طرز تهیه ته دیگ ماستی مجلسی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم برای یه ته دیگ تو قابلمه متوسط 20 سانتی
ماست آب گرفته شده یا ماست خامه ای دو ملاقه کوچک
زعفران دمکرده غلیظ یک ق غذاخوری
گلاب دو ق غذاخوری
روغن مایع دو ق غذا خوری
برنج آبکش شده دو کفگیر
دوست داشتید نوک ق چایخوری پودر هل بزنید
نکته های مهم
حتما ماستی که استفاده میکنید بدون آب باشه
ماست شیرین باشه بهتره
زعفران هم غلیظ باشه زیاد آبکی نباشه
گلاب دو آتیشه باشه بهتره
روغن جامد یا کره نریزید بهتره روغن مایع باشه
برنجی که به مواد ماستی اضافه میکنید، زیاد داغ نباشه بزارید یه کوچولو از دما بیافته
اگر برنج رنگ زعفرون نگرفت دوباره کمی زعفران پودر شده اضافه کنید
مواد تهچین را با پشت ملاقه فشرده کنید که موقع برگرداندن تهچین از هم نپاشه.
مدت زمان دم کشیدن 45 دقیقه الی یک ساعت هست
منبع:aram_ashpazi
-
دوشنبه ۲۴ دي ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۰:۴۳
-
۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1339867/