آریا بانو

آخرين مطالب

فوت و فن‌های طلایی برای پخت املت فوق‌حرفه‌ای! خانه داري

فوت و فن‌های طلایی برای پخت املت فوق‌حرفه‌ای!
  بزرگنمايي:

آریا بانو - فرارو / املت یکی از غذا‌های ساده، خوشمزه و بسیار محبوب در بین ما ایرانی هاست که برای تمام وعده‌های غذا در طول شبانه‌روز مناسب است و این روز‌ها در منوی قهوه‌خانه‌ها و رستوران‌ها هم جایگاه ویژه‌ای دارد.
املت در عین حال که غذای ساده‌ای است و مواد اولیه آن معمولاً در خانه همه پیدا می‌شود، نکات و فوت و فن‌های زیادی دارد. همه ما به اشتباه تصور می‌کنیم که وقتی زمان کافی برای تهیه غذا نداریم، راحت‌ترین غذای ممکن، املت است که تهیه آن به مهارت خاصی هم نیاز ندارد.
به گزارش فرارو، اما باید بدانید که تهیه یک املت خوشمزه و لذیذ اتفاقا کار ساده‌ای نیست! پخت املت فوت و فن‌های خاص خود را دارد که برای تهیه یک املت جا افتاده و خوشمزه لازم است آن را بدانید. پس در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا راز و رمز‌های طلایی پخت یک املت ویژه را با شما به اشتراک بگذاریم.
فوت و فن‌های پخت املت

آریا بانو


1 ـ گوجه فرنگی
همانطور که می‌دانید گوجه فرنگی از اجزای اصلی املت است. بسیاری از افراد از گوجه‌های لهیده برای تهیه املت استفاده می‌کنند که ما توصیه نمی‌کنیم. برای تهیه املت بهتر است گوجه فرنگی سالم و آبدار باشد و بوی ترشیدگی ندهد. یکی از نکات مهم برای پخت املت این است که هرگز گوجه‌ها را با پوست داخل ماهی‌تابه نریزید. قبل از تهیه املت بهتر است ابتدا یک قابلمه آب را روی اجاق گاز بگذارید تا جوش بیاید؛ سپس گوجه‌ها را به صورت درسته داخل آب جوش بیاندازید.
سی ثانیه بعد گوجه‌ها را خارج کنید و زیر آب سرد بگیرید تا دچار شوک شوند. حالا می‌توانید به‌راحتی پوست گوجه فرنگی را جدا کنید و بعد گوجه را خرد کنید. اگر زمان این کار را ندارید، بهتر است گوجه را رنده کنید و یا داخل دستگاه مخلوط‌کن میکس کنید؛ اما گوجه فرنگی بدون پوست و خرد شده، املت را خوشمزه‌تر می‌کند.
2 ـ تخم مرغ
یکی از مهم‌ترین نکات تهیه املت نحوه اضافه کردن تخم مرغ به مواد املت است. بسیاری از افراد تخم مرغ را به صورت کامل به گوجه فرنگی اضافه می‌کنند که یک کار اشتباه است! قبل از اضافه کردن تخم مرغ حتما آن را داخل یک کاسه بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید تا زرده و سفیده کاملا با هم مخلوط شوند. این کار سبب می‌شود که بوی بد تخم مرغ گرفته شود. نمک و فلفل را هم در همین مرحله به تخم مرغ اضافه کنید. بعد از اضافه کردن تخم مرغ ابتدا مخلوط گوجه و تخم مرغ را کمی هم بزنید تا مواد یکدست شوند؛ سپس دیگر املت را هم نزنید و حرارت را کم کنید تا تخم مرغ کم کم بپزد. برای تهیه املت به ازای 3 عدد گوجه فرنگی متوسط بهتر است 1 تخم مرغ استفاده کنید.
3 ـ زردچوبه
از افزودن زردچوبه به املت غافل نشوید! زردچوبه علاوه‌بر اینکه طعم و رنگ خوبی به غذا می‌دهد، بوی بد تخم مرغ را هم از بین می‌برد.
4 ـ روغن
مصرف زیاد روغن قطعا برای بدن مضر است؛ اما پنهان از چشم کارشناسان تغذیه باید بگوییم که املت خوشمزه املتی است که روغنش زیاد باشد. گوجه فرنگی حتما باید داخل روغن کافی سرخ شود. همچنین در صورت تمایل می‌توانید به جای روغن از کره استفاده کنید.
5 ـ رب گوجه فرنگی
هرگز و هرگز به املت رب گوجه فرنگی اضافه نکنید! املت خوشمزه املتی است که رنگ و طعم طبیعی گوجه را داشته باشد.
6 ـ هواخوری
اگر می‌خواهید یک املت با کیفیت و حرفه‌ای تهیه کنید، در مدت زمان پخت املت هرگز درب ماهی‌تابه را نبندید و بگذارید املت هوا بخورد.
7 ـ استفاده از سبزیجات
بسیاری از افراد املت را به صورت اصیل آن یعنی ترکیب گوجه فرنگی با تخم مرغ می‌پسندند. اگر به طعم سبزیجات در املت علاقه دارید، می‌توانید این مواد شگفت‌انگیز را هم به املتتان اضافه کنید. پیاز، فلفل دلمه‌ای، سیر و جعفری خرد شده ازجمله این سبزیجات هستند که می‌توانید به صورت جداگانه همه را با هم سرخ کنید و پس از سرخ شدن و کشیده شدن آب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1343455/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اطمینان باخ از حمایت ترامپ برای المپیک لس‌آنجلس

