امروز مشت بادمجون داریم یک غذای شیرازی اصیل
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / موادلازم:
بادمجان
گوشت چرخ کرده
پیاز
گوجه فرنگی
رب گوجه فرنگی
سیر دو حبه
نمک فلفل زرد چوبه
ایتدا بادمجان ها رو پوست کنده و تلخی ان ها رو میگیریم
پیاز رو نگینی خرد کرده و سرخ میکینیم سپس با دمجان ها رو سرخ میکنیم
گوشت و پیاز زنده شده اب گرفته شده را نیز مخلوط کرده و به صورت توپک در می اوریم
توپک ها را در پیاز سرخ میکنیم سپس گوجه را نیز اصافه کرده و سیر را نیز در اخر اصافه میکینیم رب را سرخ کرده و بادمجان ها را در تابه میچینیم بک ایوان اب جوش به ان اصافه میکنیم و زمان میدهمیم تا عذا کامل مغز پخت شود
-
سه شنبه ۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۶:۲۳
-
۱۰ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1344374/