طرز تهیه پیراشکی گوشت، آموزش مرحله به مرحله
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / مواد خمیر:
آرد سه لیوان ( الک شده)
شکر یک قاشق غذاخوری
نمک نصف قاشق غذاخوری
خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
بکینپودر یک قاشق مرباخوری
بازار 
روغن مایع 1/4 پیمانه
آب ولرم یک پیمانه
شیر خشک یک قاشق غذاخوری
شوید خشک یک قاشق غذاخوری
مواد میانی:
پیاز خرد شده دو عدد
گوشت چرخ کرده 200 گرم
قارچ خرد شده 250 گرم
زردچوبه، آویشن، پودر سیرو نمک فلفل
رب گوجه فرنگی
پنیر چدار ورقه ای و یا پنیر پیتزا برای داخل پیراشکی
کره برای رومال20 گرم
پیاز و گوجه و زیتون برای روی پیراشکی
دمای فر از قبل گرم شده 190 درجه
المان بالا و پایین روشن
به مدت 20-30 دقیقه
-
چهارشنبه ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۱۲:۴۷
-
۱۰ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1368829/