آریا بانو

آخرين مطالب

چند گیاه آپارتمانی برای خنک شدن خانه خانه داري

چند گیاه آپارتمانی برای خنک شدن خانه
  بزرگنمايي:

آریا بانو - برترین ها / در فصل تابستان در دلیل هوای بسیار گرم افراد همیشه به دنبال راهکارهایی برای خنک شدن خانه هستند، یکی از بهترین روش ها استفاده از چندین گیاه مناسب خانگی است. 

آریا بانو


گرمای هوای تابستان باعث می شود که بسیاری از ما به دنبال راه های خنک کردن محیط منزل باشیم که یکی از آن ها استفاده از روش های طبیعی است که قطعاً موثر واقع خواهد شد. وجود گیاهان خانگی در منزل هوای گرم را به خود جذب می کنند و اکسیژن را تحویل می دهند و یک رطوبت کافی را در هوا به وجود می آورند و می توانند روش موثری برای روزهای گرم تابستان باشند اما همه گیاهان؛ داخل خانه را خنک نمی کنند. در این قسمت از نمناک گیاهانی را به شما معرفی می کنیم که اگر در فصل تابستان آن ها را در منزل نگهداری کنید، محیط خانه را خنک می کند.
آلوئه ورا
آلوورا خواص دارویی دارد و برای مشکلات پوستی، نیش حشره و سوختگی بسیار مناسب است و همچنین ویژگی های منحصر به فرد دیگری هم دارد. محتوای بالای آب در برگ آلوورا رطوبت و خنکی را وارد هوا می کند. از آنجایی که آلوورا کربن دی اکسید را جذب می کند و هنگام شب اکسیژن آزاد می کند، در نتیجه نگه داشتن آن داخل اتاق خواب باعث می شود که شما خواب بهتری داشته باشید.
گیاه آلوورا به مقدار مناسبی از نور خورشید و آبدهی به شکل منظم در فصل های گرم نیاز دارد اما در فصل تابستان رطوبت کم هم برایش کافی است.
گیاه نخل بامبو
این گیاه کوچک مربوط به مکزیک و آمریکای مرکزی است و در موارد نادری به دو متر می رسد. برگ های بزرگی دارد که شبیه به یک رطوبت دهنده طبیعی در هوا عمل می کنند. نخل بامبو همچنین بنزن و تری کلرو اتیلن را از هوا تصفیه می کند. یکی دیگر از نخل های خانگی کوچک که هوا را مرطوب می کنند و قابلیت تمیز کنندگی محیط هوا را دارند، نخل اریکا است.
این گیاه در محیط روشن با نور غیر مستقیم و حفظ رطوبت برگ ها، در هوای گرم رشد می کند.
فیکوس بنجامین یا انجیر برگ ریز
یکی از درختان کوچک که می توانید در محیط داخل منزل هم داخل گلدان پرورش دهید، انجیر برگ ریز است که در محیط خانه می تواند به اندازه دو تا سه متر رشد کند. ماهیت برگدار این گیاه به گونه ای است که می تواند محیط منزل را مرطوب و خنک کند و اجزای فلزی سنگین موجود در هوا را به خودش جذب کند.
این گیاه را باید در نور معمولی نگهداری کنید و به طور منظم در روزهای گرم به آن ها آب بدهید. البته باید صبر کنید که قسمت فوقانی گیاه خشک شود و دوباره به آن آب بدهید.
گیاه زبان مادر شوهر
این گیاه هنگام شب اکسیژن آزاد می کند و در نتیجه یکی از بهترین گیاهانی است که می تواند در محیط منزل قرار بگیرد و بنزن و فرمالدهید را از بین ببرد. فقط کافی است که آن را در معرض نور کامل یا نور جانبی قرار دهید. در فصل بهار و تابستان به اندازه کافی به آن آب دهید و خاک آن را در فصل زمستان کمی خشک نگه دارید.
لی لی صلح
هر چقدر که برگ های این گیاه بزرگتر باشد، میزان تولید اکسیژن و رطوبت وارد شده به هوا از طریق آن افزایش پیدا می کند. برگ های این گیاه مخصوصاً در انواع بزرگ می توانند هوای محیط خانه را خنک کنند و سموم موجود در هوا را از بین ببرند.
کافی است آن ها را در نور غیر مستقیم قرار داده و دمای اتاق را در 12 درجه سانتیگراد نگه دارید. به طور منظم به آن ها آب بدهید و در هوای خشک برگ ها را مرطوب کنید.
سرخس بوستون
بسیاری از سرخس ها به طور طبیعی هوا را مرطوب می کنند و سرخس بوستون یکی از بهترین آن ها است که هوا را به خوبی تمیز می کند و فرمالدهید و بنزن را از بین می برد. فقط باید آن را در معرض نور مستقیم خورشید نگه ندارید تا به گیاه آسیب وارد نشود.
نور صبحگاهی در فصل زمستان ایده آل ترین نور برای این گیاه است. سرخس ها هرگز هوای خشک را دوست ندارند بنابراین اگر محیط منزل گرم است، سعی کنید گیاه را به طور منظم مرطوب کنید.
پوتوس
برگ های قلبی شکل و بزرگ این گیاه هوا را به خوبی مرطوب نگه می دارند. مواد آلوده کننده داخل محیط مانند فرمالدهید، بنزن، اکسیلن و کربن مونوکسید را از بین می برند. یکی از محبوب ترین گیاهان همین گیاه پوتوس است که با نور کم و آب کم هم دوام خوبی دارد.
گیاه عنکبوت
این گیاه معمولاً طرفداران زیادی دارد و یکی از آسان ترین گیاهان برای رشد و پرورش است. البته ممکن است محیط منزل را به اندازه گیاهان قبلی خنک نکند اما می تواند سموم موجود در هوا را به خوبی جذب کند. این گیاه باید در محیط روشن با نور جانبی قرار بگیرد و خاک گلدان آن باید زهکشی خوبی داشته باشد و در فصول گرم هم به خوبی آبدهی شود.
پ