محمدرضا آزادی: اگر خدا بخواهد امروز با استقلال قرارداد می‌بندم

پیش‌بینی ورمزیار از بازیکنان جدید استقلال

هزینه 20 برابری آمریکا برای میزبانی المپیک در شهر سوخته

بهترین مهاجم جهان به رئال برگشت

غیبت یامگا در دیدار برابر فولاد خوزستان

پوستر متفاوت پرسپولیس

مدافع فیکس ایران یک‌سال دور از میادین!

رئیس سابق ولفسبورگ در رئال مادرید

توهین به صرب‌ها؛ جوکوویچ خبرنگار را مجبور به عذرخواهی کرد

منش و سیره شهدایی در موفقیت فرزندان شهدا موثر بوده است

دیدار مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قم با خانواده‌های معظم شهدا و جانبازان منطقه یک

اردوی یکروزه فرزندان شاهد و ایثارگر شهرستان نهاوند

فیلم «ایستگاه فضایی - سالیوت 7» از تلویزیون پخش می‌شود

زخم عشق آورده تا کویت مرا

چهره ها/ احسان خواجه‌امیری و خانواده اش در هوای برفی تهران

چهره جدید ترلان پروانه؛ زیور سریال “سرزمین مادری” بعد از 16 سال / استایل جدید زمستانی بازیگر جوان

آوازخوانی پدر آرون افشار وسط کنسرت پسرش

تشریح جزئیات پرونده کودک‌آزاری توسط مقام قضایی؛ متهم اصلی در بازداشت است

شهادت جانشین سابق هنگ مرزی سراوان بر اثر تیراندازی افراد ناشناس

مرگ 50 هزار ایرانی در سال 402 به دلیل آلودگی هوا

پزشکیان: با حقوق 20-25 تومان نمی‌شود در تهران زندگی کرد

کلاهبرداری عجیب بزرگان دنیای مجازی از مردم دنیا

دنیای جذاب کودکان

طرز تهیه گل در چمن گیلانی؛ ساده و فوری

با این جوجه کباب ویژه به استقبال ناهار خانوادگی بروید

یک دسر خوشمزه و ساده با قهوه فوری

ارتباط با افراد سمی باعث تقویت ماهیچه روحی انسان می‌شود

3 روش استراحت افراد موفق که بقیه بلد نیستند

شعر انتخابی هوشنگ دیناروند در مرحلهٔ چهارم رقابت شاعران

مربی اینتر: انتقادها از طارمی بی‌جهت بالاست

دوئل بزرگ «رحمتی و شمس‌آذر» مقابل آبی‌پوشان پایتخت

حمایت از رضا درویش، بیش از پیش!

فهرست جدید تیم ملی فوتبال نوجوانان اعلام شد

مقایسه آمار پنالتی‌زن‌‌های رئال مادرید در فصل جاری

ویتور برونو از پورتو اخراج شد

بازگشت پرافتخارترین مربی کاراته به خانه؛ هروی و زنگنه سرمربی شدند

نوروزی، غایب بزرگ مقابل آبی‌ها

بررسی آخرین وضعیت نقل‌وانتقالاتی سپاهان

مخالفت فدراسیون فوتبال با درخواست باشگاه پرسپولیس

بچه ام رو جوری بزرگ می کنم که بخشیدن بلد باشه

سکانسی از فیلم سینمایی "دهلیز"

«تاری» مسافر لهستان شد

آهنگ هایی که توی فیلما شنیدیم!

چهره خواننده جوان ایرانی شبیه فردی مرکوری شد!

تجمع فرهنگیان بازنشسته در اعتراض به تأخیر در واریز پاداش

ماجرای شیوع کرونای چشمی در کشور

جزئیات پرونده تزریق آب مقطر به جای داروی شیمی درمانی

طرز تهیه یک تیرامیسوی خوشمزه در خانه

نظر دکتر سیما فردوسی درباره روانشناسی زرد در فضای مجازی