آریا بانو

آخرين مطالب

توصیه ‌وزارت بهداشت برای خرید شیرینی و آجیل اجتماعی

توصیه ‌وزارت بهداشت برای خرید شیرینی و آجیل
  بزرگنمايي:

آریا بانو - فارس / در واپسین روزهای سال قرار داریم و عموم مردم در تلاش برای آماده سازی خود و خانواده برای استقبال از سال جدید و آغاز بهار هستند.خانه تکانی، خرید پوشاک، نونوار کردن وسائل منزل و در نهایت خرید مواد غذایی و به ویژه شیرینی ‌و آجیل از جمله کارهایی است که در روزهای پایانی سال صورت می‌گیرد.
آجیل از جمله مواد خوراکی است که مردم در نوروز از آن زیاد استفاده می‌کنند اما این مواد غذایی مقوی و با خاصیت باید از سلامت لازم برخوردار باشد تا بتواند انرژی و خواص بیشمار خود را به بدن افراد انتقال دهد. شناخت و تشخیص صحیح آجیل سالم از غیر سالم و کهنه از نکات مهم و ضروری هنگام خرید این کالاست.
محسن فرهادی، رئیس مرکز سلامت محیط و کار با تأکید بر اهمیت انتخاب محصولات سالم، از تشدید نظارت‌ها بر مراکز عرضه خبر داد و توصیه کرد که آجیل باید دارای بو و طعم طبیعی باشد و از خرید محصولاتی که بوی ترشیدگی، تندی یا ماندگی دارند، خودداری شود. همچنین، ظاهر مغزها نباید بیش از حد براق باشد، زیرا ممکن است با رنگ‌های مصنوعی یا روغن‌های غیراستاندارد پوشش داده شده باشند. وی با اشاره به نکات مهم برای تشخیص آجیل سالم تأکید کرد: محصولات با بو و عطر طبیعی انتخاب شوند و از خرید آجیل‌هایی که بوی نامطبوع مانند ترشیدگی یا ماندگی دارند، پرهیز شود. به گفته وی، آجیل‌های بسیار براق یا دارای رنگ‌های غیرطبیعی نیز مشکوک هستند، زیرا احتمال دارد با رنگ‌های مصنوعی غیراستاندارد پوشش داده شده باشند. همچنین، وجود لکه‌های تیره، سفیدک یا سوراخ‌های غیرعادی در مغزها می‌تواند نشانه آفت‌زدگی یا کپک‌زدگی باشد که برای سلامت خطرناک است. فرهادی بر اهمیت تازگی و بافت مناسب آجیل تأکید کرد و گفت: این محصولات نباید بیش از حد نرم یا خشک باشند، زیرا نرمی غیرعادی می‌تواند نشانه جذب رطوبت و احتمال فساد باشد. وی افزود: طعم تلخ یا ترش آجیل ممکن است ناشی از اکسید شدن چربی‌های آن باشد که مصرف آن برای سلامتی مضر است. علاوه بر این، آجیل‌هایی که در شرایط نامناسب نگهداری شده‌اند، ممکن است دارای گرد و غبار و آلودگی باشند، بنابراین هنگام خرید باید به این موارد توجه کرد.
توصیه‌های بهداشتی برای خرید شیرینیرئیس مرکز سلامت محیط و کار تأکید کرد: مصرف‌کنندگان باید به بسته‌بندی و محل نگهداری شیرینی‌ها دقت کنند. شیرینی‌های تر باید در یخچال و در شرایط بهداشتی مناسب نگهداری شوند و از خرید محصولات فله‌ای و بدون مجوزهای بهداشتی خودداری شود. وی هشدار داد: تغییر رنگ، بوی نامطبوع، شکرک زدن در شیرینی‌های تر و خشکی بیش از حد در برخی شیرینی‌ها می‌تواند نشانه فساد یا کیفیت پایین محصول باشد. گزارش تخلفات به سامانه 190 فرهادی از شهروندان خواست که در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه آجیل و شیرینی، موضوع را از طریق سامانه 190 گزارش دهند تا با متخلفان برخورد قانونی شود.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1373183/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازار شب عید داغِ داغ است

رئیس اورژانس کشور: هنگام مشاهده آمبولانس مسیر را برای خودرو امدادی باز کنید

قتل داماد توسط برادرزن در کرمانشاه

تکذیب صدور مجوز تخریب برای ساختمان سینگر؛ دروغ ممنوع!

