برای عید خاص و خوشمزه از مهمون ها پذیرایی کن
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر/ اگه این چندتا نکته رو رعایت نکنی تو درست کردنش به
مشکل برمیخوری
نکته اول؛
تابه بزرگ بردار که شکر سریع حل بشه،وتابه رو بچرخون ک دونه های شکر جابجا بشن و همشون گرم شن
نکته دوم؛
وقتی رنگ شکر برگشت با قاشق چوبی یا سیلیکونی هم بزن
![]()
نکته سوم؛
رو شعله ملایم حتما باشه ک نسوزه و رنگش خیلی تیره بشه تلخ میشه،
نکته چهارم؛
موقع ریختن شکرکاراملی و گذاشتن سیخ چوبی و تزیینش باید خیلی سرعت عمل داشته باشی که شکر سفت نشه
-
يکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۹:۳۳
-
۱۰ بازديد
-

-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1362887/