آریا بانو

آخرين مطالب

بهانه عجیب وزارت ارشاد برای توقیف فیلم «نرگس»! فرهنگی هنری

بهانه عجیب وزارت ارشاد برای توقیف فیلم «نرگس»!
  بزرگنمايي:

آریا بانو - برترین ها /منوچهر محمدی تهیه‌کننده شناخته شده و قدیمی سینما در بخشی از میزگرد روزنامه ایران که با موضوع نظارت و توقیف در سینمای ایران برگزار شد، گفت: «من در یک دوره کوتاه حد فاصل سال 76 تا انتهای 77، مدیر کل نظارت و ارزشیابی بودم. طبق آمار، همان سه، چهار روز اول حدود سی و اندی فیلم در شکل‌های مختلف توقیف شده بودند که برخی‌ها را اسم می‌برم؛ اولی فیلم «بانو»ی داریوش مهرجویی بود که هفت سال توقیف بود.
من به عنوان مدیر کل نظارت و ارزشیابی به تنهایی در سالن نشستم و فیلم را دیدم. باور بفرمایید هر چه نگاه کردم که کجای این فیلم باعث توقیف هفت ساله شده، متوجه نشدم. گفتم لابد من نفهمیدم، بگذار یک‌بار دیگر فیلم را با دقت بیشتر ببینم. این‌بار با حساسیت تمام فیلم را دیدم، یعنی پیگیرانه جاهایی از صحنه را نگاه می‌کردم که نکند علامتی یا چیزی باشد که من متوجه نشده‌ام، باز هم هر چقدر گشتم چیزی پیدا نکردم.
فردای آن روز با مدیر کل قبلی تماس گرفتم تا از او که عامل توقیف فیلم بود دلیلش را جویا شوم. گفت در پرونده فیلم موجود است. به پرونده که مراجعه کردم با یک‌سری گزارش‌های مشکوک و بولتن‌های ضمیمه شده مواجه شدم که مبنا و اساس تصمیم‌گیری مدیران بوده است.
فیلم دیگری که پیگیر علت توقیف آن شدم، «نرگس» رخشان بنی‌اعتماد بود که با وجود نمایش در جشنواره و کسب چندین جایزه و همچنین اکران عمومی، در دریافت پروانه نمایش خانگی با توقیف مواجه شده بود. برایم عجیب بود فیلمی که حتی اکران عمومی هم شده چطور در عرضه شبکه نمایش خانگی توقیف شده است.
حدود 10 تا 11 فیلم دچار همین سرنوشت بودند. این بار از مدیر کل مربوطه پیشین خواهش کردم تشریف بیاورد و حضوری از ایشان دلایل توقیف را جویا شوم. برای خودم واقعاً شبیه آزمون جامعه‌شناسی و روانشناختی بود.
گفتم ببخشید شاید من خنگم و نمی‌فهمم می‌شود بگویید چرا مثلاً «نرگس» در شبکه نمایش خانگی توقیف شده است، گفت تو واقعاً نفهمیدی! گفتم نه به خدا، من دوست دارم از نظرات شما بهره‌مند شوم. گفت شما می‌دانید در ویدیو می‌شود تصویر را فیکس‌فریم کرد؛ یعنی یک جای فیلم را فیکس کرد و نگه داشت. گفتم خب خاصیت این تکنولوژی همین است. گفت اگر یک جوانی احتمالاً یک بخشی از این فیلم را فیکس کرد و با چهره بازیگر زن تلذذ جنسی (لذت جنسی) داشت، شما شرعاً مسئول هستید!

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1360370/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نوید محمدزاده و هوتن شکیبا 12 سال پیش!

