طرز تهیه کباب لقمه زعفرانی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - دونفره / انواع کباب پای ثابت سفره های ایرانی و تقریبا باب طبع همه ما ایرانی هاست، حالا چه این کباب رو منقل تهیه بشه و چه روی گاز. از اونجایی که همیشه فرصت و جای لازم برای تهیه کباب بیرون خونه رو نداریم، بهتره تهیه انواع کباب روی گاز و داخل ماهیتابه رو هم بدونیم تا بتونیم تهیه شون کنیم منم در این مطلب طرز تهیه کباب لقمه ای زعفرونی روی گاز رو براتون میگم. امیدوارم تهیه اش کنین و از طعم مزه اش لذت ببرین.
مواد لازم برای تهیه کباب لقمه ای زعفرانی
300 گرم گوشت چرخ کرده 3 الی 4 عدد گوجه فرنگی متوسط 1 عدد پیاز 1 قاشق غذاخوری سماق 2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده 1 قاشق مربا خوری سرخالی پودر گلپر در صورت تمایل 30 گرم کره نمک و فلفل به مقدار لازم
مراحل تهیه کباب لقمه ای زعفرانی
1- ابتدا پیازی که داریم رو با سایز ریز رنده کرده و بعد آبش رو کاملا میگیریم. در صورتی که آب پیاز گرفته نشه بعدا کبابمون وا میره پس دقت کنین تا آب پیاز رو کاملا بگیرین.
2- حالا گوشت چرخ کرده که به نظر من بهتره کمی چرب در نظر بگیرین تا کبابتون لذیذ تر بشه رو به پیاز اضافه کرده و نمک، پودر گلپر در صورت تمایل و فلفل رو هم بهشون اضافه میکنین.
3- بعد مواد رو خوب و با حوصله ورز میدین یکی دیگه از شروط وا نرفتن کباب هم خوب ورز دادنشه پس حدود 5 دقیقه مایه کباب رو ورز میدیم و بعد برای نیم ساعت مایه کباب رو داخل یخچال میذاریم.
4- حالا دونه دونه به کباب ها شکل میدیم و بعد از شکل دادن هم خوب داخل دستمون به هم فشردشون میکنیم تا منسجم بمونن و در نهایت داخل ماهیتابه ای که فقط کمی کفش رو چرب کردیم میچینیمشون. این مقدار مایع کباب تقریبا 8 عدد کباب لقمه ای بهمون میده.
5- حالا ماهیتابه کباب رو روی حرارت ملایم میذاریم و در ماهیتابه رو هم میبندیم.
6- بعد از حدود 5 دقیقه کباب ، آب میندازه.
7- حالا روی سطح کباب سماق پاشیده و باز در ماهیتابه رو میذاریم تا 5 دقیقه دیگه بپزه.
8- بعد کباب ها رو برمیگردونیم و روی سطح طرف دیگشون هم سماق میپاشیم و گوجه هایی چهار قاچ کرده و بهشون نمک پاشیدیم و کره رو هم بهشون اضافه میکنیم و بعد مجددا در ماهیتابه رو میذاریم تا حدود یه رب دیگه کباب ها بپزن.
9- در 10 دقیقه نهایی هم زعفرون رو روی همه کباب ها میریزیم و باز در ماهیتابه رو میبندیم.
10- حالا دیگه کباب لقمه ای ما حاضره و به نظر من بهتره این کباب رو کمی آب دار سرو کنین.
11- در نهایت کباب زعفرونی و لذیذمون رو با برنج سرو میکنیم … نوش جان
-
شنبه ۱۵ دي ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۲:۲۵
-
۱۶ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1334215/