آریا بانو

آخرين مطالب

پیشکسوت فوتبال: بهار آسیا را ندیدیم اما دنبال داور بازنشسته هستیم ورزشي

پیشکسوت فوتبال: بهار آسیا را ندیدیم اما دنبال داور بازنشسته هستیم
  بزرگنمايي:

آریا بانو - فارس /دروازه‌بان سابق تیم ملی فوتبال کشورمان با بیان اینکه نباید نتایج مسابقات فوتبال با اشتباهات داوری تعیین شود، گفت: باید برای شرایط فوتبال ایران تأسف خورد که برخی به جای تمرکز بر ساختار فوتبال، به دنبال سر و صدا و مصاحبه و استخدام افرادی با این هدف هستند.
رسول کربکندی با اشاره به اتفاقات صورت گرفته برای تیم‌های ایرانی در رقابت‌های الیت آسیا و لیگ قهرمانان سطح دو آسیا اظهار داشت: متأسفانه امروز فوتبال ایران در شرایطی قرار دارد که تیم‌های ایرانی به جای اینکه در آسیا شاهد صعود و روند رو به رشد خود باشند، هرگز بهار فوتبال آسیا را نمی‌بینند و باید حسرت صعود به مراحل بالاتر رقابت‌های باشگاهی فوتبال آسیا را بخورند.وی با انتقاد از وضع قوانین یک‌شبه برای فوتبال کشور و تأثیر آن بر رشد فوتبال کشور تصریح کرد: امروز قانونی به نام سقف بودجه، بدون توجه به وضعیت فوتبال کشور صادر شده که نه‌تنها فایده‌ای ندارد بلکه از سوی خیلی از تیم‌ها رعایت نمی‌شود و باید بابت این موضوع تأسف خورد. سرمربی سابق تیم ذوب‌آهن اصفهان بیان کرد: باید متاسف بود که در فوتبال کشور بجای پیشرفت فنی و تشکیلاتی، به دنبال استخدام داور‌ بازنشسته و افرادی هستیم که با مصاحبه‌های تند و آتشین، صرفاً به دنبال حاشیه‌سازی و نتیجه‌گیری‌های دروغین هستند. آیا نتیجه این موضوع، افت هر روزه فوتبال کشور و پسرفت آن در سطح آسیا نیست؟!وی ادامه داد: البته باید نگران این مسئله بود که در پسِ این اتفاقات و حاشیه‌سازی‌ها و سر و صداهای کنار زمین، نتایج برخی بازی‌ها دستخوش تغییر می‌شود و اشتباهات داوری باعث تأثیرات مستقیم در نتایج فوتبال می‌شود. به نظرم این اتفاق از فجایع فوتبال به شمار می‌رود و مرگ ذاتِ فوتبال کشور را به دنبال دارد.
دروازه‌بان سابق تیم ملی کشورمان با انتقاد از تأثیرات داوری در مسابقات اخیر لیگ برتر اظهار داشت: متأسفانه اشتباهات مکرر داوری امروز باعث ایجاد اختلافات شدید و بی‌اعتمادی به ساز و کار برگزاری مسابقات لیگ برتر شده و به هیچ وجه نباید اجازه داد که مسائل داوری قهرمان را مشخص کند.وی با اشاره به مشکلات تیم‌های ایرانی در رقابت‌های بین‌المللی که متأثر از مسائل لیگ ما بوده و هست، افزود: امروز بسیاری از تیم‌ها، به جای توجه به موضوعات فنی و ساختاری و تشکیلاتی، به دنبال موارد فرعی، حاشیه‌ای و تأثیرگذاری بر داوری فوتبال کشور هستند. نتیجه آن هم در رقابت‌های آسیایی و حذف تیم‌های ایرانی از آسیا به خوبی مشخص است. کربکندی با تأکید بر ضرورت حفظ و حراست از فوتبال کشور گفت: امیدوارم دستگاه‌های ناظر و مجری مسابقات لیگ برتر فوتبال، در هفته‌های باقیمانده از مسابقات، با نظارت دقیق و توصیه جدی به داوران، مانع از آن شوند که فوتبال کشور بیش از این، از اتفاقات و حاشیه‌های داوری ضربه ببیند. این موضوع باعث ایجاد نفرت بین اقوام و مردم می‌شود و نتیجه‌ای به جز آسیب دیدن فوتبال کشور ندارد.وی افزود: هر تیمی در شهر خود طرفداران خودش را دارد؛ استقلال و پرسپولیس طرفداران خود را دارند و سپاهان و ذوب‌آهن و تراکتور و سایر تیم‌ها نیز علاقمندان خود را دارند. به نظر می‌رسد با مدیریت صحیح، می‌توان از بروز اختلافات بیشتر بین مردم و اقشار مختلف جلوگیری کرد.
دروازه‌بان سابق تیم ملی فوتبال کشورمان با انتقاد از بی‌توجهی دستگاه‌های مسئول به اتفاقات صورت گرفته در فوتبال افزود: به نظرم اهمال و تعلل دستگاه‌های مرتبط در برخی موضوعات تأسف‌برانگیز فوتبال بیش از این شایسته نیست. اتفاقات عجیب و غریبی در فوتبال کشور به وقوع می‌پیوندد و هیچ کس در خصوص آن ورود نمی‌کند.وی با بیان اینکه بعد از حوادث تلخ دیدار تراکتور و پرسپولیس، اتفاق خاصی برای مقصران حادثه رخ نداد، بیان کرد: متأسفانه بعد از این اتفاقات، با رفتارهای متناقض، هیچ الزامی به جلوگیری از ادامه موضوعات وجود ندارد و شرایط به گونه‌ای شده که کسی برای مبارزه با ناهنجاری و فساد و جلوگیری از آسیب‌های فوتبال کشور، ورود نمی‌کند.کربکندی اضافه کرد: امیدوارم که دستگاه‌های مرتبط موضوع را جدی بگیرند و هرچه سریعتر برای رفع چالش‌های فوتبال کشور و جلوگیری از تداوم این اتفاقات، قدم به میدان بگذارند

