آریا بانو

آخرين مطالب

ربات علیه پهپاد سیاسی

ربات علیه پهپاد
  بزرگنمايي:

آریا بانو - خبرآنلاین / شرکت آمریکایی L3Harris که درزمینهٔ فناوری و دفاع فعالیت می‌کند، اخیراً ربات T7 که نوعی وسیله نقلیه زمینی بدون سرنشین است را با قابلیت‌های پیشرفته جنگ الکترونیک (EW) ارتقا داده تا کارایی این ربات در میدان‌های نبرد را افزایش دهد.
حالا و با این ارتقا، T7 قادر خواهد بود تا ارتباطات، رادار و سیگنال‌های الکترونیکی دشمن را از چندین کیلومتر دورتر شناسایی و مختل کند و بدین ترتیب از واحدهای نظامی در برابر تهدیدات محافظت خواهد کرد.
در یکی از جلسات تمرینی ارتش آمریکا این ربات مورد آزمایش قرار گرفت و با خنثی کردن پهپادهای کوچک و به نمایش گذاشتن توانایی‌هایش در عملیات از راه دور، موفق ظاهر شد. در این ربات می‌توان در صورت نیاز، سیستم EW را روشن و خاموش کرد و بدین ترتیب و با خاموش کردن سیگنال‌ها و تغییر موقعیت سریع، T7 قادر خواهد بود تا ریسک تشخیص داده شدنش را به حداقل برساند.
ربات T7 می‌تواند فراتر از عملیات EW، پهپادهای خودی ساقط شده را بازیابی کرده یا با استفاده از بازوی رباتیکش، سیستم‌های هوایی بدون سرنشین کوچک را مستقر کند و این‌گونه، تطبیق‌پذیری را به مجموعه مأموریت اضافه می‌کند.
تسلط بر سیگنال‌های میدان نبرد
شرکت L3Harris اخیراً در ونگارد 2024، آزمایش سالانه ارتش آمریکا در آریزونا، از یک قابلیت پیشرفته جنگ الکترونیک چندمنظوره (EW) با ادغام آن با سیستم روباتیک چند مأموریتی T7 رونمایی کرد.
T7 رباتی است که برای برآورده کردن نیازهای سخت عملیات تجاری و نظامی، ازجمله پاک‌سازی HAZMAT، خنثی کردن مهمات انفجاری (EOD)، اطلاعات، نظارت و شناسایی (ISR) و همچنین مأموریت‌های SWAT ساخته‌شده و از جمله تجهیزات EW مورد استفاده در آن، سیستم CORVUS-RAVEN، یک سیستم ضد پهپاد است که قابلیت تشخیص سیگنال‌های غیرفعال، افزایش آگاهی موقعیتی و قابلیت غلبه بر پارازیت‌ها را برای اپراتورها به همراه خواهد داشت.
T7 ارتقا یافته با اتکا به سیستم CORVUS-RAVEN خود، سیستم‌های هواپیمای بدون خدمه کوچک (sUAS) را با موفقیت شناسایی و خنثی می‌کند. نحوه عملکرد آن بدین ترتیب است که سیگنال‌های الکترونیکی را از طریق گره CORVUS Individual CORVUS حس کرده و با نظارت بر آن‌ها، به رمزگشایی‌شان می‌پردازد.
ونگارد 2024، بستری ایده‌آلی برای L3Harris و دیگر رهبران صنعت بود تا فناوری‌های نوظهور و مفاهیم جنگ آتی را در محیطی تعاملی به نمایش بگذارند و در آن بر اهمیت روزافزون قابلیت‌های EW به‌ویژه در درگیری‌های اخیر مثل اوکراین که در آن حفاظت در برابر ایستادگی و بقای نیروهای متحرک در برابر حملات توپخانه هدف‌دار حیاتی شده بود، اشاره کنند.
طبق گفته مسئولان این شرکت، در جریان این رویداد، بر نیاز به سیستم‌های پیشرفته EW برای افزایش آگاهی میدان جنگ و محافظت از نیروها با ایجاد اختلال در ارتباطات و نظارت دشمن تأکید شده و نمایی اجمالی از آینده عملیات جنگ الکترونیک ارائه گردید.
رباتی برای تقویت قابلیت‌های جنگی
L3Harris به‌سرعت سیستم CORVUS-RAVEN را با ربات T7 ادغام کرده و این پروژه را فقط در شش هفته تکمیل کرد تا بتواند در ونگارد 2024 خوش بدرخشد.
هدف آن‌ها از این کار، استفاده از وسایل نقلیه زمینی بدون سرنشین (UGV) مثل T7 و T4 در عملیات‌های جنگ الکترونیکی ایستاده (EW) بود که این امکان را فراهم می‌کند تا سیگنال‌ها را چندین کیلومتر جلوتر از سربازان شناسایی و مختل کرده و آن‌ها را از خطر دور نگه‌دارند.
دکتر پل بوشر، مهندس ارشد رباتیک در L3Harris یادآوری کرده که توانایی فعال و غیرفعال کردن اثرات EW از راه دور، این امکان را برای ربات‌ها فراهم می‌کند تا خطرات تشخیص را به حداقل برسانند. این ربات‌ها با خاموش کردن سیگنال‌ها و تغییر موقعیت سریع، می‌توانند مانع از آن شوند که مورد هدف توپخانه دشمن قرار بگیرند.
ربات‌های T7 و T4 به خاطر استحفاظ در سطح هوافضا که آن‌ها را در برابر تداخل الکترومغناطیسی (EMI) محافظت می‌کند، برای مأموریت‌های EW مستقر مناسب هستند. این قابلیت باعث می‌شود سیستم CORVUS بدون افت در عملکرد، به فعالیت بپردازد و درعین‌حال، تابش کم تشعشعات آن، این اطمینان را حاصل می‌کند که زمانی که CORVUS به‌طور فعال سیگنال‌های متخاصم را اسکن می‌کند، تداخلی ایجاد نخواهد شد.
در جریان ونگارد 2024 امکانات عملیاتی جدیدی مثل استفاده از ربات‌ها برای بازیابی پهپادهای سرنگون‌شده در طول مأموریت‌ها یا استفاده از بازوهای رباتیک آن‌ها به‌عنوان سکوهای پرتاب برای سیستم‌های کوچک هوایی بدون سرنشین (UAS) و گسترش بیشتر تطبیق‌پذیری در میدان نبرد آن‌ها به نمایش درآمد.
با انجام این آزمایش، اعضای تیم این فرصت را یافتند تا با موفقیت، توانایی‌های T7 و T4 فراتر از مأموریت‌های خنثی‌سازی مهمات منفجره (EOD) را به نمایش بگذارند. یکی از مقامات این تیم دراین‌باره توضیح داد: «ما با استفاده از فناوری‌های در دسترس، نشان دادیم که چگونه می‌توان از قابلیت‌های EW CORVUS از طریق شبکه T7 استفاده کرد و نقشه راه آینده ربات‌ها را حتی بیش‌ازپیش گسترش داد.»
منبع: interestingengineering

