آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه کباب تابه‌ای با سس انار؛ یک طعم رویایی خانه داري

طرز تهیه کباب تابه‌ای با سس انار؛ یک طعم رویایی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - برترین ها / کباب تابه‌ای با سس انار نوعی روش بسیار خوشمزه و خاص برای پخت کباب تابه‌ای است که طعم متفاوتی دارد.

آریا بانو


کباب یکی از غذا‌های سنتی و محبوب کشور ماست که با انواع گوشت و یا مرغ تهیه می‌شود. کباب‌ها بسیار متنوع هستند که از میان آنها می‌توان به کباب کوبیده، شیشلیک، برگ، سلطانی، چنجه، دنده کباب، جوجه کباب و... اشاره کرد. کباب تابه‌ای نوعی کباب کوبیده است که با گوشت تهیه می‌شود و به جای پختن با آتش و زغال و کباب شدن، داخل ماهی تابه و روی اجاق گاز پخته می‌شود.
کباب تابه‌ای یک غذای بسیار پر طرفدار و خوشمزه است که طعم متفاوتی از کباب کوبیده دارد و شما می‌توانید این نوع کباب را در منزل به راحتی تهیه کنید. کباب تابه‌ای با سس انار نوعی روش طبخ متفاوت این غذا است که طی آن کباب با سسی از پیاز، رب انار و گردو طبخ می‌شود و در کنار بادمجان و گوجه سرخ شده طعم فوق‌العاده دلچسبی دارد. اگر به دنبال درست کردن غذا‌های جدید و متنوع هستید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه کباب تابه‌ای با سس انار همراه ما باشید.
مواد لازم
گوشت چرخ کرده: 500 گرم
پیاز: 2 عدد
رب انار: 2 قاشق غذاخوری
بادمجان: 5 عدد
گوجه گیلاسی: 10 عدد
دانه انار: نصف لیوان
پودر گردو: نصف پیمانه
زعفران دم کرده: به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
مرزه خشک: 1 قاشق چای‌خوری
روغن: به میزان لازم

آریا بانو


طرز تهیه
برای درست کردن این کباب تابه‌ای خوشمزه ابتدا گوشت چرخ کرده را داخل یک کاسه مناسب بریزید، سپس یک پیاز درشت را رنده کنید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید. نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و مرزه خشک را به گوشت اضافه کنید و خیلی خوب ورز بدهید تا مزه‌ها به خورد هم بروند. حالا مایه گوشت را کف یک ماهی تابه نچسب پهن کنید به طوری که ضخامت یکسان داشته باشد. با نوک کفگیر گوشت را به چند قسمت مساوی تقسیم کنید و بین قسمت‌های کباب شیار ایجاد کنید. کمی روغن و زعفران روی گوشت بریزید و حرارت را کم کنید و درب ماهی تابه را ببندید تا کباب آب بیندازد، سپس کباب‌ها را پشت و رو کنید. مراقب باشید کباب‌ها طی پخت خشک نشوند. بعد از اینکه دو طرف کباب سرخ شد، خیلی با احتیاط کباب‌ها را از ماهی تابه خارج کنید.
یک عدد پیاز را خرد کنید و داخل همان ماهی تابه بریزید و کمی روغن اضافه کنید. بعد از اینکه پیاز سرخ شد، رب انار و پودر گردو را اضافه کنید و سی ثانیه تفت بدهید، سپس یک لیوان آب جوش بریزید و مواد را هم بزنید و کمی زعفران اضافه کنید. حالا کباب‌های سرخ شده را با احتیاط داخل سس بچینید و درب ماهی تابه را ببندید تا سس با حرارت کم بجوشد و غلیظ شود. در این فاصله بادمجان‌ها را به صورت ورقه‌ای سرخ کنید و در آخر به ماهی تابه اضافه کنید و روی کباب‌ها بچینید. گوجه گیلاسی‌ها را هم داخل سس بچینید و 10 دقیقه دیگر زمان بدهید، سپس اجاق گاز را خاموش کنید. در این مرحله کباب تابه‌ای خوشمزه ما آماده سرو است. کباب تابه‌ای را همراه با مخلفات داخل ظرف سرو بکشید و روی آن را با دانه‌های انار تزیین کنید، نوش جان.