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1376065/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

در 24 ساعت گذشته 21 نفر در تصادفات جان‌ باختند

خودکشی منجر به مرگ دختر یاسوجی سه ماه پس از تجاوز گروهی

نظر مردها درخصوص گشت‌وگذار نوروزی در بازار با خانم‌ها

توبه خالی کافی نیست!

إنا عَلی‌العَهد...

احکام/ قضای روزه‌ی مسافر

عاشقانه تازه‌عروس‌ها برای آقایان با این پلوی خاص!

نحوه صحیح خوابیدن بر روی بالش

دکوراسیون خانه تان را بهاری کنید

بررسی تشعشات فضایی و هوانوردی عمومی در کنفرانس پژوهشگاه هوافضا

سعدی خوانی پیام عزیزی

تعیین قهرمان لیگ برتر در 21 مسابقه حساس!

کمک 410 میلیاردی برای «کشتی» در سال 1404

صلاح مانع انتقال ستاره لیورپول به بارسا می‌شود

حسین اینانلو: اخباری بهترین رقیب برای بیرانوند است

اعتراف برانکو درباره الهلال

بارسا بی‌خیال نمی‌شود؛ مسی باید برگردد

برنده بزرگ پنالتی خولین آلوارز؛ نایکی و آدیداس!

یامال: هرگز ماشین سفید رنگ نمی‌خرم!

پیشنهاد هنگفتی که در لیگ عربستان رکورد زد

احتمال انتقال تست‌های پیش‌ فصل فرمول یک به استرالیا

واکنش تاجرنیا به شایعه استعفا از ریاست هیئت‌ مدیره استقلال

مجری مراسم اسکار 2026 یکسال زودتر انتخاب شد

صحبت های حمید گودرزی درباره فوت مادرش

شنونده آهنگ محلی «بهارم» با صدای محسن میرزازاده باشید

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: زمان ارتقاء رتبه فرهنگیان از 5 به 4 سال کاهش می‌یابد

149 زندانی افغانستانی به کشورشان منتقل شدند

72 ساعت توقیف خودرو در صورت دو تخلف همزمان حادثه‌ساز رانندگان

تشدید فعالیت سامانه بارشی و کاهش دما از فردا

یک روز مانده به عید 21 نفر در تصادفات جان‌ باختند

(29 اسفند) آخرین وضعیت آب و هوا و ترافیک راه‌ها؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی و کاهش دما از فردا

صحبت های قابل تامل یک موبد زرتشتی در مورد چهارشنبه سوری

رئیس ورزش جهان تغییر می‌کند

خدمات‌رسانی اتوبوسرانی تهران به تماشاگران دیدار تیم‌های ایران و امارات

یک ایرانی در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا

حسن یزدانی به فرانسه می‌رود

معرفی کشتی‌گیران آذری در قهرمانی اروپا

فرانک ریبری: نویر بهترین دروازه‌بان تاریخ است

آرش رضاوند به بازی با تراکتور می‌رسد

ولاسکو: محرومیت رو‌سیه دیوانگی است!

سیدجواد هاشمی مجری ویژه برنامه تحویل سال شد

داریوش ارجمند: برای نقش «مالک اشتر» مبعوث شدم

سفر نوروزی نادر سلیمانی با ماشین در نتیجه گرانی هواپیما!

چرا منوچهر شاهسواری نتوانست «قاتل و وحشی» را اکران کند؟

واریز 60 هزار میلیارد تومان از مطالبات فرهنگیان

اطلاعیه‌ خانه اندیشمندان علوم انسانی درباره اتفاقات اخیر

ضدایرانی‌ترین شخصیت تاریخ

ضایع شدن معاویه در منبر امام حسن (ع)

غذایی اصیل و خوشمزه که بی رقیب است!

مهم‌ترین علل بروز بلوغ زودرس