آریا بانو

آخرين مطالب

پدر و مادرم از هم متنفرند؛ دلم برای داشتن یک زندگی عادی تنگ شده! خانواده

پدر و مادرم از هم متنفرند؛ دلم برای داشتن یک زندگی عادی تنگ شده!
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایسنا / مهم است که احساسات‌تان را به طور واقعی به والدین خود منتقل کنید. اما آنها را تحت فشار قرار ندهید و هنگام صحبت با آنها عصبانی نشوید. احساسات خود را قبل از تعامل، پردازش و کنترل کنید تا بتوانید ارتباط مثبتی برقرار کرده و پاسخ دهید (و واکنش نشان ندهید). بگذارید احساسات شما بیان شما باشد نه هویت شما.
اگرچه فهم چنین احساسی قابل درک است، ممکن است سعی کنید دیدگاه والدین خود را نیز درک کنید. با خود فکر می‌کنید چرا آنها اینچنین با یکدیگر رفتار می‌کنند؟ هنگامی که درک بهتری از دیدگاه آنها پیدا کردید، شاید بتوانید رابطه را بهبود ببخشید و به آن‌ها کمک کنید.
مادر و پدرم هر دو از یکدیگر متنفرند. آنها وقتی با هم هستند بدترین نسخه خود را بروز می‌دهند. دلم برای داشتن یک زندگی معمولی تنگ شده اما فکر می‌کنم هرگز نخواهم داشت. تعطیلات تابستانی بدترین یادآوری خانواده ناکارآمد من است. من از عضویت در این خانواده متنفرم.
این وضعیت کاملاً قابل درک است و اینکه چقدر ممکن است برای شما ناامید کننده باشد. چرا فکر می‌کنید والدینتان از یکدیگر متنفرند؟ شاید آنها نمی‌دانند که خیلی راحت‌تر می‌توانند به طور موثر ارتباط برقرار کنند. این امکان وجود دارد که هر دو از این وضعیت ناراضی باشند اما ندانند که چگونه مشکلات را حل کنند.
مهم است که احساسات‌تان را به طور واقعی به والدین خود منتقل کنید. اما آنها را تحت فشار قرار ندهید و هنگام صحبت با آنها عصبانی نشوید. احساسات خود را قبل از تعامل، پردازش و کنترل کنید تا بتوانید ارتباط مثبتی برقرار کرده و پاسخ دهید (و واکنش نشان ندهید). بگذارید احساسات شما بیان شما باشد نه هویت شما.



کاملاً طبیعی است که شما آرزوی حضور شاد و عاشقانه آنها را داشته باشید. آیا سعی کرده‌اید با آنها در مورد اینکه چقدر دلتان برای ارتباط با آنها تنگ شده صحبت کنید؟ آیا تمایل خود را برای ارتباط عاطفی به عنوان یک خانواده ابراز کرده‌اید؟ آیا تروما و غفلت‌هایی که به خاطر رفتار آنها تجربه کرده‌اید را بیان کرده‌اید؟ آیا تا به حال احساسات خود را با آنها در میان گذاشته‌اید؟ آیا به آنها گفته‌اید که چقدر رفتار آنها بر شما تأثیر گذاشته؟
به آنها اجازه دهید تا از فضای دلسوزی و نه خشم، مسولیت اعمال خود را بر عهده گیرند و آن را از حیطه شما خارج کنند. بی‌شک آنها بهترین‌ها را برای شما می‌خواهند و خوشحال می‌شوند که اقدامات اصلاحی برای بهبود روابط خود انجام دهند.
حتی با وجود اینکه وضعیت خانوادگی شما ایده‌آل نیست، سعی کنید روی جنبه‌های مثبت زندگی خود تمرکز کنید. احتمالاً چیزهای زیادی وجود دارد که برای آنها شکرگذار هستید، حتی اگر گاهی اوقات به آن‌ها فکر نکرده باشید. با برداشتن یک قدم به عقب و نگاه کردن به تصویری بزرگتر، می‌توانید در وضعیت فعلی خود کمی آرامش پیدا کنید.
جدای از برقراری ارتباط مستحکم با والدین خود، که در آن به آنها می‌گویید چقدر دلتان برای با هم بودن به عنوان یک واحد تنگ شده، می‌توانید برخی از فعالیت‌ها را نیز برنامه‌ریزی کنید و والدین خود را در برخی برنامه‌ها و فراغت‌های خانوادگی شرکت دهید. این را بدانید و آگاه باشید که انتخاب‌های آنها در رابطه‌شان مستقل از عشقشان به شماست. به احتمال زیاد این عشق آنها به شماست که باعث زنده نگه داشتن ازدواج آنها شده است. از زحمات آنها قدردانی کنید و از آنها وقت و عشق بخواهید. لحظات شاد را خلق کنید و به آنها نشان دهید که مهرورزی جمعی خانواده چگونه تاثیری شگرف بر خوشبختی جمعی خواهد داشت.

