آریا بانو

آخرين مطالب

در آستانه روز جانباز؛

مراسم تجلیل از بانوان جانباز با حضور نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد بنیاد شهید و امور ایثارگران

مراسم تجلیل از بانوان جانباز با حضور نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد
  بزرگنمايي:

آریا بانو - مراسم تجلیل از بانوان معزز جانباز در آستانه روز جانباز، با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین موسوی مقدم، نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران، روز یکشنبه 14 بهمن‌ماه، در سالن اجتماعات بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد.

به گزارش «ایثار»، حجت‌الاسلام‌والمسلمین موسوی مقدم، نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در این مراسم ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و میلاد امام حسین (ع)، گفت: انسان‌ها همواره به دنبال طلب هستند. ما در زندگی‌ به دنبال طلب مال، طلب همسر، و طلب مقام هستیم؛ یعنی ما در زندگی مطالبه‌گری جدی داریم و اگر به خوبی توجه کنیم، شب و روز در حال مطالبه هستیم و برای اینکه بتوانیم به مطالباتمان دست پیدا کنیم، تلاش و کوشش می‌کنیم. 
وی افزود: بعضی مواقع از یکدیگر سبقت می‌گیریم و برخی مواقع برای دستیابی به جایگاهی که می‌خواهیم، کار‌هایی انجام می‌دهیم.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران اضافه کرد: به طور حتم در این طلب کردن که یک امر فطری است، هر انسانی در دنیا مطالباتی دارد و می‌خواهد به آنها دست پیدا کند. برای اینکه انسان بتواند این خواسته درونی‌اش را اقناع کند، باید به دنبال مطالباتی باشد که با فطرتش عجین باشد.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین موسوی مقدم خاطرنشان کرد: عمده تذکری که علمای اخلاق و کسانی که سیر و سلوک کرده‌اند، می‌دهند این است که به دنبال چیز‌های واقعی و حقیقی باشیم. آن چیز‌های حقیقی در زندگی مشخصی که در درون شما و نهاد شما صدا بلند می‌کند، می‌گوید که اگر دنبال مطالبه‌گری هستید، اول آرمان دارید یا نه؟ زیرا زندگی بدون آرمان معنا ندارد.
وی افزود: اگر آرمان برای خود تعیین کردید، مشخص کنید که آیا این آرمان حقیقی است یا نه. اگر حقیقی است، به دنبال آن بروید. آیا واقعاً دنبال تحقق عدالت هستیم؟ دنبال فضایل اخلاقی هستیم؟ آیا به دنبال کمال انسانیتی، فضایل اخلاقی، رشد و تکامل معنوی و رسیدن به جایگاه خلیفه‌اللهی هستیم؟ اینها آرمان‌های ما و حقایقی است که در وجود و هویت ما وجود دارند.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران بیان کرد: اگر به حضرات معصومین علیهم‌السلام نگاه کنید، آنها به ما می‌آموزند که آرمان‌گرا و به دنبال آرمان‌های حقیقی باشید. کسانی که راه باطل می‌روند، برای رسیدن به موقعیتی به هر کاری دست می‌زنند. بنابراین، برای رسیدن به حقیقت واقعی که آرمان ماست، باید استقامت، پایداری و مقاومت کنیم و در مسیر گم نشویم.
حجت الاسلام والمسلمین موسوی مقدم ادامه داد: به زندگی حضرت اباعبدالله الحسین علیه‌السلام نگاه کنید؛ با استقامت، اهدافش را محقق کرد. همه کسانی که در حادثه عاشورا بودند، برای تحقق آرمان‌های خود و اهداف خود مطالبه‌گری کردند و تا آخرین روز‌ها استقامت و مقاومت کردند.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به مقام والای جانبازی عنوان کرد: امتیازاتی که قرآن به مجاهدان و جانبازان می‌دهد، از طریق استقامت و پایداری است که آنها انجام می‌دهند. دست‌یابی به چنین مقام و جایگاهی کاری سخت، اما حفظ و نگهداری آن کاری سخت‌تر است. شما به مقام شامخ جانبازی دست پیدا کرده‌اید، که افتخار بزرگی است. بسیاری از انبیا و اولیا به دنبال این مقام بودند و خداوند این مقام را به شما داده است.
وی در پایان افزود: حفظ این افتخار که در واقع آرمان شماست، شما را به اهداف خود که تحقق ارزش‌های والای انسانی و اسلامی در جامعه ماست می‌رساند.
در ابتدای این نشست نیز عباسعلی رضایی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ نیز ضمن تبریک اعیاد شعبانیه، گفت: تجلیل و قدردانی از ایثارگران مختص ایام خاصی نیست و در تمام طول سال باید اتفاق بیفتد، زیرا همه آسایش و آرامشی که نظام دارد، به خاطر از خودگذشتگی این عزیزان است.
وی خطاب به بانوان جانباز گفت: از صبر و استقامت شما بسیار تشکر می‌کنم، امروز بانوان جانباز ما در تمام عرصه‌های کشور فعال هستند و امیدوارم همواره سلامت و پیروز باشند.
در ادامه این نشست صمیمانه، معصومه آباد، نماینده مجلس شورای اسلامی و بانوی آزاده و جانباز، ضمن گرامیداشت ایام الله دهه فجر و اعیاد شعبانیه، با یادآوری خاطراتی از دوران اسارت، گفت: جانباز بودن از دست دادن نیست، بلکه بخشیدن است و زمانی که فرد می‌بخشد در این رابطه باید عشقی در جریان باشد که از همه چیز خود بگذرد.
در انتهای این مراسم از بانوان جانباز استان تهران تجلیل شد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1351054/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دستگیری عوامل درگیری با کادر درمان یک بیمارستان

