جت اختصاصی، خوسانوف را از تهران به لندن برد
ورزشي
بزرگنمايي:
آریا بانو - ورزش 3 /مدافع تیم ملی ازبکستان، شب گذشته با پرواز اختصاصی، تهران را به مقصد منچستر ترک کرد.
عبدالقادر خوسانوف یکی از بهترین نفرات ازبکستان در بازی مقابل ایران بود. عملکرد او به حدی مثبت بود که به جرأت میتوان گفت اگر در زمین حضور نداشت شاید نتیجهای جز تساوی دو بر دو در زمین رقم میخورد. او بارها مهاجمان و هافبک ایران را ناکام گذاشت و تا آنجا که توانست اجازه خلق موقعیت نداد.
او که حضوری درخشان در منچسترسیتی دارد و حتی به عنوان بهترین بازیکن ماه این باشگاه انتخاب شده بود، با نمایش خود در ورزشگاه آزادی نشان داد که موفقیتش در لیگ برتر انگلیس صرفا یک جرقه نیست.
خوسانوف که برای همراهی با تیم ملی کشورش در این فیفادی، مدتی را به دور از تیم باشگاهی خود سپری کرد، شب گذشته با جت اختصاصی از فرودگاه مهرآباد، تهران به مقصد منچستر ترک کرد تا زودتر خودش را به اردوی سیتیزنها برساند.
منچسترسیتی قرار است چهار روز دیگر در جام حذفی مقابل بورنموث به میدان برود و پس از آن در چارچوب هفته سیام لیگ جزیره به مصاف لسترسیتی خواهد رفت. دیدارهایی که خوسانوف نشان داده برای حضور در آنها از آمادگی کامل برخوردار است.
بازار ![]()
-
چهارشنبه ۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۳:۵۲
-
۱۸ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1379239/