آریا بانو

سعی کنید در مورد احساس عصبانیت یا ناامیدی از موقعیت خود احساس گناه نکنید. شما مخیّرید هر آنچه را که می‌خواهید احساس کنید، اما اجازه ندهید موقعیت کنونی، شما را پایین بکشد یا شما را تعریف کند. هر زمان که احساس کردید تحت تأثیر افکار هستید، احساسات خود را در یک دفترچه یادداشت کنید تا آنها را بهتر تحلیل،پردازش و کنترل کنید. رابطه خود با والدین را به صورت فردی ایجاد کنید و سپس به تدریج خانواده را از طریق گردش‌ها و فعالیت‌هایی که برای همه مشترک است گرد هم آورید. با شفقت و قدردانی به موقعیت نزدیک شوید. روی مهرورزی تمرکز کنید نه درد!
شما هنوز هم می‌توانید مرزهای سالمی را با آنها حفظ کنید و به جای رنجش، به خود اجازه زندگی سرشار از عشق و قدردانی بدهید. در نهایت، اگر خدای نکرده نتوانستید افکار، احساسات، آسیب‌دیدگی و سردرگمی پیرامون موقعیت خانواده‌تان را بهبود ببخشید، به دنبال کمک حرفه‌ای باشید. از درخواست کمک ابایی نداشته باشید!

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1341309/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شادی عجیب و پر‌خطر کاسترو با هواداران بولونیا پس از گلزنی مقابل آتالانتا

گل دوم پاری سن ژرمن توسط بارکولا ؛ لومان 0-2 پاری‌سن‌ژرمن

سقوط فوتبال ایران و کاهش سهمیه آسیایی

گفت و گو با افشین پیروانی، سرپرست تیم پرسپولیس پس از پایان بازی الهلال - پرسپولیس

صحبت های سعید مهری پس از پایان بازی الهلال - پرسپولیس

حاشیه نگاری روز پنجم جشنواره فجر 43؛ از حضور سخنگوی دولت در کاخ رسانه تا ژست‌های بازیگر زن در نشست فیلم

اسید مالیک؛ از درمان آکنه تا سنگ کلیه

واکنش عالی اسکروپسکی؛ آتالانتا 0-0 بولونی

فرصت‌سوزی دنیل مالدینی؛ آتالانتا 0-0 بولونیا

گل اول بولونیا توسط کاسترو ؛ آتالانتا 0-1 بولونیا

جعفری: پنالتی پرسپولیس درست بود

کارتال: واقع‌بین باشیم، همه می‌دانند الهلال چقدر تیم خوبی است

خلاصه بازی الهلال 4 - پرسپولیس 1

الهلال 15 هزار میلیارد گرانتر از پرسپولیس!

جدول لیگ نخبگان؛ استقلال هشتم،‌ پرسپولیس نهم!

کارشناس داوری: پنالتی پرسپولیس مقابل الهلال درست بود

سالم الدوساری بهترین بازیکن زمین شد

گل اول پاری سن ژرمن توسط دوئه؛ لومان 0-1 پاری‌سن‌ژرمن

رئیس فدراسیون به عیادت هوادار مجروح پرسپولیس رفت‌

ناراحتی کنعانی‌زادگان در صحنه پنالتی پرسپولیس

دلداری دادن گولسیانی به کنعانی‌زادگان بعد از گل کردن پنالتی‌اش

سروش رفیعی تنها بازیکنی بود که به سمت هواداران پرسپولیس رفت و از آنها بابت حمایتشان از تیم تشکر کرد

وضعیت روبن نوس بازیکن الهلال در پایان بازی با پرسپولیس

جمشید شاه‌محمدی: واقعا انتظار دارید که استقلال و پرسپولیس بتوانند تیم‌هایی مثل الهلال را شکست بدهند؟

نمایی حیرت انگیز از زهره

صحبت های شنیدنی دکتر الهی قمشه ای

دفع توپ بازیکن NBA در ارتفاع 12 فوتی را تماشا کنید

واکنش خوب گندوز؛ الهلال 4-0 پرسپولیس

جو ورزشگاه کینگدام آرنا؛ الهلال 4-0 پرسپولیس

گندوز مانع از این شد تا گل پنجم الهلال زده شود

حمله دیگر تیم الهلال به کمک گندوز و سروش رفیعی مهار شد

موقعیت گلزنی آل کثیر که در آفساید بود

آفساید بازهم مانع حسرت بیشتر سرخ‌ها شد؛ الهلال 4-0 پرسپولیس

گل اول پرسپولیس به الهلال توسط گئورگی گولسیانی در دقیقه 90

دورسون: یک بازی دیگر مقابل النصر داریم ، می توانیم در تهران و مقابل تماشاگران خودمان بازی کنیم

دو نیمه متفاوت برای پرسپولیس؛ شب‌تلخ سرخپوشان مقابل تیم پر ستاره عربستانی

نشست خبری «زیبا صدایم کن» با حضور مهران غفوریان

الناز شاکردوست در گوزن های اتوبان

پاسخ صدرعاملی کارگردان «زیباصدایم کن» به سوال آخرین خبر

رونمایی از حضور حسین محجوب در فیلم سینمایی ماریا

در چشم بادومی از کی‌پاپ بد نگفتیم

بغض مهران غفوریان در نشست خبری «زیبا صدایم کن»

پاسخ صدرعاملی به سوال خبرنگاران در مورد سکانس جنجالی گشت ارشاد

41 سال قبل؛ دادگاه سران حزب توده/ عکس

لحظاتی بی‌کلام با موسیقی «هانس زیمر»

بدون تعارف با پزشکی که از مبارزات انقلابی تا امروز پای کار بوده است

مدفون شدن جزیره «هوکایدو» زیر بارش بی سابقه برف

علی شبیه علی؛ شبیه ترین امام به امیرالمومنین کیست؟

دزدیدن گوشی به همین راحتی!

ماهی میوه خوار تا حالا دیده بودید!