خورش آلو اسفناج، یک وعده ناهار لذیذ
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم برای 4 نفر:
تکه های مرغ به تعداد نفرات
اسفناج: نیم کیلو
گشنیز: 100 گرم
برگ کرفس: یک مشت
پیاز: 1 عدد

رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
آلو خورشتی: حدود 15 عدد
زعفران به مقدار دلخواه
نمک و فلفل و زردچوبه.
آبغوره یا آب نارنج برای چاشنی اختیاری.
نکته: آلو ها رو 20 دقیقه ی آخر اضافه کنین که حین پخت له نشن.
نکته: حتما مرغ رو ماساژ بدین و بذارین حداقل 2 ساعت مزه ها به خوردش برن.
-
دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۴:۴۸
-
۶ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1363791/