آریا بانو

آخرين مطالب

حسن‌زاده: باید فاتحه فوتبال خوزستان را خواند ورزشي

حسن‌زاده: باید فاتحه فوتبال خوزستان را خواند
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایسنا /یک پیشکسوت با بیان اینکه وضعیت فوتبال خوزستان باعث نگرانی است، گفت: باید فاتحه فوتبال خوزستان را خواند.
حمیدرضا حسن‌زاده، با بیان اینکه حق خوزستان نیست که از نظر سخت‌افزاری در میان استان‌های درجه دوم ورزش جای گیرد، اظهارکرد: آیا استانی که به دروازه اقتصاد معروف است و نیمی از درآمد کشور را تامین می کند باید از نظر امکانات ورزشی در جایگاه نامناسبی باشد؟ کلام عقل سلیم می‌پذیرد که استان بزرگ و استراتژیک خوزستان شهرهایش یک ورزشگاه با امکانات کامل نداشته باشند و پاسخ این سوال را که ذهن همه ما را به آن مشغول کرده است؛ چه کسی باید بدهد؟ تاسف بار است و این چنین موضوعاتی تمامی ندارد. انتظار می رود مسوولان ارشد اجرایی و نمایندگان محترم استان در مجلس عزم خود را جزم کرده و با شناسایی مشکلات و پروژه‌های نیمه تمام ورزشی، گامی مثبت جهت شکوفایی ورزش استان بردارند.
او با گله مندی از اماکن نیمه تمام ورزش خوزستان گفت: وجود پروژه‌های ناتمام ورزش استان از دوره‌های گذشته به یکی از دغدغه‌های اصلی اداره کل ورزش در وضعیت امروزی تبدیل شده است و این اداره تلاش خود را روی اتمام این پروژه‌ها گذاشته است؛ پروژه‌های ناتمامی که این روزها بلای جان ورزش خوزستان شده و حداقل سه هزار میلیارد برای تکمیل نیاز به بودجه دارند و این درحالی است که کل بودجه این اداره کل برای دو بخش ورزش و جوانان و البته فعالیت در بخش‌هاب مختلف، کمتر از این مبلغ است.
حسن زاده با بیان این که برخی شهرهای استان زیر خط فقر امکانات ورزشی هستند، تاکید کرد: در فاصله 20 کیلومتری از مرکز ثروتمندترین استان ایران، مسابقات فوتبال در شرایط بسیار سخت برگزار می‌شود و یکی از نمونه‌های این محرومیت مربوط به شهرستان باوی با مرکزیت ملاثانی است که علی رغم داشتن تیم‌هایی در لیگ کشور و استانی از حداقل امکانات محروم است و این محرومیت‌ها در شرایطی در بیشتر شهرهای استان خوزستان وجود دارد که یکی از اصلی‌ترین راهکارهای آن به کارگیری امکانات در استان فوتبالیست پرور خوزستان است. 
این پیشکسوت ورزش خوزستان با اشاره به ورزشگاه شوشتر و فرسودگی امکاناتش، گفت: این ورزشگاه یکی دیگر از مکان‌هایی است که فاقد رختکن و امکانات اولیه است. مهمتر اینکه اطراف زمین چمن و محوطه این ورزشگاه مملو از زباله‌هایی است که چهره این مکان ورزشی را زشت کرده است و باید با همت مسوولان مرتفع شوند تا مقوله ورزش به شکل واقعی دنبال شود. همچنین ورزش رامشیر، روزگاری سخت را می‌گذراند. مگر این شهر و جامعه ورزش آن چه گناهی مرتکب شده‌اند که دچار بی‌مهری و بی توجهی واقع شوند؟ رامشیر امروز در طاقچه فراموشی قرار گرفته است؛ یک زمین چمن دارد که در دل یک ورزشگاه فاقد امکانات واقع است.
او افزود: متاسفانه از امکانات ورزشی هر شهری که بخواهم حرفی به میان بیاورم، شاید حدیث هفتاد من کاغذ شود! سوالی از مسئولان دارم به راستی هزینه ساخت یک زمین فوتبال با استانداردهای درخور برگزاری دیدارهای استانی تا آن حد زیاد است که نتوانیم پس از گذشت این همه سال از پس رفع مشکلات آن برآییم؟ این چه فوتبالی است که در سطح بالای آن پول‌های میلیاردی هزینه می‌شود اما در مستعدترین نقاط خوزستان این وضع تاسف برانگیز را شاهد باشیم؟ به هر حال همه باید برای رفع این مشکلات به کمک اداره کل ورزش و جوانان خوزستان بیایند. 

