آریا بانو

آخرين مطالب

حاشیه‌های ششمین روز جشنواره فیلم فجر؛ از قدردانی مداح مشهور تا شکستن دندان گفتگو

حاشیه‌های ششمین روز جشنواره فیلم فجر؛ از قدردانی مداح مشهور تا شکستن دندان
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایرنا / در ششمین روز جشنواره مهدی هاشمی و هادی حجازی‌فر از نقش‌های جدیدشان رونمایی کردند. مداح مشهور فیلم ابراهیم حاتمی کیا را پسندید. پخش فیلم «ناتور دشت» در سینمای رسانه‌ها برای دقایقی قطع شد. همچنین کارگردان این فیلم خبر داد که یکی از بازیگران برای نقش‌آفرینی بهتر دندانش را شکسته است.
ششمین روز از جشنواره فیلم فجر همراه شد با اکران یک فیلم کمدی، یک انیمیشن پرفروش و سه فیلم اجتماعی که در سالن اصحاب رسانه به روی پرده رفتند.
روز گذشته فیلم‌های «کفایت مذاکرات» به کارگردانی حسین دارابی، «پسر دلفینی 2» به کارگردانی حسین قاسمی‌جامی، «ناتوردشت» به کارگردانی محمدرضا خردمندان و «مرد آرام» به کارگردانی بهنوش صادقی به نمایش درآمدند. «رکسانا» ساخته پرویز شهبازی نیز فیلم بخش ویژه بود.
با مرور حاشیه‌های ششمین روز جشنواره فیلم فجر همراه باشید.


بازارسیاه فروش بلیت جشنواره
بازارسیاه فروش بلیت جشنواره در سایت‌های اینترنتی داغ‌تر از قبل شده است و به عنوان مثال بلیت فیلم کمدی «صددام» به قیمت دومیلیون تومان پیش‌فروش می‌شود.


روزنامه فرهیختگان در گزارشی به این موضوع پرداخته و خبر داده که برخی از این آگهی‌های فروش بلیت جعلی هستند. این روزنامه نوشته است: برخی از این آگهی‌های فروش بلیت، اصلاً وجود خارجی ندارند و با هدف فضاسازی رسانه‌ای حول فیلم صورت می‌گیرند. اتفاقی که سبب می‌شود با برجسته شدن نام آن فیلم به‌عنوان اثری که برایش بازارسیاه راه بیفتد، مخاطبان را ترغیب می‌کند تا نسبت به خرید بلیت‌های آن فیلم اقدام کنند و به این ترتیب، صاحبان آن فیلم‌ها را با یک تبلیغ رایگان اما پربازده مواجه می‌کند که پاسخ خیلی خوبی نیز از آن می‌گیرند.
مداح مشهور از دیدن یکی از فیلم‌های جشنواره کِیف کرد
میثم مطیعی مداح مشهور بعد از دیدن فیلم جدید ابراهیم حاتمی‌کیا در جشنواره فجر از آن تقدیر به عمل آورد و گفت: از تماشای فیلم موسی کلیم الله کیف کردیم. از مردم دعوت می‌کنم پای کار این فیلم بیایند.

آریا بانو


استقبال از بخش ویژه
بخش ویژه مخاطبانش را پیدا کرده و با آن‌که دیروقت برگزار می‌شود، شلوغ‌تر از سانس‌های دیگر است. امسال با روی کار آمدن دولت وفاق، جشنواره فیلم فجر شاهد برگزاری بخشی ویژه برای نمایش فیلم‌هایی است که پیش‌تر فرصت اکران در این رویداد را پیدا نکرده بودند. در این بخش، روز گذشته فیلم «رکسانا» به کارگردانی پرویز شهبازی به نمایش درآمد و با استقبال گسترده اصحاب رسانه روبه‌رو شد. در ادامه، «پیر پسر» به کارگردانی اکتای براهنی روز جمعه و «قاتل وحشی» به کارگردانی حمید نعمت‌الله روز یکشنبه اکران خواهند شد. این اقدام مثبت که امکان نمایش آثار مهم سینمای ایران را در جشنواره فراهم کرده، فضایی تازه به این رویداد سینمایی بخشیده است.

آریا بانو


نقش‌های جدید مهدی هاشمی و هادی حجازی فر
در ششمین روز جشنواره فیلم فجر، بازیگران مطرح سینمای ایران با نقش‌هایی متفاوت و تازه روی پرده رفتند که برای مخاطبان جالب توجه بود. مهدی هاشمی در فیلم «مرد آرام» در نقش یک مهاجر افغانستانی ظاهر شد و تجربه‌ای جدید را در کارنامه هنری خود ثبت کرد. همچنین، هادی حجازی‌فر برای نخستین بار در فیلم »ناتوردشت» در نقش یک محیط‌بان بازی کرد، نقشی که برای او و تماشاگران تازگی داشت. این انتخاب‌های متفاوت و چالش‌های جدید بازیگران، تنوع و جذابیت ویژه‌ای به جشنواره امسال بخشید.

