زرشک پلو با مرغ؛ محبوب ترین غذای ایرانی نزد خارجی ها
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
ران مرغ به مقدار نیاز
1/3 پیمانه روغن2 عدد پیاز نگینی خورد شده
5 حبه سیر خورد شده
2 ق غ خ کره
زعفران دم شده
بازار 
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، سماق، (ادویه ایتالیایی به دلخواه)
فلفل دلمه رنگی سبز و قرمز از هرکدوم نصف
2 ق غ خ رب گوجه(من ترجیحا به جای یک ق غ خ رب گوجه رب فلفل شیرین استفاده کردم که رنگ و طعم بینظیری به خورشت میده)
طرز تهیه:
توی یه تابه بزرگ روغن، پیاز، سیر، ادویه ها، مرغ، کره و زعفرون رو میریزیم و میذاریم روی حرارت خیلی کم به مدت 1 ساعت بپزه با آبی که پیاز و مرغ پس میده.
حالا توی یه تابه فلفل دلمه خورد شده رو توی روغن تفت میدیم و طلایی که شد بهش رب رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم رب رنگ باز کنه و این ترکیب رو اواسط پخت مرغ بهش اضافه میکنیم و درشو میبنیدم اجازه میدیم تا نیم ساعت الهی 1 ساعت دیگه هم بپزه و خورشت به غلظت مناسب برسه و جا بیفته.
دیگه کنار یه زرشک پلوی خوشمزه سرو میکنیم.
-
چهارشنبه ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۲:۰۱
-
۹ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1368760/