آریا بانو

آخرين مطالب

اخباری: امیدوارم برنده بازی ما تیم داوری باشد! ورزشي

اخباری: امیدوارم برنده بازی ما تیم داوری باشد!
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ورزش 3 /سعید اخباری در نشست خبری بازی با خیبر درباره شرایط این مسابقه صحبت کرد.
سرمربی تیم فوتبال چادرملو، سعید اخباری، در نشست خبری پیش از بازی با خیبر خرم‌آباد به تحلیل وضعیت تیم خود و چالش‌های پیش رو پرداخت و گفت: “فکر می‌کنم شاهد بازی بسیار تاکتیکی بین خیبر و چادرملو خواهیم بود و هر تیمی که کمتر اشتباه کند، می‌تواند احتمال برنده شدن خود را بالاتر ببرد.”
اخباری در ابتدای صحبت‌هایش گفت: “سال گذشته تیم خیبر همراه چادرملو شایسته صعود به لیگ برتر بودند که این مهم رقم خورد و از حضور این دو تیم در لیگ برتر واقعاً خوشحال هستم، زیرا هم فوتبال خوبی ارائه می‌دادیم و هم شایسته حضور در لیگ برتر بودیم.”
بازار
او درباره بازی فردا، گفت: “این بازی برای دو تیم بسیار مهم و سخت است. تیم خیبر با کادر فنی جدیدش چند هفته‌ای است که هم خوب فوتبال بازی می‌کند و هم بازیکنان سخت‌کوشی دارد. در مقابل، ما هم بازیکنانی داریم که با توجه به نوع فوتبال‌شان، شرایط سختی را رقم می‌زنند.”
سرمربی تیم فوتبال چادرملو همچنین گفت: “جا دارد از تیم‌هایی مثل خیبر و نساجی که به صورت خصوصی اداره می‌شوند، تشکر کنم. وقتی یک نفر شخصاً تیمداری می‌کند، کار سختی است و جا دارد به مدیرعامل باشگاه خیبر خسته نباشید بگویم. امیدوارم حضور چنین افرادی در فوتبال ایران بیشتر شود.”
او در ادامه صحبت‌هایش گفت: “تمام بازی‌های لیگ سخت است و حتی وقتی با تیم‌های پایین جدولی بازی داریم، به مراتب بازی سخت‌تر از بازی با تیم‌های بالای جدول است. تیمی داریم که خوب موقعیت ایجاد کرده، ولی با فاجعه ناداوری در یک مسابقه مواجه شد که همه ایران دیدند، چه اتفاقاتی رقم خورده است. به هر حال بازیکنان ما تلاش می‌کنند و موقعیت ایجاد می‌کنند، اما مسائلی رقم خورده که فراتر از قوه اختیارات ما بوده است.”
او با اشاره مشکلات داوری و حضور var در این مسابقه گفت: “در دقیقه یک بازی باید بازیکن پرسپولیس اخراج می‌شد، حتی این موضوع به اخطار هم نرسید، چه برسد به اخراج. به هر حال امیدوارم برنده بازی فردای ما و خیبر تیم VAR باشد. الان شرایط به صورتی شده است که ما نگران VAR هستیم و تصمیماتی که نمی‌دانیم از چه نظری گرفته می‌شوند. در واقع ما می‌خواهیم VAR باشد، اما نگرانیم که چه تصمیماتی هم گرفته می‌شود. متاسفانه خودشان از طرف کمیته داوران و متصدیان این مسئله کار را به جایی می‌رسانند که باعث دغدغه همه تیم‌ها شوند تا حتی در ورزشگاهی که VAR هم باشد، این موضوع موجبات نگرانی تیم‌ها را ایجاد کند.”
سرمربی چادرملو ادامه داد: “من فکر می‌کنم داوران در تشخیص لحظات هنوز به آموزش جامعی نرسیده‌اند، زیرا یک خطا برای تیمی می‌تواند خطا باشد، اما برای تیم دیگر خیر و همین باعث اعتراض است. امتیاز در لیگ برتر برای همه تیم‌ها حائز اهمیت است و اینکه حق تیمی ضایع شود، باعث ضایع شدن حق یک مجموعه می‌شود و این حق الناسی است که به گردنشان است. ما هم تیم جوانی هستیم و در شرایطی به سر می‌بریم که امتیاز برایمان بسیار اهمیت دارد.”
اخباری بیان کرد: “ما نسبت به خیلی از تیم‌ها بسیار کم‌هزینه بوده‌ایم و همیشه گفتم تیم‌مان جزو سه یا چهار تیم پایین جدول از نظر هزینه کرد است و اگر قرار باشد حق تیم‌مان هم ضایع شود، خدا را خوش نمی‌آید. امیدوارم کمی آموزش‌های داوری را به سمتی ببرند که به نتیجه جامعی در تصمیمات خود برسند. امیدوارم فردا روز خوب داوری و تیم VAR باشد.”
او درباره بقای تیمش در لیگ برتر خاطرنشان کرد: “تیم ما حتماً در لیگ می‌ماند. در بیشتر مقاطع لیگ جز تیم‌های پنجم تا هشتم بودیم و به اهداف بزرگتری داشتیم، ولی خیلی از بخش‌های اهداف‌مان را به خاطر ناداوری و من، خیلی دیگر از آن را به خاطر کم‌تجربگی از دست دادیم. در ادامه تمام تلاش‌مان را می‌کنیم و حتماً باید سهمیه این استان حفظ شود.”