آریا بانو


الهام گرفتن «ناتوردشت» از یک ماجرای واقعی
فیلم سینمایی «ناتوردشت» به کارگردانی محمدرضا خردمندان، بر اساس داستان واقعی گم شدن دختربچه‌ای به نام یسنا ساخته شده است. در بهار سال گذشته، یسنا، دختر چهار ساله‌ای از شهرستان کلاله در استان گلستان، هنگام بازی در مزرعه خانوادگی ناپدید شد. این حادثه به سرعت به یک بحران ملی تبدیل شد و تیم‌های امدادی و مردم محلی برای یافتن او بسیج شدند. پس از چند روز جست‌وجو، یسنا در میان علفزارهای بلند پیدا شد.
فیلم «ناتوردشت» با الهام از این ماجرا، داستان گم شدن دختربچه‌ای را روایت می‌کند که جست‌وجوی او توسط خانواده و جامعه، محور اصلی داستان است. این فیلم با بازی هادی حجازی‌فر و میرسعید مولویان، تلاش دارد تا ابعاد انسانی و اجتماعی این حادثه را به تصویر بکشد.

آریا بانو


نام فیلم «ناتوردشت» شباهتی به رمان معروف «ناطور دشت» اثر جی. دی. سلینجر دارد، اما داستان فیلم ارتباطی با این رمان ندارد و به یکی از اتفاقات مهم اجتماعی ایران می‌پردازد.
این فیلم در ششمین روز جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد و با استقبال مخاطبان و منتقدان مواجه شد.
عذرخواهی برای شوخی‌های زشت
ابراهیم عامریان درباره شوخی‌های زشت فیلم «کفایت مذاکرات» در نشست خبری فیلم بیان کرد: ما کلمات بی‌ادبی در فیلم ندیدیم و اگر می‌دیدیم‌ حتماً حذف می‌کردیم. خیلی وقت است تلاش می‌کنم فیلم‌هایی بسازیم که شوخی بد نداشته باشند. اگر چیزی بوده است از شما عذرخواهی می‌کنم و در اکران عمومی اصلاح می‌کنیم. کلمات بی‌ادبی در فیلم ندیدیم‌.من اگر حس می‌کردم در دیالوگ‌ها از کلام ناشایست استفاده شده است، آن را حذف می‌کردم؛ این موضوع را که در فیلم از واژه‌های نادرست استفاده شده است قبول ندارم.
این بار کیایی صدای خودش را نشنید
اعتراض به کیفیت بد صدای کاخ جشنواره سوژه ثابت نشست‌های خبری است. افراد مختلف هر روز به این موضوع اعتراض می‌کنند و دیروز نوبت به عوامل «فیلم کفایت» مذاکرات رسید.
در نشست خبری فیلم «کفایت مذاکرات»، سیدابراهیم عامریان، تهیه‌کننده، و محسن کیایی، بازیگر فیلم، نسبت به کیفیت نامناسب صدای سالن اعتراض کردند. کیایی بیان کرد که صدای خود را در فیلم نشنیده است و عامریان نیز افزود که به دلیل وضعیت نامناسب صدا، خود او نیز به فیلمش نخندیده است.

آریا بانو


مشکل فنی وسط پخش فیلم
در جریان ششمین روز جشنواره فیلم فجر، نمایش فیلم «ناتوردشت» به کارگردانی محمدرضا خردمندان در سینمای رسانه‌ها با مشکل فنی مواجه شد و برای دقایقی متوقف شد.
این اختلال فنی باعث شد نمایش فیلم در مقطعی قطع شود، که واکنش‌هایی را از سوی مخاطبان و عوامل فیلم در پی داشت. محمدرضا خردمندان، کارگردان اثر، در نشست خبری پس از اکران، نسبت به این موضوع ابراز ناراحتی کرد و اظهار داشت: «این اتفاق ناخوشایند بود، اما خوشبختانه ادامه نمایش فیلم بدون مشکل پیش رفت.»
با وجود این اختلال، فیلم پس از رفع نقص فنی مجدداً روی پرده رفت و مورد استقبال تماشاگران حاضر در سالن قرار گرفت.
مجوز خواندن «شروین حاجی‌پور» را می‌گیریم
محمد امین همدانی تهیه‌کننده «پسر دلفینی 2» در نشست خبری گفت: ما می‌خواستیم از سوالات مربوط به آقای حاجی‌پور در برویم. این چیزی که پخش شد برای شروین نبود، به همین دلیل اسمش در تیتراژ نیامده است. مسیر قانونی هموار است و درحال دریافت مجوزهای لازم هستیم، شروین حتی مجوزهای دیگری را هم در این مدت دریافت کرده است.
عذرخواهی صوتی هادی حجازی‌فر
هادی حجازی‌فر در پیامی صوتی برای نرسیدن به نشست خبری «ناتوردشت» از تمامی حضار عذرخواهی و از حضور خود در این پروژه ابراز خوشحالی کرد. او گفت: خیلی تلاشم را کردم تا به نشست خبری ناتور دشت باشم اما فیلمبرداری جایی بود که نتوانستم خودم را برسانم.
بازیگری که دندانش را به خاطر فیلم شکست
در نشست خبری فیلم «ناتوردشت»، محمدرضا خردمندان، کارگردان اثر، از تعهد و فداکاری میرسعید مولویان، بازیگر نقش اصلی، تقدیر کرد و اظهار داشت: «روز اول فیلم‌برداری متوجه شدم چیزی در صورت میرسعید مولویان تغییر کرده است. برایم عجیب بود که او به دندان‌پزشکی رفته و دندانش را برای این فیلم شکسته بود.»

