پولدبیف با سس قارچ؛ یه شاهکار آشپزی در یک بشقاب
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر /مواد لازم برای دو تا ساندویچ بزرگ:
گوشت فیله یا راسته ی گوساله 300-400گرم
پیاز 2 عدد
قارچ مقداری
پنیر چدا یا گودا
پنیر موتزارلا
خمیر هزار لای شورینی2 عدد
سیر 1 حبه
ادویه ها:فلفل سیاه،زردچوبه،نمک
کره مقداری برای تفت دادن قارچها
سس کچاب مقداری
مخلوط زرده تخم مرغ و شیر برای رومال
مقداری کنجد و سیاه دانه
زمان و دمای آماده سازی:دمای فر 200 درجه به مدت 20 تا 25 دقیقه.
-
يکشنبه ۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۷:۴۳
-
۱۰ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1347014/