این کیک شکلاتی ویژه رو ازدست ندین
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / کیک پر شده با شکلات ذوب شده یک لذت عالی است
مواد تشکیل دهنده:
پودر کاکائو: 20 گرم
بکینگ پودر: 5 گرم
آرد برنج چسبناک: 220 گرم
شکر دانه ریز: 30 گرم
شیر: 230 گرم
تخم مرغ کامل: 1
روغن ذرت: 40 گرم
مراحل:
1 تخم مرغ، شکر، روغن ذرت و شیر را در ظرفی با هم مخلوط کنید تا خوب مخلوط شوند.
2 آرد برنج چسبناک، پودر کاکائو الک شده و بیکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
3 قالب کیک 6 اینچی را با کاغذ روغنی بپوشانید، نیمی از خمیر را بریزید، شکلات را وسط آن قرار دهید، سپس باقیمانده خمیر را داخل قالب بریزید.
4 با چیپس های شکلاتی مقاوم در برابر حرارت بپاشید و در دمای 180 درجه سانتیگراد (356 درجه فارنهایت) به مدت 45 دقیقه بپزید.
-
جمعه ۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۵:۰۵
-
۱۳ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1346065/