بازی جالب با سیاوش طهمورث برنامه 1001

شوخی مشهدی با حاج مرتضیِ «سریال بدل »

اولین ویدئو از پشت صحنه ویژه برنامه سال تحویل شبکه 3

مهران غفوریان سکانس محبوبش را بازسازی کرد

موزیک ویدئوی شاد و عیدانه ایوان بند را تماشا کنید

اعلام شرایط جدید برای تکمیل ظرفیت خالی مانده رشته‌های فوق تخصصی پزشکی

2 کشته و 15 زخمی بر اثر آتش گرفتن نفتکش در سواحل اندونزی

کشف جسد مثله شده‌ مردی در منطقه عباس‌آباد تهران

اختصاص 6 فروند بالگرد هوا فراجا برای امدادرسانی نوروزی

حس و حال متفاوت محفل با هدیه خاص مادر شهید حججی

تلاوت سوره مبارکه عنکبوت توسط حامد شاکرنژاد

دفاع همه جانبه فیل از فرزندش

تلاوت سوره مبارکه مائده توسط حسنین الحلو

چه دینی بیشترین پیروان را در 2100 خواهد داشت؟ دموگرافیک ادیان از 1800 تا 2100

قابی از ایچان کالا، ازبکستان

اگه دنبال یه شام خوشمزه بدون مرغ و گوشتی این غذا رو بهت پیشنهاد میکنم

ایندفعه زرشک پلو رو با گوشت قلقلی مرغ درست کن عاشقش میشی!

کالری انجیر خشک چقدر است؟/ خواص شگفت انگیز انجیر خشک

با این روش بچه ها عاشق نقاشی کشیدن میشن

قابلیت «پژوهش عمیق» هوش مصنوعی گوگل در دسترس همگان قرار گرفت

سخنان جالب دکتر کاکاوند در مورد حسن دهلوی

اعتراض نساجی مازندران به قضاوت حیدری در دیدار با سپاهان

مربی مشهور والیبال از سمت خود کناره‌گیری کرد

رانیری:اخراج هوملس درست بود

گلزن شمس آذر: من کشف رحمتی هستم!

تیم ملی والیبال برفی ایران در تور جهانی ارزروم فینالیست شد

شوخی با ستاره رئال؛ امباپه معتاد به مسکن!

اولین فهرست توخل در انگلیس؛ شگفتی‌ها و غایبان بزر

تردیدهای النصر برای ادامه کار با پیولی

افشاگری طارمی از دلیل عملکرد ضعیفش در اینتر

پوستر فدراسیون در فاصله پنج روز تا بازی مهم

اظهارات کارگردان «پیشمرگ» درباره سیمرغ مردمی و اکران نوروزی

توجه جامعه به فرهنگ ایثار و شهادت تسکینِ درد فراغ خانواده‌های شهدا

دروازه‌های‌شهرت با این استایل روی من باز میشه!

مادرشوهر میتونه مثل مادر خودت باشه؟

حمله حیایی و جمشیدی با «کوکتل مولوتف» به سینماها!

گل‌پسند‌ خانم عاشق جواد رضویان شده

خاطره تلخ کامبیز دیرباز از نقدهای آزاردهنده

آواز شادِ «جناب خان» که تماشاگران را به وجد آورد

واژگونی اتوبوس مسافربری در شمال افغانستان 19 زخمی بر جا گذاشت

تصادف سه خودروی سواری با 2 کشته

تعیین سرنوشت سوابق تحصیلی دانش‌آموزان فارغ‌التحصیل 1403 به قبل در دست بررسی

حال خوب فلامینگو‌های مهاجر در مهارلو

تصاویری بی نظیر از فراخواندن گرگ‌ها توسط گرگ آلفا

گردش خرس قهوه‌ای مادر و توله‌هایش بعد از خواب زمستانی

اگه از غذاهای تکراری خسته شدی این کلیپ مخصوص شماست!

از کجا بفهمیم کمبود ویتامین D داریم؟/ 5 نشانه کمبود ویتامین D

با چندتا کش این بافت زیبارو برای دخترت بزن

128 قمر به زحل اضافه شد!