آریا بانو

آخرين مطالب

گوناگون/ کشنده‌ترین عقرب دنیا در ایران ساکن است! گوناگون

گوناگون/ کشنده‌ترین عقرب دنیا در ایران ساکن است!
  بزرگنمايي:

آریا بانو - خبرآنلاین /عقرب‌ها گروه بزرگی از بندپایان متعلق به سرده عنکبوت‌ها هستند و جزئی از خطرناک‌ترین حیوانات دنیا محسوب می‌شوند. یکی از اعضای این گروه عقرب گادیم است که در ایران شهرت دارد.
 حدود 2000 نوع عقرب در سراسر جهان وجود دارد و خوشبختانه فقط 25 تا 30 عقرب زهردار هستند و حتی تعداد کمتری از عقرب‌ها کشنده هستند. در حالی که همه عقرب‌ها در نیش خود سم دارند، تنها تعداد کمی از آن‌ها می‌توانند آسیب واقعی به انسان وارد کنند. اگرچه بیشتر نیش عقرب‌ها بی ضرر هستند، اما بسیار دردناک هستند. اکثر عقرب‌ها در آب و هوای گرم زندگی می‌کنند، اعم از گرمسیری یا خشک و از خانواده عنکبوت‌ها هستند. سمی که در داخل نیش دم آن‌ها یافت می‌شود یک نوروتوکسین است و بر سیستم عصبی طعمه خود تأثیر می‌گذارند. در ادامه به برخی از این عقرب‌های خطرناک خواهیم پرداخت.
عقرب جنگلی ویتنام

آریا بانو


یکی از زیباترین عقرب‌های جهان عنکبوتی، عقرب جنگلی ویتنام است. کل اسکلت بیرونی آن آبی مایل به رنگ دریا است که بافتی ملایم و ظاهری براق دارد. تنها نقاط تیره بدن این عقرب، محل اتصال قطعات بدن مانند دم به شکم و پاها به شکم است. انبر آن بزرگ است و بیشتر شبیه خرچنگ است. عقرب جنگلی ویتنام یکی از کشنده‌ترین انواع عقرب‌ها است، اما بیشتر برای طعمه‌هایش به جای انسان‌ها.
دم آن نسبت به دیگر عقرب‌ها کوچکتر است اما با این حال، نیش آن بسیار قوی است. زهر این عقرب یکی از شدیدترین و موضعی‌ترین دردها را در بین تمام عقرب‌ها ایجاد می‌کند. مقداری تورم، تب احتمالی و التهاب در ناحیه نزدیک محتمل است، اما این باید بدترین آن باشد.
همانطور که از نامش پیداست، عقرب جنگلی ویتنام بیشتر وقت خود را در جنگل های ویتنام می‌گذراند. آبی آن به اندازه کافی روشن نیست که بتواند فوراً در سایبان های جنگلی انبوه قابل مشاهده باشد، بنابراین توانایی استتار خوبی هم دارد.
عقرب جنگلی غول پیکر

آریا بانو


طول عقرب جنگلی غول پیکر به 24/5 متر می‌رسد. این موجود بیشتر در هند و آسیای جنوب شرقی یافت می شود. با وجود اندازه و توانایی‌هایشان، مردم محلی تمایل دارند از آن‌ها به عنوان حیوان خانگی نگهداری کنند. گرچه عقرب‌های جنگلی غول‌پیکر دارای نیش‌های بدی هستند، اما در استفاده از آن‌ها بسیار مردد هستند.
یکی از دلایلی که مردم آنها را به عنوان حیوان خانگی نگهداری می کنند، ارزش سم آنها است. زهر یک عقرب جنگلی غول پیکر در جامعه پزشکی بسیار مفید است. این توانایی مبارزه با عفونت استافیلوکوکوس مقاوم به آنتی‌بیوتیک را دارد که در سراسر جهان بسیار ارزشمند است. در محیط بومی خود، نیش یک عقرب غول پیکر جنگلی باعث درد زیادی همراه با عوارض جانبی معمول، سمیت عصبی می‌شود. عقرب جنگلی غول پیکر معمولاً سیاه یا رنگ‌های مختلف خاکستری مایل به قهوه ای است.
عقرب امپراطور

آریا بانو


انکار زیبایی این عقرب بسیار سخت است. عقرب امپراطور دارای پاهای بلندی است و عمدتاً قهوه‌ای تیره و براق است. عقرب‌های امپراطور از موجودات بومی آفریقای غربی هستند و طول آنها به 17 یا 18 سانتی‌متر می‌رسد. زهر آنها فقط برای افراد بسیار جوان، بیمار یا مسن بسیار کشنده است.
عقرب دم پهن ترانسوال

آریا بانو


عقرب دم چاق ترانسوال کشنده‌ترین عقرب روی کره زمین است. همچنین به عنوان عقرب دم کلفت آفریقای جنوبی نیز شناخته می‌شود و بیشتر در آفریقای جنوبی، بوتسوانا، زیمبابوه و موزامبیک یافت میشود و این فقط نیمی از طول تانزانیا است. اما این عقرب در نیش غلیظ خود سم بسیار قوی‌ دارد و به طور معمول به رنگ قهوه ای تیره یا سیاه است. اگر نیش برای مدت طولانی درمان وخارج نشود، باعث شوک آنافیلاکتیک می شود. این سم برای کودکان، افراد مسن یا کسانی که مشکلات پزشکی دیگر دارند بسیار کشنده است. نیش این عقرب با برجستگی های ریز و تیز گونه همانند سوزن های خیاطی بسیار نازک پوشیده شده است. این موجود می‌تواند سم قوی خود را به دو روش انتقال دهد: تزریق مستقیم از طریق نیش یا اسپری کردن از نیش روی هدف.
عقرب گادیم

