای نظارتی، بررسی مستندات و تجزیهوتحلیل شرایط مسیر در دستور کار قرار دارد تا همه عوامل موثر در وقوع این حادثه مشخص شود.
این مقام ارشد انتظامی در ادامه گفت: پلیس هیچگونه سهلانگاری یا ترک فعل را نخواهد پذیرفت و مطابق مقررات با همه مقصران احتمالی برخورد قاطع خواهد داشت.
وی در پایان تاکید کرد: پلیس راهور با هر شخص حقیقی یا حقوقی در هر جایگاهی که مسئولیت نظارتی داشته باشد، بدون اغماض و با جدیت برخورد خواهد کرد.
عصر روز گذشته (یکشنبه، 10 فروردین ماه) یک دستگاه اتوبوس در کیلومتر 75 محور کرمان به راور و در گردنه خراسانی واژگون شد که 15 کشته و 45 زخمی بر جای گذاشت.
بازار ![]()
-
دوشنبه ۱۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۳:۰۵
-
۱۷ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1381382/