آریا بانو


همچنین، خردمندان به فداکاری هادی حجازی‌فر، دیگر بازیگر فیلم، اشاره کرد و افزود: در صحنه بتن‌ریزی که می‌خواستم با بدلکار آن را ضبط کنم، حجازی‌فر گفت که خودش می‌خواهد زیر بتن برود.»

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1353468/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رشته‌های شبح‌وار ستاره‌ای از یک ستاره مرده

داستانک/ پدر پیر و پسر

خبیری هم برای انتخابات تایید صلاحیت شد

جدایی سرمربی شهداب پس از کسب نتایج ضعیف

شکایت قریب الوقوع آقای دلار علیه استقلال

تاج: عربستان برای صعود به جام جهانی مشکل دارد

کمپانی: می‌خواهیم بهترین بایرن تاریخ باشیم!

انتخاب مجدد تفکری به عنوان رئیس هیئت فوتبال یزد

جوانان ایران مقابل عربستان برنده شدند

بهاره کیان‌افشار: اگر حضرت آسیه از خلوص قلب من خبر داشتند من را تحسین میکردند

معرفی نامزدهای بخش مسابقه فیلم‌های کوتاه جشنواره فیلم فجر

نظر کارن همایونفر؛ آهنگساز فیلم «موسی کلیم الله (ع)»

واکنش شهرام قائدی به پنجاه سالگی‌اش هزارویک

صحبت های رضا صادقی درباره ناصر عبداللهی که پربازدید شد

کلاهبرداری به اسم وام‌ همچنان قربانی می‌گیرد!

تاخت و تاز قوچ‌های اوریال در تپه‌های پارک ملی گلستان

افرادی که دچار وابستگی عاطفی هستند چگونه باید رفتار کنند؟

نگاه‌کردن به عکس زن بی‌حجابِ نامحرم چه حکمی دارد؟

تنبیه بی نماز ها

جشن ولادت با نوای سیدرضا نریمانی در حسینیه معلی

چهار مطلب از امام حسین (ع) در مورد امام زمان (عج)

علت‌هایی که باعث انقلاب شد

در افتادن با مرجعیت مذهبی باعث سقوط شاه و انقلاب شد

سانحه هوایی در آمریکا

اگه تو خونه گوشت نداری این کتلتها یک انتخاب عالیه

جایگزین رب گوجه‌فرنگی در طب سنتی

در برابر استفاده شبانه‌روزی نوجوانان از موبایل چه کنیم؟

ستاره‌زایی در «سحابی کادینگتون»

شاعر پیشگام اما ناشناخته!

آمادگی سهراب برای آخرین بازی احتمالی با استقلال

رحمتی با شمس آذر چشم به تداوم شکست‌ناپذیری

درد کمر عالیشاه و ابهام برابر گل‌گهر

نیمار: از صحبت‌های ژسوس علیه خودم عصبانی بودم!

پس از 3 ماه دوری؛ بازگشت نیمار به زمین فوتبال!

خوب تمرین نکنی، آموریم تو را می‌کُشد!

«چشم بادومی» فیلمی جسورانه است

سه فیلم اجتماعی در صدر؛ شنیده‌ها از جایزه آرای مردمی جشنواره چهل و سوم

جناب‌خان شهرام رو با خاک یکسان کرد!

شهرام قائدی از استرس شدیدی که در بازیگری وجود دارد میگوید

شانس اول اسکار درگیر یک جنجال رسانه‌ای

گریه شهرام قائدی با حرف‌های جناب‌خان

«ناتور دشت»؛ این داستان واقعی است

نشست مطبوعاتی فیلم «موسی کلیم‏‌الله (ع)» در کاخ رسانه

بغض بازیگر نقش مادر حضرت موسی(ع): فیلم که تمام شد انگار بخشی از وجودم کنده شد

وقتی شهرام قائدی برنده جشنواره فیلم فجر شد!

تصاویری جالب از اجرای خانگی موسیقی فیلم «قیصر»

فرار مالیاتی 20 هزار میلیاردی!

توصیه‌های رئیس عدلیه به مقامات قضایی در موضوع کارشناسی در پرونده‌ها

شب رویایی حسینیه معلی با آیین جذاب یزله

هم‌آوایی 313 نوجوان برای مقاومت در حسینیه معلی