یک غذای متفاوت با دلمه رنگی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - خراسان / دلمه فلفل دلمهای یکی از انواع دلمه است که اتفاقا بسیار محبوب و پرطرفدار است. این دلمه یک غذای ایرانی است که میتوان از آن در وعده ناهار یا شام و برای مهمانیها استفاده کرد. طرز تهیههای مختلفی برای این دلمه وجود دارد که ما در ادامه یکی از آن روشها را توضیح خواهیم داد و از نکتههایش خواهیم گفت.
مواد لازم (برای 2نفر)
فلفل دلمهای رنگی: 4عدد متوسط
گوشت چرخ کرده: 150 گرم
برنج: دوم پیمانه
لپه:150گرم
سبزی دلمه خرد شده: 100گرم
رب گوجه فرنگی: 2قاشق غذاخوری
پیاز نگینی خرد شده: یک عدد متوسط
کره، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و روغن: به مقدار کافی
روغن سرخکردنی: به مقدار لازم
طرز تهیه:
لپهها را از شب قبل خیس میکنیم تا نفخش گرفته شود. در ادامه لپه خیساندهشده را آبکشی مینماییم و داخل یک قابلمه مناسب میپزیم. همینطور برنج را میپزیم و آن را کمی زودتر از همیشه آبکش میکنیم. حالا یک تابه مناسب را روی حرارت گذاشته و مقداری روغن اضافه میکنیم، سپس سبزی را به تابه اضافه کرده و سرخ میکنیم. لازم نیست سبزی را خیلی سرخ کنیم تا رنگش تیره شود. سبزی را از تابه خارج و پیاز را به همراه کمی روغن اضافه میکنیم تا سبک و شیشهای شود. حالا وقت اضافه کردن گوشت چرخکرده و ادویههاست. لپه پخته و آبکش شده را به همراه بخشی از رب و سبزی به تابه اضافه میکنیم. مواد را چند دقیقه تفت می دهیم تا با هم مخلوط شوند، سپس تابه را کنار میگذاریم تا مواد از دما بیفتند.
فلفل دلمهای را خوب شسته، کلاهک آن را با یک چاقوی تمیز جدا میکنیم و کنار میگذاریم. سپس داخل آن را بادقت تمیز میکنیم و بعد مواد تفت دادهشده را با قاشق داخل فلفل دلمهای میریزیم. در نهایت فلفل دلمهایها را در یک قابلمه مناسب طوری که فلفلها آزاد نباشند، میچینیم. در آخر کلاهکهای فلفل دلمهایها را دوباره میگذاریم. حالا باقیمانده رب را با کمی روغن تفت داده و به همراه نصف لیوان آب جوش، طوری که فلفلها آسیب نبینند میریزیم. دلمهها بعد از حدود 45دقیقه آماده سرو هستند.
نکته1: از فلفلدلمهایهایی استفاده کنید که انتهای آنها سه تایی باشد. این فلفلها برای پختوپز مناسب اند و تلخ نمیشوند.
نکته2: سبزی دلمه شامل ترخون، گشنیز، شوید، شنبلیله و نعناع است. البته در استفاده از شنبلیله و نعناع زیادهروی نکنید.
-
سه شنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۰:۲۰
-
۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1352105/