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1353444/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ستاره‌زایی در «سحابی کادینگتون»

شاعر پیشگام اما ناشناخته!

آمادگی سهراب برای آخرین بازی احتمالی با استقلال

رحمتی با شمس آذر چشم به تداوم شکست‌ناپذیری

درد کمر عالیشاه و ابهام برابر گل‌گهر

نیمار: از صحبت‌های ژسوس علیه خودم عصبانی بودم!

پس از 3 ماه دوری؛ بازگشت نیمار به زمین فوتبال!

خوب تمرین نکنی، آموریم تو را می‌کُشد!

«چشم بادومی» فیلمی جسورانه است

سه فیلم اجتماعی در صدر؛ شنیده‌ها از جایزه آرای مردمی جشنواره چهل و سوم

جناب‌خان شهرام رو با خاک یکسان کرد!

شهرام قائدی از استرس شدیدی که در بازیگری وجود دارد میگوید

شانس اول اسکار درگیر یک جنجال رسانه‌ای

گریه شهرام قائدی با حرف‌های جناب‌خان

«ناتور دشت»؛ این داستان واقعی است

نشست مطبوعاتی فیلم «موسی کلیم‏‌الله (ع)» در کاخ رسانه

بغض بازیگر نقش مادر حضرت موسی(ع): فیلم که تمام شد انگار بخشی از وجودم کنده شد

وقتی شهرام قائدی برنده جشنواره فیلم فجر شد!

تصاویری جالب از اجرای خانگی موسیقی فیلم «قیصر»

فرار مالیاتی 20 هزار میلیاردی!

توصیه‌های رئیس عدلیه به مقامات قضایی در موضوع کارشناسی در پرونده‌ها

شب رویایی حسینیه معلی با آیین جذاب یزله

هم‌آوایی 313 نوجوان برای مقاومت در حسینیه معلی

شب رویایی حسینیه معلی با نوای حسین سیب سرخی

گوناگون/ گنجینه «شهر گمشده» در اعماق اقیانوس یک میراث جهانی می‌شود

مولودی خوانی امیر عباسی برای حضرت اباعبدالله (ع) در حسینیه معلی

مولودی به سبک زورخونه ای در حسینیه معلی

سرود نوستالژیک محمدرضا طاهری در حسینیه معلی

حضور مداح کویتی در حسینیه معلی

پنینی مرغ پنیری؛ یک پدیده خوشمزه

تاثیر مصرف زرشک بر روی پوست

با کمترین وسایل یه کش موی شیک درست کن

اعلام رسمی نظر استیناف؛ حذف کفاشیان و عزیزی خادم از انتخابات

کارلسن: دیگر به فیده اعتماد ندارم

ترکیب احتمالی تراکتور در بازی ذوب آهن

قدوس طلسم یک‌ماهه را می‌شکند

گزینه پرسپولیس به عبدالکریم حسن پیوست!

اسدی عضو هیات رئیسه کنفداسیون دوچرخه سواری آسیا شد

تغییر سیستم لیگ نخبگان؛ مصاف غرب و شرق

تکذیب نقل قولی از سردار شریفی درباره طلب مرخصی آزادگان

«غریزه» در سانس ویژه روز هفتم جشنواره فیلم فجر 43

جواد یحیوی: دستمزدم در «بچه مردم» یک پنجم دیگر فیلم‌هایم بود

آریا عظیمی‌نژاد: موسیقی نواحی در جای‌جای زندگی انسان‌ها حضور دارد

انتقاد رئیس قوه قضائیه از صدور قرار بازداشت غیر ضروری؛ گاهی یک شب زندان رفتن زندگی فرد را زیر و رو می‌کند

آغاز برخورد جدی‌تر پلیس با رانندگان خودروهای شوتی

درخواست قاضی القضات از مردم؛ پولتان را دست هر کسی ندهید

مولودی خوانی پرشور شادگانی ها برای حضرت اباالفضل (ع) در حسینیه معلی

کوه های مریخی ایران کجاست؟

رجزخوانی برای صهیونیست‌ها در حسینیه معلی

یزله رقص نیست!