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1372778/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آرسنال 2-2 آیندهوون؛ توپچی‌ها به خودشان فشار نیاوردند

ضربات پنالتی دیدار رئال مادرید و اتلتیکومادرید

ناکامی عجیب اتلتیکو در دربی اروپایی؛ رئال صعود کرد

استون ویلا با گلباران کلوب بروژ به پی‌اس‌جی رسید

گل اول آستون ویلا به کلوب بروخ توسط مارکو آسنسیو دقیقه 50

گل دوم آستون ویلا به کلوب بروخ توسط یان ماتسن دقیقه 57

گل سوم آستون ویلا به کلوب بروخ توسط مارکو آسنسیو دقیقه 61

وینیسیوس پشت ضربه پنالتی ایستاد و توپ را به آسمان فرستاد

بدترین پنالتی ممکن؛ وینی زحمت امباپه را به باد داد!

مادر رونالدو در زادگاه پسرش آکادمی افتتاح می‌کند!

رافائل: بازی با روسیه و بلاروس برای ما چالش بزرگی است

درخواست اینزاگی: تورام را به تیم ملی نبرید!

حذف تلخ سعید و سردار از آسیا!

اشتباه داوری در دربی مادرید؛ پنالتی رئال را نگرفتند!

گل اول آیندهوون به آرسنال توسط ایوان پریشیچ دقیقه 18

گل دوم ارسنال به ایندهوون توسط دکلان رایس

پنالتی چیپ سردار آزمون برای شباب الاهلی و خوشحالی به سبک امباپه

ربودن زن جوان با قصد آزار و اذیت؛ مسافرکش تکذیب کرد

حکم متهمان به قتل داریوش مهرجویی و همسرش تایید شد؛ دو بار قصاص، زندان و شلاق

برای اولین بار، همه کاروان‌های حج دارای معینه می‌شوند

معجزه ای عجیب در حرم امام رضا (ع)

پرواز شگفت انگیز یک انسان با بال های واقعی در آسمان

جاده زیبای سیاهکل به دیلمان

معشوق ماندگار به روایت حجت الاسلام انصاریان

پارک ملی Krka، گوهر طبیعی کرواسی

کباب تابه ای مرغ یک سحری فوری

راز کشک بادمجان رژیمی خوشمزه فاش شد!

شایع‌ترین علت سنگ کلیه در کودکان

ترشح این هورمون طول عمر را کم می‌کند

باید از سکوت زنان ترسید؟

اشتباهات جوانان در دهه 20 زندگی

افرادی که چرت می‌زنند احتمالاً مغز بزرگ‌تری دارند

کاوشگر بلوگوست در مدار ماه

شاعرانه/ قسم به تو که دگر پاسخی نخواهم گفت

شاعرانه/ میان چشم و دل از آب دیده خون افتاد

اولین واکنش بیرانوند به شکست آسیایی

دورتموند در خانه لیل صعود کرد و حریف بارسلونا شد

اولین موقعیت اولین گل؛ گل اول اتلتیکو توسط کانر گلگر

یوفا بایرن را تهدید کرد؛ آلیانز آرنا بسته می‌شود!

رئال در متروپولیتانو فقط 27 ثانیه دوام آورد

گل اول آرسنال به آیندهوون توسط الکساندر زینچنکو

صلاح زودتر از همه حذف لیورپول را احساس کرد

لیورپولی‌ها اعصاب نداشتند، ستاره سابق پی‌اس‌جی اخراج شد!

نساجی در تدارک عیدی برای هواداران

کار سخت سپاهان در شهر خسته؛ رحمتی به تیم سابقش رسید

مراسم ملی روز شهید با حضور رییس‌جمهور برگزار شد

مفهوم کمال گرایی و شکست از زبان مهمان برنامه هزار و یک

پخش سریال فانتزی «هتل بسیار بسیار عجیب» به‌زودی از تلویزیون

پایان قمپزهای نصرت!

روایت بازیگر سریال قهوه پدری از ورشکستگی پدرش و فروش عروسک در خیابان انقلاب