طرز تهیه نرگسی اسفناج؛ غذای سالم و مقوی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
اسفناج تازه خورد شده 500 گرم
1 عدد پیاز بزرگ خلالی خورد شده
نمک، زردچوبه فراوان، فلفل سیاه
روغن مقدار نیاز
تخم مرغ برای نیمرو
بازار 
ماست برای کنار غذا
طرز تهیه:
اسفناج رو خوب شسته و خورد میکنیم و توی یه تابه میریزیم و در تابه رو میبندیم میذاریم روی حرارت ملایم تا آب بندازه و آبش کامل کشیده بشه. حالا تو این مرحله به اسفناج ادویه های ذکر شده و مقداری روغن اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم میذاریم یه 5 دقیقه ای سرخ بشه.
توی یه تابه دیگه پیاز خلالی رو اضافه کرده روغن هم میریزیم و میذاریم روی حرارت ملایم تا پیازا رنگ عوض کنه و یکم سرخ یشه اواسط سرخ شدن زردچوبه میزنیم بهش و میذاریم تا زمانی که خوب طلایی و کاراملی شد سرخ بشه.
حالا پیازارو به اسفناجا اضافه میکنیم خوب هم میزنیم و روی حرارت کم میذاریم با در باز به خوبی سرخ بشه مزه ها به خورد هم برن و مثل سبزی قرمه سبزی اسفناجا توی روغن رنگ پس بده و به اصطلاح سرخ شده و کامل جا بیفته(این مرحله توی پخت نرگسی خیلی مهمه که تمامی مواد روی حرارت ملایم پخته بشن و خوب مزه ها به خورد هم برن).
در آخر نیمرو با کره درست میکنیم و روی نرگسی میذاریم و با یه ماست چکیده خوشمزه سرو میکنیم(میتونید تخم مرغ رو توی اسفناج هم بشکونین و اونجوری سرو کنین ولی پیشنهاد من اینه که جداگانه درست کنین اینجوری خیلی خوشمزه تر و شکیل تر هستش).
نکات مهم:
شعله ملایم اجاق روی پخت و جا افتادن نرگسی خیلی مهمه حتما دقت کنید تا نتیجه دقیقا همینی بشه که میخوایین.
سرخ کردن مواد در آخر با حرارت کم باعث میشه نرگسیتون حسابی جا بیفته و رنگ سبز پس بده که ما هم دقیقا همینو میخواییم دقیقا مثل سبزی قرمه سبزی.
پیازارو حتما با زردچوبه فراوان سرخ کنید
-
چهارشنبه ۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۰:۱۶
-
۱۷ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1379506/