روش تهیه خورشت فسنجان با کدو حلوایی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - برترین ها / خورشتها یکی از متنوعترین انواع غذاها هستند که اگرچه پخت آنها محدود به زمان خاص و مواد غذایی مشخصی نیست، اما برخی از آنها تحت عنوان خورشتهای فصلی شناخته میشوند. خورشت فسنجان کدو حلوایی در زمره این خورشتها قرار دارد.
مواد لازم:
کدو حلوایی پوره شده:200 گرم
مغز گردو:400 گرم
مرغ: یکونیم کیلو گرم
پیاز متوسط: 2 عدد
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذا خوری
رب انار: 2 قاشق غذا خوری
زردچوبه: یک قاشق مربا خوری
فلفل سیاه: یک قاشق چای خوری
نمک: به میزان لازم
روش تهیه:
1: در ابتدا با چرخ گوشت، مغز گردوها را 3 بار چرخ کنید. در این حین کدوحلواییها را شسته و پوست بگیرید و با مقدار کمی آب بپزید. بعد از پخت آنها را له کنید.
2: در ادامه کمی روغن داخل قابلمه ریخته و بگذارید تا داغ شود. پیاز خرد شده را در آن سرخ کنید. فلفل سیاه و زردچوبه را بیفزایید و با رب گوجه فرنگی تفت دهید. کدوی پوره شده و مغزگردوها را هم اضافه کرده و هم بزنید تا کمی سرخ شوند. رب انار هم در این مرحله به مواد بیفزایید.
3: حالا مرغها را داخل قابلمه ریخته و 4 لیوان آب به آن اضافه کنید. وقتی که آب به جوش آمد، درب قابلمه را ببندید و بگذارید تا خورشت حدود 3 ساعت با شعله ملایم بپزد.
4: بعد از گذشت 3 ساعت، مقداری یخ داخل خورشت بریزید. بعد اجازه دهید تا فسنجان یک ساعت دیگر بپزد و روغن بیندازد.
نکته:
طبق ذائقه می توان فسنجان را شیرین یا ملس تهیه کرد، برای این کار مقدار رب انار را زیاد یا شکر به آن اضافه کنید.
-
شنبه ۱۵ دي ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۵:۳۸
-
۲۲ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1334470/