مسلمانان این منطقه از روسیه تنها یک ساعت روزه می‌گیرند

افتتاح 3 ایستگاه شارژ خودروهای برقی در آخرین شنبه سال

توجه خاص شهید نصرالله به قرآن

جواب غیرمنتظره سیدحسن نصرالله به سوال چالشی سیدحسنین

نامه فوق‌العاده عاطفی شهید نصرالله به نوه خردسالش!

نامه حماسی نوه شهید شهید نصرالله به پدربزرگ

شیرینی با طعم هل و وانیل، خوشمزه ای به یادماندنی

با افزایش قد کودکان خطر این بیماری ها در بزرگسالی بیشتر و این بیماری ها کمتر می شود

با این تکنیکها زیبایی ناخنهاتو دو چندان کن

یک ایده کاربردی برای صاف درآوردن خط چشم

ربات‌ها 24 ساعته بدون نیروی انسانی مشغول کارند؛ عصر «کارخانه‌های تاریک» در چین

این داغ بین ، که بر دل خونین نهاده ایم

فرصت طلایی پرسپولیس؛ صدرنشینی در پایان سال!

سایپا قهرمان لیگ برتر زنان والیبال شد

حضور میلاد تقوی و رسول خطیبی در فینال دوم لیگ برتر والیبال بانوان

کارشناسی چهار صحنه تاثیرگذار نساجی - سپاهان

درویش: دیگر نباید از بقیه تیم‌ها بازیکن بگیریم

پدر یامال خبرساز شد؛ علاقه پدرانه یا کسب درآمد!

کارترون: باید دروغگو باشم تا محروم نشوم!

پاس اشتباه و اخراج؛ هوملس رم را به دردسر انداخت!

دستگاه‌های VAR در قائمشهر داغ کرد!

صندلی طبقه دوم آزادی هم کنده شد!

چهره ها/ موناکرمی در قابهایی از سریال «مرهم»

بسته شدن پرونده پرابهام قتل داریوش مهرجویی و همسرش

به خاطر یک مشت ریال!

چهره ها/عکس خانوادگی مه‌لقا باقری در اینستاگرام

رئیس سازمان حج و زیارت: 55درصد زائران حج آتی زنان هستند

مجرمان حرفه‌ای زیر ذره‌بین؛ خبری از مرخصی و عفو نیست!

با قرآن مجاهدت کنید!

تلاوت نوه شهید نصرالله در برنامه محفل

داستان قرآنی قوم عاد

گوناگون/ چه کسی حلقه‌ ازدواج را اختراع کرد؟

صدای خونت به گوش امت ها رسید...

کیک بستنی میوه ای، طعمی خاطره انگیز

بیماری های خطرناکی که باور نمی کنید با مواد غذایی به آن دچار شده اید

ماجرای گرمایش 10 درجه‌ای که زمین را متحول کرد!

معنی ضرب المثل "یک پرنده در دست، بهتر است از صد پرنده در حال پرواز"

سیاوش یزدانی، نقش اول دو صحنه جنجالی!

دلیل خروج علیرضا حقیقی از لیست خیبر

در هفته دروازه‌بان‌ها؛ دوناروما بازیکن هفته چمپیونزلیگ

مشکوک و جنجالی؛ عارف و گرفتن پنالتی از سیاوش!

تمرین پرنشاط پرسپولیس در زمین جدید آزادی

خرید زمستانی خیبر دوباره گلزنی کرد

شوک به پرسپولیس؛ مدافع سرخ‌ها مصدوم شد

نبرد رضایی‌های سابق استقلال به سود علیرضا!

خوشحالی امباپه از بازگشت به تیم ملی فرانسه