آریا بانو

آخرين مطالب

آمار معاون وزیر بهداشت از تعداد جان‌باختگان تصادفات نوروزی؛ 334 فوتی و 8300 مصدوم اجتماعی

آمار معاون وزیر بهداشت از تعداد جان‌باختگان تصادفات نوروزی؛ 334 فوتی و 8300 مصدوم
  بزرگنمايي:

آریا بانو - برنا / سخنگوی پویش ملی «نه به تصادف!» با ارائه تازه‌ترین آمار تصادفات جاده‌ای در ایام نوروز، از افزایش شمار جان‌باختگان به 334 نفر و ثبت بیش از 8300 مصدوم، خبر داد.
علیرضا رییسی، با اشاره به تازه‌ترین آمار حوادث رانندگی گفت: از 25 اسفندماه 1403 تا 4 فروردین ، بر اساس گزارش پلیس راهور، 271 مورد فوت در صحنه تصادف ثبت شده و مجموع آمار جان‌باختگان، با احتساب مواردی که در بیمارستان جان خود را از دست داده‌اند، به 334 نفر رسیده است. افزون بر این، تاکنون 8335 نفر نیز به دلیل شدت جراحات ناشی از تصادفات، مجروح شده‌اند.
وی در ادامه با اشاره به برخی از حوادث ناگوار اخیر گفت: متأسفانه در روزهای گذشته دو سانحه رانندگی بسیار شدید رخ داده است. در حادثه نخست، یک دستگاه پژو 405 و یک خودروی پراید در محور ایرانشهر راسک با یکدیگر برخورد کردند که منجر به جان‌باختن هر هفت سرنشین شد. همچنین، در سانحه‌ای دیگر در محور گرمِ چمن‌بید، واقع در استان خراسان شمالی، برخورد دو خودروی پراید چهار کشته بر جای گذاشت. شدت این تصادفات و خسارات جانی ناشی از آن‌ها نشانگر کیفیت پایین خودروها بوده و بر لزوم بهبود ایمنی خودروها تأکید دارد.
بازار


وی از مردم خواست تا با رعایت دقیق مقررات راهنمایی و رانندگی و همکاری در اجرای پویش ملی " alt="آریا بانو" width="100%" />

رییسی با تأکید بر اهمیت سلامت رانندگان، ضمن ارائه توصیه‌ای ویژه به بیماران قلبی، گفت: ضروری است افرادی که به بیماری‌های قلبی مبتلا هستند، به‌ویژه کسانی که در دو ماه اخیر تحت عمل جراحی قلب قرار گرفته‌اند، استنت‌گذاری انجام داده‌اند یا اینکه به تازگی در بخش مراقبت ویژه بستری بوده اند، از سفر کردن اجتناب کنند و اگر به هر دلیلی ناگزیر از سفر شدند، حتماً داروهای مورد نیاز خود را به همراه داشته باشند و از رانندگی پرهیز کنند. در چنین شرایطی، بهتر است فرد دیگری مسئولیت رانندگی را بر عهده گیرد.
سخنگوی پویش ملی "نه به تصادف!" ادامه داد: همچنین، افرادی که سابقه بیماری قلبی دارند و در حین رانندگی دچار درد در قفسه سینه، احساس فشار در ناحیه سینه، انتشار درد به فک یا دست راست می‌شوند، باید بلافاصله خودرو را متوقف کرده و وضعیت خود را بررسی کنند. همراه داشتن داروی زیرزبانی برای این افراد ضروری است و توصیه می‌شود تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند.
به گزارش وبدا، معاون بهداشت وزارت بهداشت ضمن قدردانی از همراهی هموطنانی که در اجرای پویش ملی «نه به تصادف!» مشارکت کردند، افزود: از تمامی هموطنان درخواست می‌کنم که همچنان با مشارکت و همکاری خود در این پویش ملی همراه باشند. هرچند تاکنون کاهش نسبی در آمار فوتی‌ها و مجروحان ناشی از تصادفات مشاهده شده است، اما امید است که با تداوم و افزایش همراهی مردم، این روند بهبود یابد و شاهد کاهش چشمگیر حوادث جاده‌ای باشیم.

supports HTML5 video

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1378841/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ویژه‌های حوادث/ قتل خونین دختر عکاس با 28 ضربه چاقو!

