کیک تیرامیسوی کافی شاپی؛ آموزش مرحله به مرحله
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
تخم مرغ 6عدد
آرد قنادی 250گرم
شکر 220گرم
آبگرم 90گرم
پودر نسکافه 1ق غ
بازار 
روغن 25گرم
بکینگ پودر2ق چ
وانیل1ق چ
نمک1پینچ
خامه قنادی500گرم
پنیر خامه ای200گرم
نصف پیمانه شیر برای مرطوب کردن کیک
تخم مرغ شکر وانیل رو باهمزن بزن تا کرم رنگ وسبک بشه
آبگرم روبا نسکافه حل کن بریز داخلش وبعد روغن وترکیب کن
حالا آرد نمک بکینگ پودر رو باهم ترکیب کن سه بار الک کن در دومرحله به مایع اضافه ودریک جهت آروم هم بزن ومایع روبریز توقالب که کفش کاغذ روغنی انداختی وبذار داخل فر ازقبل گرم شده
دمای فر برقی165 درجه
فرگازی175 درجه
توستر150درجه
بمدت 40الی50 دقیقه دمای فرها متفاوته باسیخ چوبی چک کن کیک نسوزه
-
سه شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۸:۲۸
-
۱۰ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1372091/