جَغور بغورِ اصلِ زنجان
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / جَغور بَغور یا جَغول بَغول یکی از غذاهای اصیل و مطرحِ ایران هست که با دستورپُخت و نامهایِ مُتفاوتی در نقاطِ مُختلفِ کشور پیدا میشه، ریشهیِ این غذا میرسه به زنجان و نکتهیِ جالبش اینجاست که در زنجان یه وعدهیِ معمول برایِ #صبحانه هَم به حساب میاد! • این غذا معمولاً با دل، جِگر و قُلوهیِ گوسفند یا گوساله به عُنوانِ موادِ اصلی پُخته میشه. . طرزِ تهیهیِ جغور بغور اینجوریه: 1. دل، جگر و قُلوهیِ گوسفند یا گوساله رو به روشِ خاصِ خودشون بُرشهای نازکی میزنن. . 2. داخلِ تابهیِ بزرگی از مس که اعتقاد دارن مس تاثیرِ زیادی تو خوشمزهتر شدنِ این غذا داره نمک و زردچوبه میریزن تا کمی حرارت ببینه و بویِ خامیش گرفته بشه، بعدش هم اضافه کردنِ اصلِ کاری. . 3. فلفل، غوره، پیاز و گوجه هَم میریزن و حِسابی تَفت میدن تا همه بپزن. .
طعم و تجربه: عطرِی که از پیاز و زردچوبه و طعمِ تُرشی ملایمی که از غوره بعد از تقابل با طعمِ ملایمِ شیرین از پیاز میگرفت این تجربه رو عالی میکرد
-
جمعه ۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۸:۱۱
-
۱۴ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1345989/