پاناکوتا یک دسر ساده و خوشمزه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر /پودر ژله دلخواه یک بسته (من از ژله آلبالو استفاده کردم)
پودر ژلاتین 10 گرم
شکر 4قاشق غذاخوری
خامه صبحانه 125 گرم
شیر سرد 700 میل یا 3.5 لیوان (حتما شیر سرد باشه)

دقت کنید که اصلا نیاز نیست که دسر روی حرارت بجوشه .همین که شکر و ژلاتین حل شد از روی حرارت بر دارید..
-
چهارشنبه ۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۲:۴۳
-
۱۱ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1364774/