آریا بانو


عقرب گادیم کشنده ترین عقرب ایران است و در مقایسه با هم‌نوعان کشنده خود یکی از عجیب ترین عقرب ها است. عقرب گادیم به جز احساس فوری نیش، نیش تقریباً بدون دردی دارد و پس از نیش اولیه قربانیان به مدت 48 تا 72 ساعت بدون درد هستند. متأسفانه، در حالی که قربانی کاملاً غافل از نیش این عقرب است، اتفاقات وحشتناکی در داخل بدن آن رخ می دهد. پس از مدتی، علائم به شکل نارسایی حاد کلیه ظاهر می شود، زیرا زهر عقرب گادیم مخلوطی از سیتوتوکسین ها و هموتوکسین ها است. سموم همچنین نکروز ایجاد می کنند که پوسیدگی گوشت اطراف زخم است. عقرب های گادیم کوچک و تقریباً کرم رنگ هستند. آنها زمان زیادی را در زیر صخره ها و در مناطق سایه دار می گذرانند و در صورت آشفتگی نیش می زنند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1341846/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

می‌خوای شما وایستا این‌جا کار ما رو انجام بده!

صدرعاملی: ممنونم که فیلمم شامل ممیزی نشد

بازیگر گیلانی که مجبور شد مازندرانی صحبت کند!

نسخه جدید آهنگ سهیل مهرزادگان به نام «یاقوت»

دارو هم لاکچری شد

قتل هولناک یک پدربزرگ به دست نوه‌اش

4گوشه دنیا/ کشف استثنائی از خانه رئیس قبیله

نمای برفی از همدان

مارینارا؛ یک سس ایتالیایی برای غذاهای ایرانی

نکات مهمی که آقایان باید بدانند

یک پاپوش گرم و لطیف برای زمستانت بدوز

دیر نخوابید تا آلزایمر نگیرید

بخشی از کتاب/ یک خوراکی عجیب در خیابان‌های کازابلانکا

اعتراض پیروانی به برنامه فشرده پرسپولیس

برتری مهم و بزرگ استقلال نسبت به رقبای آسیایی

هوینس با اظهاراتش درمورد توخل همه‌ را غافلگیر کرد!

هفته آخر جدال مرگ و زندگی برای استقلال و پرسپولیس

رضایی: صعود پرسپولیس به لیگ برتر بدون قهرمانی نمی‌چسبد

الهلال 15 هزار میلیارد گران‌تر از پرسپولیس!

روشن: بختیاری‌زاده بهترین گزینه موقت موجود است

سرمربی جدید العین؛ سختگیر، منضبط و مقتدر!

ماسکرانو: با رونالدو هم عقیده نیستم!

سارا بهرامی در مورد تغییر ظاهری اش توضیح می دهد!

به یاد چهره ماندگار هنر نمایش

پشت صحنه کارهای مدیری از خود فیلم خنده دار تره!

واکنش خبرساز مرضیه برومند به تشکیل پرونده قضایی

محدودیت‌های ترافیکی ویژه تعطیلات پایان هفته

سامانه بارشی در راه کشور؛ 31 استان کشور رنگ برف و باران را خواهند دید

پاتوق شبانه زائران در مدینه؛ از عطر قهوه تا طعم فست‌فود

بالاخره سفیده خوب است یا زرده تخم‌مرغ؟!

یک گروه جدید از ذرات کوانتومی مشاهده شد

هشدار جدی به رشفورد؛ استون ویلا، آخرین فرصت!

میلوشوویچ: یک تیم تهاجمی می‌خواهم

آمار ضعیف بوسنی‌های استقلال در شرق اروپا!

نبرد تراکتور با گربه سیاه برای صدرنشینی

بازتاب شکست پرسپولیس برابر الهلال در رسانه‌های عربستانی

لحظاتی از نقش‌آفرینی فریده سپاه منصور و سوسن پرور در «شوهر ستاره»

«مرد آرام» در برج میلاد؛ «کفایت مذاکرات» با نمایش چیزهایی که در سریال ترکی هم قفله!

چرا فلوکستین باید صبح مصرف شود؟

سازهای باستانی ایرانی در کنسرت مسکو طنین‌انداز شدند

افشای دومین پرونده تعرض در آمبولانس؛ همسر زن جوان: وقتی دیدم بدن همسرم را لمس می‌کند،خشکم زد

حادثه در خطر دو مترو اصفهان؛ مصدومی گزارش نشد

انتقام عجیب مرد افغان از رقیب عشقی‌اش که 10 سال قبل همسر او را دزدیده بود

تفال/ رونق عهد شباب است دگر بستان را

تقویم تاریخ/ فرار "ژنرال هایزر" مستشار آمریکایی از ایران سال1357

حکمت/ تقاوت مومن و منافق در هنگام بی نیازی

نحوه پخت کباب تابه ای دو رنگ

کارت زردهای سیستم ایمنی

پایین شلوارجین خود را به این نحو تنگ کنید

ترجمه «خُزامی» چاپ شد؛ کشمکش‌های دو عراقی پناهنده به آمریکا