لگیمات، شیرینی محبوب جنوبی ها برای ماه رمضان
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم برای یک دیس کوچک:
آب هم دمای محیط 180 گرم (3/4 پیمانه)
مخمر خشک فوری 7 گرم (نصف ق غ)
شکر 7 گرم ( یک ق غ سرخالی)
آرد سفید 200 گرم (یک پیمانه)
نشاسته ذرت 15 گرم ( 1 ق غ)
بازار 
شیر خشک قنادی شیرین 7 گرم ( 1 ق غ)
نمک نوک ق چ (حدود یک هشتم ق چ)
وانیل نوک ق چ
روغن 2 ق غ
گلاب 2 ق غ
طرز تهیه: ابتدا همه مواد خشک را باهم ترکیب میکنیم و سپس آب و روغن و گلاب را اضافه و بعد از یکدست شدن خمیر لگیمات روشو میپوشونیم و بهش یک ساعت در دمای محیط استراحت میدیم. بعد از یکساعت مطابق ویدیو داخل روغن سرخ و پایپ میکنیم. حدود 2-3 دقیقه داخل روغن سرخ کنید تا قشنگ رنگ بگیره و ترد بشه. بعد از سرخ کردن بلافاصله یک دقیقه در شربت بار هم دمای محیط بذارید بمونه و تمام .
-
يکشنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۱:۰۸
-
۵ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1370791/