فستفود قجری در تهران قدیم
گوناگون
بزرگنمايي:
آریا بانو - در تهران دوره قاجار، پایتختنشینان وقتی میخواستند با مواد غذایی دمدستشان غذایی فوری درست کنند، سراغ اشکنه میرفتند.
در همه خانهها میشد مقداری روغن، پیاز، کشک و... پیدا کرد و اشکنه را که با کمترین دردسر و به سرعت آماده میشد، روی سفره گذاشت. تهرانیها اما از میان انواع اشکنه بیشتر به اشکنه چنگال، کالجوش و اشکنه شنبلیله علاقه داشتند و این سه نوع اشکنه میان پایتختنشینان دوره قاجار بیشتر طرفدار داشت.
-
سه شنبه ۱۸ دي ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۳:۲۸
-
۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1336052/