جلوگیری از تردد خودروهای فاقد معاینه فنی در نوروز

فعالیت داروخانه‌های هلال احمر 24 ساعته شد

ارسال محموله 500 تنی کمک‌های مردمی‌ توسط هلال‌احمر به مردم لبنان

مصدومیت 209 نفر در آستانه چهارشنبه‌سوری

ایمان و اسلام حضرت خدیجه(س)

مناجات زیبای «وَاغْفِرْ لِی تِلْکَ الذُّنُوبَ العِظامَ...»

بارش باران بر فراز گنبد امام حسین(ع)

تنها تو ام‌المومنین هستی خدیجه

نماهنگ «ام المؤمنین» با نوای عبدالرضا هلالی

یک ساندویچ صبحانه خوشمزه وساده

خالکوبی خطر ابتلا به سرطان پوست را افزایش می‌دهد

ساخت استند آرایشی برای طبقه بندی لوازم آرایش

سبزه عید با خاکشیر به 5 مدل

ابداع نسل جدید سلول‌های ایمنی برای مبارزه با سرطان

شعرخوانی زیبا از سوگل مشایخی

سرمربی تیم ملی اسکی آلپاین بانوان مشخص شد

همکاری قهرمان سابق بوکس جهان در کنار رونی برای یک بازی خیریه

صدرنشینی رئال در رده‌بندی فوتبال باشگاهی جهان؛ صعود ایرانی‌ها

اسدبیگی به حریف موردعلاقه‌اش رسید

سفر به تاریخ؛ «کاخ اختصاصی محمدرضا پهلوی در پاستور؛ دهه 20

سفر به ایران قدیم؛ «محمدرضا پهلوی» در حال بازی فوتبال در 18 سالگی

یک سریال جنایی آمریکایی برای تلویزیون دوبله شد

پاسخ سیما تیرانداز به سوالی درباره 2 بار طلاقش!

نگاهی به سریال «دختران کوچه غم»/ ملاقات زیر چوبه دار!

فرزندان «منوچهر آذری» چه شغلی دارند؟

شایع: امسال کم کار بودم و سال دیگر آلبوم می‌دهم

قتل بازاریاب شرکت محصولات شیمیایی با 6 ضربه‌ چاقو

مسن‌ترین شامپانزه ایران ناخوش احوال است

کشف 40 کیلوگرم قرص و شربت غیرمجاز در فضای مجازی

حضور بیش از 700 بازرس نامحسوس در ناوگان اتوبوسرانی در ایام تعطیلات نوروزی

دستگیری عوامل درگیری با کادر درمانی یک بیمارستان

مجری طنز برنامه آمریکایی: حالا می‌فهمم چرا می‌گویند جنگ، جهنم است!

توصیه استاد فاطمی‌نیا برای افرادی که از توفیق روزه گرفتن محروم هستند

حضرت خدیجه(س) اعتبار و آبروی خود را در دوران غربت پیامبر(ص) فدا کرد

احکام/ ترک روزه به خاطر دستور پزشک

ام‌المومنین خدیجه سلام‌الله‌علیها، اولین حامی مقتدر پیامبراکرم(ص)

سمبوسه پیتزایی؛ ترکیبی خوشمزه که از خوردنش سیر نمیشی

پیتزا دو نون، مخصوص مامانهایی که با خمیر مشکل دارن

مرغ مشهدی؛ انتخابی عالی برای مهمانی های افطار

پنجمین سالگرد زنگ خطری که جهان را تکان داد

محافظت از کلیه‌ها در روزه‌داری

تا به حال تنگ ماهی به این جذابی دیده بودی؟

ساخت آنالیزور تشخیص مناطق مشکوک به سرطان در بدن

مجموعه‌ شعر غزه به سه زبان انگلیسی، عربی و روسی منتشر شد

کاروان استقلال به تهران رسید

محمدرضا آزادی: هیچ بازیکنی کم کاری نکرد

پاسخ رد نونو سانتوس به پیشنهاد جدید عربستانی‌ها

یک باخت تا اخراج موتا از یوونتوس؛ 3 گزینه جانشینی

ابوالفضل جلالی: بازی واقعا سختی داشتیم؛ از هواداران عذرخواهی می‌کنم

ویکی پدیاجستجو