هاتداگ خانگی، تجربه طعمی متفاوت با مواد تازه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم :
سینه مرغ یک عدد کامل
آرد سوخاری یک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
پودر سیر 2 قاشق چایخوری
بازار 
پودر پیاز 2 قاشق چایخوری
پودر کاری 1 قاشق چایخوری
جوز هندی یک قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز دو قاشق چایخوری
آویشن دو قاشق چایخوری
نمک دو قاشق چایخوری
سینههای مرغ و به همراه ادویهها داخل غذاساز میریزیم بعد آرد سوخاری و اضافه و خوب ترکیب میکنیم به اندازه 100 گرم از مواد برمیداریم لای سلفون میذاریم بهش فرم میدیم دو طرفش رو گره میزنیم نیم ساعت میزاریم داخل فریزر بعد به مدت 20 دقیقه میجوشونیم سرد که شد داخل روغن فراوان سرخ میکنیم.
-
سه شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۲:۳۸
-
۶ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1368170/