مربای به خانگی: طعم بهشت در شیشه!
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر /موادلازم :
به 1کیلو
آبلیمو 2قاشق غ
هل 3دانه
شکر 800نهایتا 850گرم(چون به رو خرد میکنیم و دور ریز داره )
آب رو تا جایی بریزید تاروی مربا رو بگیره
به ها بهتره محلی باشند و پیوندی نباشن چون به محلی قرمز میشه
آبلیمو هم میتونید نزنید چون شکرک نمیزنه من محض احتیاط زدم
میتونید از دارچین یا اواخر پخت گلاب هم اضاف کنید که اختیاریه
دانه به واسه قوام آمدن مربا هس بعد از یه ساعت پخت دانه ها رو بیرون بیارید که به ها سفت میشن .
بهتره از قابلمه مسی استفاده کنید واسه قرمز شدن مربا عالیه
بعد از نیم ساعت دم کنی بزارید وخیلی درب قابلمه رو بر ندارید
دانه به واسه درمان گلو درد عالیه خشک کنید واستفاده کنید
شعله گاز ملایم باشه .
-
چهارشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۳:۱۲:۴۴
-
۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1353293/