این پیشکسوت ورزش با بیان اینکه وضعیت فوتبال خوزستان باعث نگرانی است، ادامه داد: با این فوتبال بزرگ شدم و دلم می‌گیرد که خوزستان از نظر امکانات به این حال و روز افتاده است. ناراحت می‌شوم وقتی می‌بینم فوتبال خوزستان به جای قرار گرفتن در مسیر پیشرفت در شرایط نامطلوبی قرار دارد و نمی‌دانم چرا مهد فوتبال ایران که در قدیم در هر بازی تیم ملی هیچ وقت کمتر از 5 بازیکن نداشت، حالا به این روز گرفتار شده که باید به سختی ببینیم یک بازیکن با اصالت خوزستانی آن هم از یک تیم غیر خوزستانی در ترکیب تیم ملی قرار بگیرد. 
حسن زاده همچنین با بیان اینکه با این چنین وضعیت نامطلوبی باید فاتحه فوتبال خوزستان خواند، تصریح کرد: از کشت و صنعت کارون شوشتر، پگاه شوش، وحدت آبادان، کاغذ پارس هفت تپه، شاهین هندیجان، شاهین اهواز و استقلال اهواز گرفته تا دارایی و نفتون مسجدسلیمان، کارون خوزستان، ندسا ماهشهر، شهرداری دزفول، شهرداری و آب خرمشهر، کشاورز، میلاد، بانک ملی دزفول، انتظام خوزستان، پترو کیان شوشتر، پتروشیمی ماهشهر، شمشیر، استقلال شوش استقلال امیدیه، پرسپولیس ماهشهر، نیروی اهواز، بهداری اهواز، دهیم اهواز، صنعت آب اهواز، لوله سازی خوزستان، ابوذر اهواز، مقاومت اهواز، تقوا اهواز، لوله سازی اهواز، بانک صادرات خوزستان، اتحاد زرگان و شهاب اهواز و ده‌ها تیم نامی پرافتخار دیگر بنا به دلایلی از صحنه فعالیت در استان و کشور محو شده‌اند ولی به قول معروف از دیوار صدا آمد اما از مسئولان مربوطه صدایی در نیامد؛ شاید خواستند نشان دهند اوضاع خوب است و نه تیمی منحل شده و نه زمین فوتبالی خراب شد ه و به ساختمان اداری و آپارتمان های مسکونی تبدیل شده است!
وی با اشاره به اینکه بهترین زمین‌های فوتبال در اهواز را خراب کردن تا در آن سالن چند منظوره بسازند، اظهارکرد: در اواخر دهه 70 با یک تصمیم غیرکارشناسی، زمین شماره 2 ورزشگاه تختی را به بهانه ساخت سالن 5 هزار نفری تخریب کردند و یک شبه تمام خاطرات فوتبالی‌های خوزستان را شخم زدند. پس از چند سال بلاتکلیفی نیز سوله‌های آبی رنگ را جمع آوری کردند و یک زمین ورزشی دیگر را هم در مجموعه ورزشی 16 هکتاری زیتون کارگری تخریب کردند و متاسفانه پس از 30 سال هنوز از ساخت این سالن خبری نیست و فقط سرمایه‌های بیت المال هدر رفته است.
حسن زاده بیان کرد: چرا خوزستان سه چهار استادیوم بزرگ متعلق به وزارتخانه ورزش نباید داشته باشد و نمی‌دانم چرا استادیوم تختی اهواز به امان خود رها شده است. آیا مسوولی در استان یک بار از جایگاه ویژه ورزشگاه بازدید کرده‌ و می‌داند به متروکه تبدیل شده است؟ صندلی‌های جایگاه شکسته و پر از خاک بوده که فقط مایه شرمساری است و ساختمان اداری هیات فوتبال خوزستان هم از کمترین امکانات برخوردار است و تنها آسانسور آن سالم است

