آریا بانو

آخرين مطالب

6 رفتار که نشان می‌دهد کسی به شما حسودی می‌کند! روانشناسي

6 رفتار که نشان می‌دهد کسی به شما حسودی می‌کند!
  بزرگنمايي:

آریا بانو - فرارو /به گفته یک روان درمانگر این 6 رفتار نشان می‌دهد فردی به شما حسادت می‌کند او همچنین توضیح می‌دهد که چگونه باید با یک فرد حسود رفتار کنید.
 مدیریت شخصی که با حسادت نسبت به شما رفتار می‌کند، می‌تواند بسیار چالش برانگیز باشد.
در حالی که حسادت اغلب به عنوان یک تعارف مطرح می‌شود اغلب ممکن است چیزی غیر از این احساس شود. شخص حسود ممکن است از روش‌های مختلفی استفاده کند، از عبارات منفعلانه-پرخاشگرانه گرفته تا توهین‌های صریح. درک نشانه‌هایی که یک نفر به شما حسادت می‌کند می‌تواند به شما کمک کند تا تشخیص دهید که آیا مشکل از شما است یا آنها.
ملیسا لگر، پزشک بالینی در کالیفرنیا، می‌گوید: «خوب است بدانید کسی که به شما حسادت می‌کند، می‌تواند به شما کمک کند از آرامش خود محافظت کنید و مرز‌های سالمی تعیین کنید. همچنین می‌تواند به شما کمک کند تا با دقت بیشتری به روابط خود نگاه کنید تا تحت تأثیر رفتار منفعلانه-پرخاشگرانه یا سایر نشانه‌های حسادت قرار نگیرید. وقتی حسادت را تشخیص دادید، می‌توانید آن را به گونه‌ای مدیریت کنید که بر شما تأثیری نگذارد.» لگر رفتاری که نشانه حسادت هستند را به اشتراک گذاشته است. او همچنین راه‌هایی را برای پاسخ به این رفتار‌هایی که ریشه در حسادت دارند، مورد بحث قرار داده است.