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1372985/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مسجدی در چین با بیش از هزار سال قدمت

مناجات خوانی آقای وحید حامد مقدم

تمرین شنای سوئدی امام جماعت با نمازگزاران در بالتیمور آمریکا

تولد یک توله پلنگ از گونه کمیاب «ابری» در آمریکا

نقش «صبر» درتقویت اراده انسان

برافراشته شدن پرچم میلاد امام حسن علیه‌السلام در ایوان نجف

خودروی جدید پلیس امارات

گاهی دلها جِرم میگیرد

تا به حال گنبد حرم امام رضا (ع) را از این نمای خاص دیده بودید!

مداحی آقای حسین علی مددی

حکمت/ هرگاه گناهان آشکار شوند

طرز تهیه سوپ لوبیا چشم بلبلی ساده و خوشمزه

تفاوت جالب اشک گرم و سرد!

چگونه مادر بیش از حد احساسی نباشیم و قوی تر شویم؟

فنون مدیریت تازه عروس‌ها در خانه بخت

کدام مدل اکستنشن مژه برای شما مناسب است؟

تاثیر سیگار کشیدن مادران در دوران بارداری بر ژنتیک نوزادان

شعرخوانی زیبا از باران نیکراه

بازگشت ورژن هیولای سید برای تکرار قهرمانی

فهرست جدید آلمان؛ ناگلزمان همه را سوپرایز کرد

لبخند اورونوف برای بازگشت به ترکیب اصلی

آخرین وضعیت طاهرخانی بعد از سوختگی

واکنش ای‌اف‌سی به میزبانی مصر در جام‌جهانی 2034

مازیار: پرسپولیس روز سختی خواهد داشت

محمد عمری مقابل پرسپولیس بازی نمی‌کند

کری کشنده سردار آزمون علیه خودش!

دست‌ها بالا؛ رئال مثل دزدها برنده شد!

روایت باشگاه ذوب‌‌آهن از سوختگی مهاجم این تیم

پذیرایی از پژمان بازغی به سبک مهران غفوریان!

سیاوس طهمورث به «1001» می‌آید

پژمان بازغی: ناراحت قلبی دارم و نمی‌توانم روزه بگیرم

دنیل کریگ به دنیای نارنیای گرتا گرویگ رفت

ببین بارون سنگم داره میباره

پاوو پاولیکوفسکی «سرزمین پدری» را می‌سازد

خاطره پژمان بازغی از دو سکانس خنده‌دار از بازیگری مهران غفوریان

سکانسی از بازی «ارکان پتک کایا» در سریال «بلیط یک طرفه»

مسابقه و کل کل دیدنی بین مهران غفوریان و پژمان بازغی

فیلم لو رفته از جلسه خودروسازان با موضوع باز نشدن ایر‌بگ خودروها!

آخرین کنسرت ارکستر سمفونیک در سال 1403/ «کولی» محسن چاوشی منتشر شد

کیفرخواست باند 38 نفره سرقت‌های مسلحانه در جیرفت کرمان صادر شد

بازداشت 3 طلا فروش در پرونده مکارترین دزد ایران!

گروگانگیری پرستار کودک در تهران؛ زن جوان آزاد شد

لحظه حمله کروکودیل به فیل بالغ

چه کار کنیم که روز قیامت با امیرالمومنین(ع) محشور بشیم؟

لحظاتی ترسناک از حمله اختاپوس به یک غواص!

توصیه امام صادق علیه السلام به خواندن دو نماز دو رکعتی

عواقب و آثار تنبلی به روایت حجت الاسلام و المسلمین شرفی

اگر روزه گرفتن ضرر داشته باشد یا شک داشته باشم ضرر دارد حکم چیست؟

همیت حفظ حرمت مومن

مناجات خوانی آقای مشکی باف