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1356880/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ردپای آلودگی هوا در کاهش تمرکز

رویکردی جدید برای درمان حساسیت به بادام‌زمینی ایجاد شد

چین از ربات‌های انسان‌نما و پاندای خود در نمایشگاه فناوری عربستان رونمایی کرد

تلسکوپ فضایی جیمز وب اسرار خرچنگ کهکشانی را بر ملا می کند

شعرخوانی زیبا از باران نیکراه

شاعرانه/ همه‌جا جلوه کند پیش نظر روی توام

هوادار سپاهان: تیم ما را بد به حاشیه می‌برند

بدرقه پرسپولیس به سمت نقش‌ جهان

12 فوتبالیست کامل تاریخ را بشناسید

حال و هوای ورزشگاه نقش جهان پیش از شروع الکلاسیکوی ایران

اعلام ترکیب سپاهان و پرسپولیس برای بازی حساس

بازدید داوران دیدار سپاهان و پرسپولیس از چمن ورزشگاه نقش جهان

رقابت 275 تکواندوکار برای حضور در تیم ملی

پسران «ابوموسی» فاتح لیگ کاراته وان

استقلالی‌ها سوار بر اتوبوس به مقصد شهر تاریخی

آشتی‌کنان یحیی و نصیرزاده در هتل المپیک

آرش فهیم: بیشترین اجحاف در حق فیلم «موسی کلیم الله» شد

عیدی سینمایی تلویزیون در عید نیمه شعبان

سوال و جواب خنده‌دار جناب‌خان در «هزارویک»

آغاز اکران نوروزی سینماها از 8 اسفند

سایت بلیت نداشت، برق قطع شد و سالن‌ها خالی بود!

هم‌نفسی فجر با موسیقی پاپ/ میثم ابراهیمی «نبض» جشنواره را به دست گرفت

تیزر آهنگ جدید محمدرضا گلزار را اینجا ببینید

آهنگ جدید/ «یادت هست» با صدای رضا ملک زاده

ازدواج دومی که منجر به قتل مرد میانسال شد

هشدار نسبت به تجارت غیرقانونی مواد مخدر در فضای مجازی

کشف 200 کیلوگرم کوکائین در خلیج فارس

دختر 10 ساله قربانی خشم نامادری/ متهم: با دختر همسرم جر و بحث‌مان شد

سراسیمگی قوچ‌های وحشی در زمستان یخاب

یک شیر مانع از حرکت خودروی سافاری شد

حکمت/ زشتى سستى و سخن چینى

2 روز تا نیمه‌شعبان...

اسم این غذا هست؛ پاستای با من ازدواج کن

تغییرات کوچکی که در چشم هرگز نباید نادیده گرفته شوند

غذاهای مفید برای کم خونی

فقط به یک شرط قهوه جلوی دیایت را می‌گیرد!

این هفت سین رو هر کس تو خونت ببینه عاشقش می شه

«داغ سرخ»؛ نگاهی داستانی به قیام سربداران؛ ایران فراتر از مرزهای جغرافیایی تنفس می‌کند

گل‌محمدی: جام حذفی بسیار مهم است و باید کمترین اشتباه در آن صورت بگیرد

کعبی: اختلافاتم با قلعه‌نویی را کنار گذاشتم

قضاوت داوران ایرانی در لیگ نخبگان آسیا

تالار افتخارات و موزه باشگاه سپاهان در ورزشگاه نقش جهان

ستاره جدید تراکتور از دورتموند آمده است!

تماشاگران پرسپولیس به یاد هوادار مضروب

آذر محمدی: پروژه فیلم موسی کلیم الله برای من 4 سال طول کشید

اعتراض توییتری‌ها به نتایج اختتامیه جشنواره فجر و برندگان

ناراحتی سیدمحمود رضوی از داوری جشنواره فجر 43

ابتلای 1197 نفر به کیست هیداتید؛ این بیماری کشنده چیست؟

علت حذف شدن صدای یاس از آلبوم زانیار خسروی چه بود؟

فضای جشنواره موسیقی فجر بسیار فرهنگی است