1. شما نمی‌توانید برنده شوید
لگر می‌گوید افراد حسود اغلب موفقیت‌های دیگران را کم اهمیت جلوه می‌دهند یا نادیده می‌گیرند. لگر می‌گوید: «به‌جای اینکه موفقیت شما را جشن بگیرند و برای شما خوشحال باشند، آنها را نادیده می‌گیرند یا جملاتی از این قبیل می‌گویند: آنقدر‌ها هم مهم نیست. اگرچه این معمولاً ناشی از ناامنی‌های خود آنهاست، اما آسیب‌رسانی آن کم نمی‌شود، به‌ویژه اگر واقعاً برای آن پیروزی سخت کار کرده باشید.»
2. خرابکاری می‌کنند
وقتی کسی به شما حسادت می‌کند، ممکن است شروع به ساختن دیوار‌هایی کند تا مانع از رسیدن شما به اهدافتان شود یا در برنامه‌هایتان را مشکل ایجاد کند. لگر می‌گوید: «به نظر می‌رسد آنها نمی‌توانند تحمل کنند که شما عملکرد خوبی دارید، بنابراین سعی می‌کنند شما را پایین بیاورند. برخی از راه‌هایی که آنها می‌توانند این کار را انجام دهند این است که شایعاتی را برای آسیب رساندن به اعتبار شما یا انتقاد بیش از حد از انتخاب‌های شما و تلاش مداوم برای دلسرد کردن شما انجام دهند.»
3. همیشه رقابت وجود دارد
افراد حسود می‌توانند مثال «زندگی یک بازی است» را به سطوح سمی برسانند و هر چیز کوچکی را به یک رویداد قهرمانی جهان تبدیل کنند. لگر می‌گوید: «شما اتفاق خوبی را که اتفاق افتاده به اشتراک می‌گذارید و آنها بلافاصله با چیزی «بهتر» درباره خودشان شروع به صحبت می‌کنند. به جای اینکه برای شما خوشحال باشند، به نظر می‌رسد آنها با شما رقابت می‌کنند و این رفتار می‌تواند واقعاً برای شما ناامید کننده باشد.»
4. رفتار منفعل، اما تهاجمی
رفتار‌های منفعل، اما تهاجمی می‌توانند ظریف باشند، اما تأثیرات مخرب زیادی به همراه داشته باشند. لگر می‌گوید: «رفتار آن‌ها ممکن است شوخی یا توصیه به نظر برسد، اما در واقع این فقط یک راه ظریف برای سرکوب کردن شما است. آنها نمی‌خواهند حسادت خود را مستقیماً نشان دهند، بنابراین سعی می‌کنند شما را به این روش‌های یواشکی تحقیر کنند.»
5. انتقاد بیش از حد
تا زمانی که با این شخص آشنا شوید فکر می‌کردید خودتان بزرگترین منتقد خود هستید. لگر می‌گوید: «مهم نیست که شما چه کاری انجام می‌دهید، آنها همیشه چیزی برای انتقاد کردن پیدا می‌کنند، حتی اگر چیز بسیار کوچکی باشد. ممکن است به نظر برسد که آنها همیشه به دنبال نقصی هستند تا از آن علیه شما استفاده کنند و شما را پایین بیاورند.»
6. رابطه شما سرد شده
حتی اگر هیچ اشتباهی انجام نداده باشید جز اینکه سعی کنید بهترین زندگی خود را داشته باشید، ممکن است متوجه شوید که این شخص نسبت به شما سرد و بی‌احساس رفتار می‌کند. لگر می‌گوید: «آن‌ها ممکن است زمانی که شما در اطراف هستید سرد رفتار کنند یا از شما دوری کنند. این تغییر رفتار معمولاً بعد از آن است که اتفاق خوبی برای شما می‌افتد. رفتار آنها طوری است که انگار از موفقیت شما ناراحت هستند و نمی‌دانند چگونه با آن کنار بیایند، بنابراین کاملاً از شما دوری می‌کنند.»
چگونه با یک فرد حسود رفتار کنیم؟
1. با آنها صحبت کنید
لگر پیشنهاد می‌کند آرام و بدون پرخاشگری صحبت را آغاز کنید. به آنها اجازه دهید بدانند که چیزی در مورد اعمال یا گفتارشان شما را آزار می‌دهد و فقط می‌خواهید مطمئن شوید که همه چیز بین شما دو نفر خوب است. گاهی اوقات، یک صحبت ساده می‌تواند شرایط را بهبود ببخشد. حتی ممکن است این احتمال وجود داشته باشد که آنها از حسادت خود آگاه نباشند و صحبت در مورد رفتارشان به آنها کمک کند تا با حسادتشان مقابله کنند.
2. مرز‌های سالمی تعیین کنید
اگر رفتار آنها آرامش شما را به هم می‌زند یا باعث ناراحتی شما می‌شود، اشکالی ندارد که از این فرد فاصله بگیرید. شما می‌توانید زمانی که با آنها می‌گذرانید را محدود کنید یا جنبه‌های خاصی از زندگی خود را به اشتراک نگذارید. وجود این محدودیت‌ها باعث می‌شود که شما به سمت منفی‌گرایی و درگیری‌های غیرضروری کشیده نشوید. مطمئن شوید که این محدودیت‌ها روشن باشند و به وضوح به آنها نیز منتقل شده باشند، تا آنها بدانند چه رفتاری قابل قبول و چه رفتاری غیرقابل قبول است.
3. روی خودتان تمرکز کنید
اجازه ندهید آنها شما را پایین بیاورند. به انجام کاری که شما را خوشحال و موفق می‌کند، ادامه دهید، اما اجازه ندهید حسادت آنها اعتماد به نفس شما را متزلزل کند. در دستاورد‌های خود ثابت قدم بمانید و احساس نکنید باید آنها را کم اهمیت جلوه دهید تا احساس بهتری داشته باشند. در پایان آن روز، اگر آنها نمی‌توانند برای شما خوشحال باشند، این مشکل آنهاست.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1350054/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فیلمسازی که علی اوجی را هیجان زده می کند

استقاده از صدای شروین حاجی‌پور در «پسر دلفینی2» تا سوپراستارهای خارجی

اتفاق عجیب در جشنواره فجر 43/ قطع شدن «ناتور دشت» وسط اکران!