آریا بانو


نکات مهم
کباب تابه‌ای را می‌توانید با گوشت گوسفند یا گوساله تهیه کنید؛ اما به این نکته توجه داشته باشید که اگر کباب تابه‌ای را با گوشت گوسفند درست می‌کنید، گوشت گوسفند در فرآیند پخت آب می‌شود؛ بنابراین سایز آن کوچک می‌شود و باید کباب‌ها را کمی بزرگ‌تر درست کنید؛ اما گوشت گوساله آب نمی‌شود. برای تهیه کباب تابه‌ای بهتر است از ترکیب گوشت گوسفند و گوساله استفاده کنید.
2ـ نیازی نیست پیاز را کاملا فشار بدهید تا هرچه آب دارد، پس بدهد. فقط همان آبی را که بعد از رنده کردن پیاز ته کاسه جمع می‌شود، دور بریزید. اگر پیاز را فشرده کنید و همه آبش را بگیرید، کباب تابه‌ای شما بعد از پخت خشک می‌شود.
3ـ برای درست کردن کباب تابه‌ای نیازی به استفاده از روغن زیاد نیست و همین که کف ماهی تابه کمی چرب باشد، کافی است؛ زیرا گوشت در جریان پخت آب و روغن می‌اندازد و با همان آب و روغن خودش پخته می‌شود.
4ـ رب انار نوعی رب گرفته شده از دانه‌های انار است که به دو صورت ترش و ملس در بازار موجود است. رب انار معمولا رنگ تیره‌ای دارد؛ ولی نباید بیش از حد سیاه باشد که نشانه سوختگی رب هنگام پخت است. رب انار مرغوب نباید بیش از حد سفت باشد؛ همچنین نباید بوی ترشیدگی بدهد. برای تهیه این غذا سعی کنید رب انار را از فروشگاه‌های معتبر و یا از کسانی که به صورت خانگی و تمیز رب انار را درست می‌کنند، تهیه کنید. اگر رب انار شما رقیق نبود، با سرکه آن را رقیق کنید.
5ـ همیشه سعی کنید از زعفران دم کرده غلیظ استفاده کنید؛ چون هرقدر زعفران را با آب بیش‌تری دم کنید، کم‌رنگ‌تر می‌شود و مجبور می‌شوید برای به دست آوردن رنگ دلخواه‌تان از زعفران بیشتری استفاده کنید؛ بنابراین نحوه دم کردن زعفران بسیار مهم است. برای دم کردن زعفران ابتدا زعفران را بدون اضافه کردن شکر یا قند کاملاً پودر کنید. بعد به ازای 1 قاشق چای‌خوری زعفران 2 قاشق سوپ‌خوری آب جوش و 2 تکه یخ به آن اضافه کنید. افزودن یخ باعث می‌شود به زعفران شوک وارد شود و رنگ بیش‌تری پس بدهد. زعفران را در ظرف دردار در فریزر نگهداری کنید و موقع استفاده اجازه بدهید در دمای محیط یخ زدایی شود. پس از هر بار استفاده دوباره زعفران باقی مانده را داخل فریزر قرار دهید. حواستان باشد زعفرانی که استفاده می‌کنید، تقلبی نباشد. برای اینکه بفهمید زعفران تقلبی یا خالص است. زعفران را بین انگشتتان بگذارید و فشار بدهید. اگر روغن پس نداد؛ یعنی خالص است. زعفران‌های تقلبی معمولاً براق هستند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1370757/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خیال بیرانوند و تراکتور راحت شد

