زیتون پرورده اصیل گیلانی؛ با این دستور پخت، یه طعم عالی رو تجربه کن!
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
• زیتون کاربیو: 2 پیمانه
• گردو: 1.5 پیمانه
• چوچاق و خالواش تازه: 50 گرم
• سیر: 1 تا 2 حبه
• رب انار ترش: 3 قاشق غذاخوری

• آب انار ترش: نصف پیمانه
• روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
• نمک: نصف قاشق چایخوری
• گلپر: 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1. گردو، چوچاق، خالواش و سیر را در میکسر بریزید و کاملاً له کنید.
2. رب انار، آب انار، نمک و گلپر را اضافه کرده و مخلوط کنید.
3. زیتونها را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملاً به خورد زیتون برود.
4. روغن زیتون را اضافه کنید و مخلوط را چند ساعت در یخچال بگذارید تا جا بیفتد.
-
يکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۳:۲۸
-
۹ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1362936/