رونمایی از تیزر «مرد آرام» با بازی مهدی هاشمی

درخشش دوباره ساعد سهیلی در فیلم سینمایی «خدای جنگ»

تکلیف رکسانا، پیرپسر و قاتل و وحشی روشن شد

مهسا طهماسبی: 90 درصد این ناملایمتی ها از طرف خانم ها بود!

فتوشات هایی از گریم مهران مدیری در عاشقانه «تاسیان»

جزئیات خاکسپاری «شهریار مسرور» اعلام شد

تیزر فیلم تحسین شده «بچه مردم» رونمایی شد

لحظات ناب اجرای زنده «نوار» با رضا یزدانی

نظارت پلیس بر پلتفرم‌های خرید و فروش طلا / جای هیچ نگرانی نیست

کشف 20 هزار میلیارد تومان کالای قاچاق در دی‌ماه

آتش‌سوزی خوابگاه مدرسه 17 قربانی گرفت

تاثیر عجیب آلودگی هوا در کاهش خطر ابتلا به سرطان!

فرمول جدید محاسبه مستمری بازنشستگان اعلام شد

وقتی شیرماده خودش را لوس میکند!

ساختِ اشکال هندسی زیبا با دستگاه هولوگرام

تصاویری از بارش بی‌سابقه برف در ژاپن

اقیانوس زمزمه می کند!

این غذای اصیل شیرازی را از دست ندهید

ماست طبیعت سرد و مرطوب دارد و بدن را خسته می‌کند

اگر خانواده‌ای مستاجر باشد می‌تواند کودکی را به فرزند خواندگی بگیرد؟

مدیرعامل بیمه دی: کار تیمی نشانه بلوغ سازمانی است

تصویری خیره‌کننده از کاسیوپئا

چرا مولانا و سایر ادبا از شعر برای بیان حکمت استفاده می‌کردند ؟

کریستیانو رونالدو 40 ساله شد؛ هنوز هم یک پدیده در دنیای فوتبال

گل‌ها و مهارت‌های برتر رودریگو پالاسیو، گلزن آرژانتینی سال‌های کم‌فروغ اینتر

یاسین سلمانی و یک فرصت طلایی که از دست رفت!

فرجی جدیدترین سه رقمی پرسپولیس

صعود تیم بانوان پرسپولیس به لیگ برتر

گل‌های برتر در لیگ برتر؛ آنهایی که خود را در باشگاه‌شان جاودانه کردند!

حواشی مراسم اولین سالگرد درگذشت غلامرضا بهروان

از پیوستن فلیکس به میلان تا احتمال بازگشت جرارد به رنجرز

تمرین تیم ملی جوانان پیش از تقابل با عربستان

درخواست پرسپولیس از ای‌اف‌سی برای هفته پایانی

درخواست رضا عطاران از مردم: حتماً به فیلم «صددام» رای بدهید

«پسر دلفینی 2» با صدای شروین حاجی‌پور اکران می‌شود

چه فیلم هایی در روز ششم به سانس فوق العاده رسیدند؟

مهسا طهماسبی: دیگر تحمل توهین ها را ندارم!

رویا میرعلمی بازیگر نقش مادر در «کفایت مذاکرات»: خودم یک پسر 18 ساله دارم

کارگردان «کفایت مذاکرات»: به دنبال ساخت کمدی با محتوا هستم

انتقاد تند تهیه کننده «پسر دلفینی 2» به داوری در رابطه با انیمیشن‌ها

دو شبکه تلویزیونی HD شدند

مجید اسماعیلی: به فیلم سازان نمی توانیم بگوییم چی بساز

توضیحات مهسا طهماسبی بعد از ماجرای سحر ولدبیگی در جوکر

تحلیل فیلم؛ تغییر دنیا حتی به اندازه یک روز در "زیبا صدایم کن"

چهره ها/ عکسی از «ایرج نوذری» در جشن تولد سیروس الوند پربازدید شد

اعلام نامزدهای بخش مسابقه مستند سینمایی جشنواره فیلم فجر 43

علت کمردرد خود را بشناسید