طرز تهیه سوپ قارچ رستورانی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم برای تهیه سوپ قارچ رستورانی:
قارچ
نیم کیلوگرم
آرد گندم یا سفید
چهار قاشق غذاخوری
آب مرغ
![](/)
چهار پیمانه
پیاز خرد شده
نصف پیمانه
کره
یکچهارم پیمانه
خامه
نصف پیمانه
نمک و فلفل
طرز تهیه سوپ قارچ رستورانی
مرحله اول
برای شروع قارچها را خوب بشویید و آبکش کنید تا کاملا خشک شوند. کره را داخل تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود. حالا قارچها را اضافه کنید و صبر کنید تا نرم شده و خوب بپزند. مقداری نمک هم اضافه کنید. وقتی قارچها بپزند رنگشان تغییر کرده و مقداری آب میاندازند. در این فاصله پیاز را بشویید و به صورت نگینی خرد کنید. پیاز را به قارچ اضافه کنید. شروع به تفت دادن کنید تا پیاز کمی بپزد.
مرحله دوم
آرد را روی پیاز و قارچ پخته شده بپاشید و مواد را خوب هم بزنید. حالا آب مرغ یا آب گوشت را اضافه کنید و اجازه دهید تا آب به جوش آماده و کمی قوام پیدا کند. اگر آب مرغ یا گوشت در دسترس نداشتید میتوانید از استاک مرغ یا گوشت همراه آب استفاده کنید. حرارت را خاموش کنید تا مواد داخل قابلمه کمی خنک شوند. سپس داخل مخلوط کن بریزید تا کاملا نرم و یکدست شود. دوباره مواد را به قابلمه برگردانید و حرارت را ملایم کنید تا سوپ غلیظ شده و به غلظت دلخواهتان برسد.
در آخر حرارت را خاموش کنید و خامه را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. فقط دقت کنید که حین جوشیدن سوپ، خامه را اضافه نکنید چون در آن صورت خامه میبرد. در صورت نیاز مقداری نمک و فلفل بزنید.
سوپ آماده سرو است. آن را کمی جعفری تزیین کرده و سرو کنید. نوش جان!
-
شنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۵:۵۷
-
۶ بازديد
-
![](/images/komen.png)
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1354457/