مدح روح نواز اهل بیت (ع) در محفل

نواهای سوزناک محلی مردم بوشهر

آوازخوانی حجت‌الاسلام قاسمیان به سبک دشتی

مولودی خوانی زیبای اهالی ترکمن صحرا

تلاوت آیه 39 سوره مبارکه احزاب توسط سیدحسنین الحلو

قرآنی که باید ثبت گینس بشه!

عروسی ما محفل قرآن بود!

قیمه با دستور رشتی های هنرمند

افزایش مبتلایان به سرطان ریه در غیرسیگاریها در جهان

زمان استفاده از لوسیون صورت و طرز مصرف آن

استقرار ماهواره‌های مأموریت PUNCH ناسا

داستانک/سیرت زیبا

صحبت های طارمی پس از صعود تیم ملی به جام جهانی

جشن و پایکوبی در آزادی پس از صعود ملی پوشان به جام جهانی

خلاصه بازی ایران و ازبکستان

امیر قلعه‌نویی: کار ما برای جام جهانی تازه شروع می‌شود

علیرضا جهانبخش: خدا رو شکر مردم دست خالی از استادیوم نرفتند و صعود به جام جهانی را به آنها تبریک می‌گویم

علیرضا بیرانوند لحظاتی پس از گریه کردن، در میانه زمین به رقص درآمد

سعید عزت‌اللهی: باوجود مصدومیت تمام تلاشم را کردم به بازی ازبکستان برسم

طارمی بهترین بازیکن میدان شد

کاپادزه: تساوی بازی با ایران عادلانه بود

طارمی: روی اتفاقات 2 گل خوردیم؛ اما با صعود دل مردم را شاد کردیم

سریع‌ترین صعود تاریخ یوزها به جام‌جهانی؛ طارمی قلق ازبک‌ها را بلد بود

سفره ایرانیان باستان چگونه بود؟ / از کباب بره تا شمع و شهد

کشف لوح‌ های 4 هزار ساله از نخستین امپراتوری جهان

دیدار با فرزند از دنیا رفته بعد از 16 سال در سیر برزخی

تعریف عجیب و غریب جناب خان از بازی محمد بحرانی در «خوب بد جلف»

آهنگ «دلبر» برای طرفداران محسن چاووشی

استان‌های رکورددار در تصادفات روزهای اخیر مشخص شد

ماجرای بامزه ازدواج حافظ روشندل و همسرش

ابراهیم (ع) در 16 سالگی بت شکنی کرد

انفاق در کنار نام تو معنی دیگری دارد!

املتی جدید با مرغ

ترک عادت ریزه‌خواری با چند راهکار ساده

کارتون جذاب پلنگ صورتی

شکار «گردباد کیهانی» در تصویر جدید «جیمز وب»

غزلی زیبا از مولانا

گل دوم ازبکستان که به دلیل آفساید مردود شد

والی دیدنی؛ گل اول ایران توسط مهدی طارمی

فاجعه در خط دفاعی؛ گل دوم ازبکستان به ایران

دو موقعیت متوالی برای ایران که ثمری نداشت

گل دوم ایران به ازبکستان توسط مهدی طارمی

گزارش زنده؛ ایران 1 - 2 ازبکستان

صحبت های قابل «امیر آقایی» درباره سختی هایی که مردم تجربه کردند

دیدن مراحل دفن شدن در قبر در سیر برزخی

تعرفه خدمات روانشناسی و مشاوره سال 1404 ابلاغ شد

ترانه «بوی عیدی» از بابک جهانبخش

کشف لندکروز قاچاق 100 میلیاردی در بابلسر

معاون رئیس جمهور: متعهد به توانمندسازی زنان در سراسر کشور هستیم