شکست ساحلی‌بازان ایران برابر روسیه

گل سوم آتالانتا به یوونتوس توسط زاپاکاستا

گل چهارم آتالانتا به یوونتوس توسط لوکمن

فرزاد حاتمی: کار مقابل النصر نشد ندارد

تیر دروازه و دی‌گرگوریو مانع گل دوم؛ یوونتوس 0-1 آتالانتا

واکنش تماشایی دی‌گرگوریو؛ یوونتوس 0-1 آتالانتا

گل دوم آتالانتا به یوونتوس توسط مارتین دی رون در دقیقه 46

عدم‌ پاسخگویی آرتتا به سوال خبرنگار درباره اختلاف امتیاز با لیورپول

امیرآبادی: نداشتن استرس رمز صعود استقلال است

قاضی: کاش بازی با النصر در ترکیب استقلال بودم!

خلاصه بازی منچستر یونایتد 1 - آرسنال 1

خلاصه بازی تاتنهام 2 - بورنموث 2

خلاصه بازی امپولی 0 - آاس رم 1

آخرین تمرین النصر، پیش از دیدار حساس فردا مقابل استقلال

یاران سیدحسین در اول پارک

زنگ خطر برای رئال؛ جود، وینی و رودریگو مصدوم شدند!

ضربه خطرناک تورام؛ یوونتوس 0-0 آتالانتا

گل اول آتالانتا توسط رتگی ؛ یوونتوس 0-1 آتالانتا

طرح هواداران النصر برای دیدار فردا شب با استقلال

راه حل عجیب محسن کیایی برای نشتی صدای فکر جناب خان

موزیک ویدئوی آرامش بخش با ساز «ویولنسل»

برنامه محفل در لاهور پاکستان

روایت عجیب شفا پیدا کردن کودکی که تکلمش را از دست داده بود!

بازگویی نجات از تصادفی هولناک در برنامه محفل

سوره حمد در چهار تلاوت زیبا و متفاوت

اگر از عاشقان بیسکوییت «های بای»هستی؛ این رسپی رو ببین

فرق قوز قرنیه با آستیگمات چیست؟

تأثیر پیاده‌روی مشترک بر بهبود روابط عاطفی

ناچیز بودن زمین در برابر جهان هستی

قطره ای به زیبایی یک اقیانوس

سخنان دلنشین دکتر قمشه ای

شعری از مهدی خادمیان، شرکت‌کنندۀ فصل چهارم سرزمین شعر

آغاز محاکمه کادر پزشکی مارادونا به اتهام قتل غیرعمد

گل اول آرسنال به منچستریونایتد توسط دکلان رایس

ادعای جواد خیابانی: نصف فوتبال ایران با بت و شرط‌بندی جلو میره!

خبر خوش برای هواداران پرسپولیس در بازی ملوان

پیراهن تیم ملی برای چند بازیکن سنگین بود

رایس و رایا سوپرمن‌های آرتتا؛ تساوی جذاب منچستر و آرسنال

چالش بازیکنان النصر عربستان در وسط زمین با حضور استفانو پیولی، سرمربی ایتالیایی این تیم

دبل سیو دیدنی داوید رایا در آخرین دقایق بازی، آرسنال را بار دیگر در بازی نگه داشت

ترکیب احتمالی استقلال برای بازی بزرگ

فاصله چند سانتی‌متری علیپور تا دو رقمی شدن

نقش های درخشانی که مریلا زارعی ماندگار کرد

عکسی تازه از خواننده مشهور عربی

چهره ها/ سلفی نصفه «المیرا دهقانی»

از ممنوعیت «روحی» در نسیم تا آزادی «ارواح» در شبکه سه!

محمدرضا داوودنژاد: غزل بدیعی همسر «رضا» بعد از فوت او نابود شد

برای مجید انتظامی؛ آهنگساز بزرگ سینمای ایران

عشق در سایه ساواک مخوف!